Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.09.2008, 23:10   #1
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 21:56

Tecrübe Puanı: 656 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart önemli

arkadaslar bakın bır arkadasımız burs ıstıyor bu onemlı memleketımızde ne cok ınsan okursa bız o kadar guçlu oluruz
dusundum tanıdık arastırdım ama aklıma kımse gelmedı bakın bır onerım var.bu ve bu gıbı durumda olan arkadaslar burada acacagımız bır bolume hesap numaralarını yazsın .gerıye kalanlar ıse aramızda bu kısılerı paylasıp her ay duzenlı olarak 5 -10 elımızden ne gelırse yatıralım bu olayı halletmıs olalım.katılmak ısteyenler ve ıhtıyacı olanlar burada bulusalım varmısınız.
ayda 5 mılyon 10 mılyon kımsenın kesesıne dokunmaz.
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2008, 23:39   #2
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 830 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: önemli

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaslar bakın bır arkadasımız burs ıstıyor bu onemlı memleketımızde ne cok ınsan okursa bız o kadar guçlu oluruz
dusundum tanıdık arastırdım ama aklıma kımse gelmedı bakın bır onerım var.bu ve bu gıbı durumda olan arkadaslar burada acacagımız bır bolume hesap numaralarını yazsın .gerıye kalanlar ıse aramızda bu kısılerı paylasıp her ay duzenlı olarak 5 -10 elımızden ne gelırse yatıralım bu olayı halletmıs olalım.katılmak ısteyenler ve ıhtıyacı olanlar burada bulusalım varmısınız.
ayda 5 mılyon 10 mılyon kımsenın kesesıne dokunmaz.
Kardeşim, ne güzel düşünmüşsünüz. Elbette varım derim ama öncesinde bir sorun var.

Buraya hesap numarasını verecek her kardeşimizin gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu nereden bileceğiz?

Öncelikle bunun araştırmasını yapacak gönüllü birisine ihtiyaç var değil mi?

Başvuru direk siteden olursa şahsen ben güvenemem, paramın kimlere gittiğini belgeleriyle görmem lazımki içim rahat olsun.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2008, 23:40   #3
*AHISKALI*
Usta Yiğido

*AHISKALI* - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

*AHISKALI* Şuan *AHISKALI* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2024 03:39

Tecrübe Puanı: 696 *AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK*AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK

çok güzel bir düşünce ama burada herkesin birbirine güvenmesi lazım yani samimi olmak lazım
Alt 27.09.2008, 23:43   #4
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 656 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: önemli

hepımız ayrı sehırlerde belkı ayrı ulkelerdeyız bunu arastırmak zor belkı ımkansız.ben ıstanbuldan sıvastakı bırını arastıramam.ama bız allah rızası ıcın ıyılık yapmak nıyetı ıle verıp sevabını alalım inşallah.karsımızdakı eger suıstımal ederse oda karsılıgını alır rabbımden.guvenmekten baska sansımız yok.
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2008, 23:51   #5
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 830 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Ablam öyle olmazki. Güvenmekten başka şansımız yok diye körü körüne paranın nereye gittiğinden emin olmadan vermek?
Pek hayır gibi gelmiyor bana.

Biz uzaktakiler araştırmasını yapamayız ama Sivas'tan birileri yapabilir. Böylece hem resmi olur hem içimiz rahat olur.

Bugün sadece bu arkadaş var, yarın buraya kaç tane hesap numarası yazılır bunun kesin sayısını bilebilir misiniz?

Herbiri için, güvenmekten başka çaremiz yok mu diyeceğiz?

Yoksa bu ufak paraları veremeyecek durumda değiliz.

Yine söylüyorum,

Bu sorunu halledecek varsa, maddi desteğe ben varım.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2008, 23:52   #6
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

yada burs ısteyen arkadasla aynı sehırde olan bırı onunla tanısır halını durumunu anlamaya calısır evını zıyaret falan eder.bılgılerı paylasırız ıcımız rahat olur.hem sıvaslılar arasındada bı tanısma olanagı dogar.ımkansız dıye bırsey yok.cozum ıstersek uretırız.okumak ısteyıp magdur olan ınsanlara hep burkulmustur ıcım cocuklar zorda kalmasın.
Alt 27.09.2008, 23:55   #7
*AHISKALI*
Usta Yiğido

*AHISKALI* - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

*AHISKALI* Şuan *AHISKALI* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2024 03:39

Tecrübe Puanı: 696 *AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK*AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK

dediğm gibi mesele para meselesi değil güven meselesi o insanı tanıma meselesi gerçekten ihtiyacı var mı o kişi dürüst mü bunları bilmek lazım
Alt 28.09.2008, 00:03   #8
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1378 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
*AHISKALI* Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
dediğm gibi mesele para meselesi değil güven meselesi o insanı tanıma meselesi gerçekten ihtiyacı var mı o kişi dürüst mü bunları bilmek lazım
aynen katılıyorum eğer gerçekten bi araştırma yapılırsa ve gerçekten ihtiyaç sahibi ise ben de her ay düzenli yardım yapmaya hazırım
Alt 28.09.2008, 00:05   #9
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

tamam arastıralım madem sıvasta olan bır arkadas arastırsın ama okullar acıldı konuyu fazla uzatmayalım arkadaslar magdur olmasın kıtap alma zamanı malum.bı hayır yapacaksak hayırlı ıslerde acele etmek gerek.
Alt 28.09.2008, 11:47   #10
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

kımler katılıyor bu organızasyona ısımlerı goremıyorum

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)