Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.10.2008, 03:12   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 947 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yaşasın okulumuz dediler

Sivas'ta şarkıcı Petek Dinçöz ve gazeteci eşi Can Tanrıyar'ın katkılarıyla onarılan 3 derslikli ilköğretim okulu düzenlenen törenle açıldı. Vali Veysel Dalmaz, geleceğin teminatı çocuklar için ne kadar şey yapılsa az olacağını söyledi.
Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV), Show TV ile birlikte yürüttüğü Yaşasın Okulumuz Kampanyası kapsamında, Sivas merkeze bağlı Doğanca köyündeki ilköğretim binasının onarımı, şarkıcı Petek Dinçöz ve eşi Can Tanrıyar ile vatandaşların katkılarıyla yapıldı. Eğitim öğretime yeniden başlayan okul önünde bir tören düzenlendi.

Törende konuşan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Türkiye'nin geleceği çocukların eğitiminin çok önemli olduğunu ifade etti. Köydeki çocukların da şehir merkezlerinde okuyan öğrenciler kadar eş imkanlara sahip olması gerektiğini anlatan Dalmaz, insanları her türlü cehalet ve sıkıntıdan kurtaracak şeyin eğitim olduğunu ifade etti. Vali Dalmaz, "Eğitimle bir millet geleceğini teminat altına alır. Bu vesileyle eğitim öğretime yapılan katkıları ve katkı yapanları önemsiyoruz. Onlara gönülden teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

TOÇEV Proje Koordinatörü Bade Takazoğlu da vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından Vali Dalmaz, okulun onarımına katkıda bulunan Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar adına hazırlatılan teşekkür plaketlerini, TOÇEV Proje Koordinatörü Takazoğlu'na verdi. Daha sonra çocukların oluşturduğu halk oyunları ekibi bir gösteri sundu. Okulda 70 öğrenci eğitim görüyor. (CİHAN)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2008, 08:21   #2
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1388 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yaşasın okulumuz dediler

hayret nasıl oldu da doğu ya yapılmadı bu okul ?
oysa bizim paramızla eğitim görmeyi bekleyen ve daha sonra bize tetik çekececek olan ne kadar da çok çocuk var doğuda ....
Alt 10.10.2008, 12:39   #3
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Yaşasın okulumuz dediler

Yanlışlık yok heralde.Pek bu tür ünlüler yardım yapmaz,birikim yaparlardı ama.Heralde kafalarına taş düştü.

Yinede teşekkür ederiz.Allah razı olsun.Diğer ünlülerimizden bu tür yaklaşımları bekliyoruz.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2008, 13:16   #4
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1064 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
kronick Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hayret nasıl oldu da doğu ya yapılmadı bu okul ?
oysa bizim paramızla eğitim görmeyi bekleyen ve daha sonra bize tetik çekececek olan ne kadar da çok çocuk var doğuda ....
bu kadarda yapmayın lütfen haksızlık etmeyelim, okul , öğretmen gitse hepsi okusa bu kadar yaygın , etkin güçlü bir terör olmazdı, kenan evren bile bunca yıldan sonra yanlış yaptık diyorsa dikkatli olmalıyız milletçe, türkçe bilip öğrenemiyor ve daha doğrusu türkçeyi kendi vatandaşına kökeni ne olursa olsun öğretemiyorsan bu senin kabahatindir, ayrıca parmak kadar çocuklardan terörist olmaz ancak zemini hazır aday bırakırsın eğer eğitememişsen, dikkat et asimile edememişsen demiyorum eğitememşsen, bizimiler asimile olacaklarını zannettiler ama yanıldılar, sen doğuruyorsun başbakan zoruyla 3 onlar doğuruyor 13, bu sorun en büyük handikapımız, tüm sorunlarımız ana sebebi, milletçe sağduyuyla altından kalkmamız gerek, ve bunun içinde bu akıl, organizasyon ve bilinç bu millette bu kabiliyet var yeterki elbirliği ile sorunu doğru tanımlayıp çözümü ortaklaşa belirleyelim bu sorun çözülür,
ayrıca açılmış konuya ilişkinde helal olsun bu kadar televole dejeneresinden sonra bunun baş aktörlerinden bir yapımcı ve bir sanatçının bu güzel desteklerini tebrik edip alkışlamak tüm sivaslıların görevidir, alkışlar
Alt 10.10.2008, 14:12   #5
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 940 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick

Kendilerine teşekkür ediyoruz hem ünlülerimize hemde el birliğiyle bu okulun inşasına el atan vatandaşlarımıza yaptıkları hayrın nedenli büyük olduğunu gelecek yıllarda İnşaAllah hep beraber görme fırsatımız olur!
Alt 10.10.2008, 14:28   #6
tatli-dilli
Usta Yiğido

tatli-dilli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tatli-dilli Şuan tatli-dilli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37

Tecrübe Puanı: 894 tatli-dilli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

cok daha taktir ettim simdi bu tatli cifti, allah herseyi gönüllerine göre versin...
tatli-dilli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2008, 15:03   #7
ABDULLAH DUMAN
Usta Yiğido

ABDULLAH DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ABDULLAH DUMAN Şuan ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29

Tecrübe Puanı: 1057 ABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: Yaşasın okulumuz dediler

TEBRİKLER İKİSİNEDE..................... ...............

Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2008, 14:47   #8
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 836 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Yalnis Sivas`imda degil Anadolu`nun bir cok yerinde okul yaptirimina ihtiyac duyulmaktadir bu tur kampanyalar destek vererek ulkemizin kalkinmasinda bizimde bir tuzumuz olur...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)