|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 922
![]() |
Sebepsiz duru$unu seviyorum hayatımdaki… çok fazla dağıtabilirim içimden geçen tadın damağımda bıraktığı yalnızlığı ve belki hiç olmamı$çasına yazabilirim aklımdan geçenleri… Kime ne? tahta masanın birkaç parçaya bölünmü$ dü$ünce ağından kurtulalı, aslına bakarsanız fazla zaman da geçmedi..Duvardaki yüzlerden biri değildi gece’m…ve altına fark ettirmeden dü$ürdüğüm gölgem, ‘artık’ bir yılın kalanı değildi… varlığınla rahatsız ettiğin bir teni, varlığından söküp atmak bazen anlamsızla$sa da; yıktığım her hücrenin yapı ta$ları bana ait… gökyüzüne bakmalı, aylak aylak dola$ıp tenlerin mahzenlerine girmeli ve biraz da soluklanmalı…bir sigarayı yakmak kadar lütüfkâr bir geceyi kollarının arasına alıp sıkıca sar(ıl)malı… Sana ne? "kim kaybettirdi kadınlığını dudaklarının arasından? …ve yokluk hangi iklimin kanatlarına kazıdı, aynadan tenine dü$en çocuksu bakı$larını? sen sadece sarıl…" çok az da olsa mırıldanabilirim senli satırları…ya da sayıklayabilirim bunalımlı duru$larını hep bir sigarayla anımsadığım… Size ne? siyah ve lo$ bir ak$amın masama uzanan elini tutunca ba$ladı bu yolculuk… "ben kimim?" sorusunun altına saklanmı$ tanınma dürtüleri ikimizin de bakı$larındaydı… önce bakmı$ sonra da yıllardır benimle bütünle$mi$ bir hikayenin renklerini sektirmeden sıralamı$tın…sonrası kopuk kopuk da olsa mısraların sarho$luğunda sıralanan saat dilimleri… uzun aramalar, iyi geceler tonunun mahremiyeti sarsan dokunu$ları, kaybedilmi$ koca bir yılın düzensiz hesapları ve amansız bir uyku… sen beklenmeyensin, biraz da bundan ya sana olan tutukluğum, dizlerimin bağını kahkahalarla e$ değer tutan… hiç kimse bilmesin… "uyandığında fısılda göz kapaklarıma..ve sakın öpüp gitme.." bu uzun bir soluk; nerede bırakacağımı bilmediğim..yılın ilk karını avucuna almak gibi…ya da ba$layan bir soğuğu içine çekmek gibi… yalnızlık mı; o sadece küçük dikdörtgen kutunun ağırlığı kadar içimde…dumanına bırakınca dudaklarımı, dağılıp gidiyor her kelimenin haylaz dokunu$unda… "uyandığında omzumda bırak dudaklarını ve sakın gitme…" alintidir...
|
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Başıboş Bırakırsan başıboş bırakırsan sendelerim bilmeden, fark etmeden terk ederim.. hatlar, sınırlar karışır, hatırlar gülerim! başıboş bırakırsan bırakırsan yani gözün hatırına kenarlarda dolaşır, rüyalara yapışır karışırım.. gözün hatırına bir damlaya ulaşır o damlaya alışırım başıboş bırakırsan sendelerim gülüm tanıştığım, ölüm sonsuzluk, yolum.. başıboş bırakırsan, yarım ben ki seninle varım söylesen nedir kârım kaybolur iki yarım başıboş bırakırsan, canım işte böyle olur her yanım duymadığın, duyurmadığın ferman diye buyurmadığın.. alinti
|
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Seni özlemek... Seni özlemek canıma tak etti Birtanem özlemek,izlemek yollarını gözlemek Hep seveceğim seni ömrümün sonuna dek Güzel gözlerinde buluşsam güneşi Yakamı bırakmaz artık o gözlerin ateşi Sen olmadığında yanımda şarkılar, Çok boş,çok anlamsız Kararsız yapılan tüm eylemler,fikirler Ve mantık arka planda Birtanem Senle birlikteyken aşkımdır beni var eden Yokluğunsa mahfeden Bir hüzündür içime ansızın çöküveren Seni özlemek canıma tak etti, Birtanem özlemek,izlemek yollarını gözlemek Hep seveceğim seni ömrümün sonuna dek Yaşamak istiyorum hep seni severek Düşlerimle yetinmek bana yetmiyor Geçmiyor zaman o zaman Kalbimizin beraber çarpması,atması senin için Yüreğimin içindeki en güzel duygular Senindir hep birtanem Senden başkasını sevemem, Değemem başka bir ele Seni seviyorum,sende beni öyle,ayrılmayalım Birdaha sevelim hayatımızın sonuna kadar Çünkü her ayrılıkta,seni beklemek var Yaşam biter,ömür biter,ama sevmek hiç bitmez Hayatın gerçeklerini yaşamayan bilemez Hayatın en gerçeği Seni seviyorum sevgilim ve bu gerçeği Kalbimin her yerinde hissederim Seni özlemek canıma tak etti,birtanem Özlemek,izlemek yollarını gözlemek Hep seveceğim seni ömrümün sonuna dek... Dj Akman
|
|
|
|
#24 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Anne, ne olur elini alnımdan çekme, yüreğini yüreğime yasla, bırakma beni kahramanların yalnızlığında.. bir süre aranizda olmayabilirim...
|
|
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Güzel şiirlerinizi zevkle okudum çok beğendim emeğinize sağlık
|
|
|
#26 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel şiirler...
Ellerine sağlık...
|
|
|
|
#27 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Mavi... bilmez kimse nasıl yoruldu bu can deli gözlerim duruldu çoktan kalp yerinde bir sızı sormaz kimse neden mavi yüreğim? yaralı sol yanından kansızdı aşk bir hayat hırsızı.. yinede sen sakın vazgeçme benden bekle değişirim yüreğime yüreğini ekle senle iyileşirim... duymaz kimse nasıl boğuldu sesim yapayalnızım en uzaktan ağlayan hüzünlü yıldızım sormaz kimse neden mavi yüreğim? yaralı sol yanından kansızdı aşk bir hayat hırsızı.. yinede sen sakın vazgeçme benden belki değişirim yüreğime yüreğini ekle senle iyileşirim....! Tolga Futaci
|
|
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Bolahenk - Tutamadım ellerin Tutamadım ellerin yağmur olsun Sarıpta doyamadım Öpemedim gül tenin baharın olsun Sevipte kanamadım Ördü kader ağlarını kırdı yine kollarımı ah Bir canım var al senin olsun Ördü kader ağlarını kırdı yine kollarımı ah Bir canım var al senin olsun…
|
|
|
|
#29 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
Son Aktivite: 31.08.2024 03:39
Tecrübe Puanı: 734
![]() ![]() |
affınıza sığınarak bir tane de ben ekleyeyim:
Sevgili öyküler Durgun gecelerde gökyüzüne sesini Çaresiz çirpinan ezgilere nefesini Versen de duysam sevgi hikayene Inanirmiyim dersin Yalniz aksamlarimin yolu olsan Akip giden çirpilara arkadas olsan Tassan yüregimden seni paylassam Pay olurum der misin? Sevgi, sorular sorsan gizlemesem Bana ögütler versen dinlemesem Yüzüme dokunsan hissetsek birer birer Sigarami yaksan bogulsak beraber Sevgi sicak sarsan üsümesem Sensizligi asla düsünmesem Solugum olsanda beni yasasan Yeniden dogmak istermisin? Sevgi
|
|
|
#30 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Limanlar... kor bulutlar inmişti hani akşam limana masada resimleri bölüşüp ayırmıştık hayallerimi taktım bir martı kanadına bir daha buluşmamak üzere ayrılmıştık tozlu yoldan zor döndüm yaşadığım odaya aynada uzun uzun gözlerimi seyrettim bir daha derin baktım artık yoktun orada birkaç saat içinde o limanı terkettim yine gemiler kalkar aşkın ufkuna kadar yine ağlar bir adam ayrılır apar topar limanların kaderi taşlara yazılmıştır her dalga vuruşunda oradan bir yürek kopar. Rahmetli Aysel Gürel'in bir bestesi...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|