|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yiğido
![]() ![]() burcum Şuan
Son Aktivite: 17.12.2008 01:13
Tecrübe Puanı: 743
![]() |
Göz, görmelere susar, buzda lal diller, bakar sessizce… Gidiş son gidiştir… bekleyişler dipte… ...Bitmiştir) ............... görmelere susar, buzda lal diller, bakar sessizce… Gidiş son gidiştir… bekleyişler dipte… ...Bitmiştir) ...............
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
Son Aktivite: 27.08.2010 16:43
Tecrübe Puanı: 702
![]() ![]() ![]() |
GÖNÜL TOPRAĞINA SEVDAMI EKTİM YAĞMUR DUASINA ÇIKARTMA BENİ.................
SEVDA EKEN VUSLAT BİÇER ............ VUSLATA ÖZLEM.............. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 964
![]() ![]() ![]() ![]() |
seviyorum seni... ekmeği tuza banıp... banıp yer gibi.... geceleyin ateşler içinde uyanarak... ağzımı dayayıp musluğa... su içer gibi........
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çaresiz bırakıp da gittiğin günden beri
Uzanır mı bir daha ellerim kırgın sana Bırakırken sen bana hasreti ve kederi Konuşur mu bir daha dillerim kırgın sana Gönlüm sırça saraydı paramparça eyledin Ben huzur istedikçe sen kötü söz söyledin Aşk için sustum diye gururumu neyledin Gelir miyim bir daha yollarım kırgın sana Ne bir kez dönüp baktın ne bir selam bıraktın Ben nelere razıydım, sen beni toptan yaktın Sanki tanımıyordun şu gönlümden ıraktın Uzanır mı bir daha kollarım kırgın sana....
|
|
|
#15 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yigidonun_kızı Şuan
Son Aktivite: 13.12.2018 12:32
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
ÜÇÜNCÜ ŞAHSIN ŞİİRİ
Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım ATTİLA İLHAN |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 14:55
Tecrübe Puanı: 820
![]() |
İSTEMEM ARTIK GELMENI
YOKLUGUNDA BULDUM SENI BIRAK VEHMINDE GOLGENI GELME!GELSENDE NEYE YARAR............
|
|
|
#17 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yigidonun_kızı Şuan
Son Aktivite: 13.12.2018 12:32
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
Zindan
zindan olmuş dünya bana duvarını kendim ördüm meydan kalmış ona buna ben sonumu kendim ördüm bir kalemle bir kağıda üç şey yazdım sonra öldüm biri anam biri babam en sonunda seni gördüm görmez olaydım seni gördüm.. sensiz dünya dünya değil etrafına teller ördüm sevdam kalmış kurda kuşa seni seven eller gördüm.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yiğido
![]() ![]() sivasli_canan Şuan
Son Aktivite: 15.09.2009 22:46
Tecrübe Puanı: 634
![]() |
Ben sevdamı kefenledim
Dönsende bir dönmesende... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yiğido
![]() ![]() burcum Şuan
Son Aktivite: 17.12.2008 01:13
Tecrübe Puanı: 743
![]() |
Bir ummandan bir ummana savrulur durur yüreğim, Asi dalgalara vurur gene de közdür yüreğim...! Kimseler beni dinlemez bari sen dinle yüreğim. Rüyalar bile terketti bari sen gitme yüreğim...! Dağlar ağlar taşlar ağlar gözlerde yok yaş yüreğim, Beni bir başıma koyma birlikte savaş yüreğim. Sokaklar hep ölü dolu görüyor musun yüreğim, Bak şehirler küf kokuyor anlıyor musun yüreğim...
|
|
|
|
#20 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizi bilmem, ama ben karar verdim.
Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde. Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda. Kabullendim herşeyi olduğu gibi. Yola çıktım, yarınlara... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinlee Teşekkürler, büyüyorum sizinle...
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|