|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aksaraydan Taksim istikametine gitmekte olan bir halk otobüsündeki not :
"Arkaya doğru ilerleme yasasına uyalım, uymayanları uyaralım." -İkitellideki bir kahvehanenin "girilmez" yazısı altındaki not: "18 yaşından küçük çocuklar ve 98 yaşından büyük bunaklar giremez." - Fındıkzadede Doğan marka arabanın arka camındaki büyük not: "Bekir araba bugün bana lazım... Geç yattım beni uyandırma, notu oku git." -Sarıyerde bir apartman kapısı yazısı: "Köpeğimi şikayet eden karaktersiz, bugüne kadar mahallede hiç ev soyulmadıysa bu Çomarın sayesinde idi... Şimdi kına yak nankör herif." - Yenibosnada siyah bir şahin üzerinde görülmüş not: "Satılık 1990 model şahin. Arızası çözülemediğinden sahibinden satılıktır." -İstanbulda bir apartman dairesindeki kapı üzerindeki uyarı yazısı: "Benim şekerim var kapıyı ona göre çalın." -Bursada boş bir apartman dairesinin camındaki yazı: "Daireyi görmek isteyenler topluca toplanıp gelsin." -Ankarada bir işhanı duvarındaki not: "Buraya pisliklerini atanlar FİİLİ olarak kınanacaktır." -Cebecide bir kahvehane yazısı: "Lütfen kavede polemik yapmayın." -Acıbademde "kiralık ev" ilanı altındaki yazı: "Not: Almanyada kimim kimsem yok." -Bursa Fomarada bir dükkan camı yazısı: "Bomboş CD , 250.000 TL" -Yerebatan sarnıcının yanındaki tuvaletin kapısındaki yazı: "Tuvalet 250.000 TL, Parayı kutuya atın. Atıyormuş gibi yapmayın." -Şilede bir bar kapısında yazın görülmüş yazı: "Erkekler damsız giremez. Zaten sokmayız." -Eminönünde bir kuşcu dükkanındaki yazı: "Kuşların psikolojisi için gereksiz konuşmayınız." -K.Maraş Çiçek sinemasının uyarısı: "Lütfen mısırlarınızı gürültüsüz yiyin." -Güngörende bir dükkan cami yazısı: "Bir milyoncuda her şey 1 milyon."
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
Son Aktivite: 10.10.2011 14:00
Tecrübe Puanı: 719
![]() |
Alıntı:
.............................. .