Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.11.2008, 14:43   #11
hamitgüneyli
Usta Yiğido

hamitgüneyli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hamitgüneyli Şuan hamitgüneyli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.09.2014 21:46

Tecrübe Puanı: 724 hamitgüneyli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Cinayet Zanlısı Yakalandı

böyle olayların olması çok üzücü memleketimizde olmasıda ayrı bir hüzün katıyor ölen kardeşimize ALLAH dan rahmet diliyor ailesine başsağlığı diliyorum ALLAH sabırlar ihsan eylesin
hamitgüneyli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2008, 14:44   #12
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2204 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
hamitgüneyli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
böyle olayların olması çok üzücü memleketimizde olmasıda ayrı bir hüzün katıyor ölen kardeşimize ALLAH dan rahmet diliyor ailesine başsağlığı diliyorum ALLAH sabırlar ihsan eylesin
amin

insanlarda sabır olmasa varya

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2008, 19:43   #13
Sivasprensi
Tecrübeli Yiğido

Sivasprensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sivasprensi Şuan Sivasprensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.01.2011 18:34

Tecrübe Puanı: 679 Sivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOKSivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOKSivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOK

assınlar serefsızı dıcem ama yastan kurtarıyor zaten yoksa bunu ıcerde yasatmazlardı
Alt 08.11.2008, 20:08   #14
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4553 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart -->: Cinayet Zanlısı Yakalandı

Cocuklara sahip cikmak lazim, suclularin cezasini kanun vermeli, mafya filmleri ile büyüyen mafya filmlerinde ki karekterler idol ediliyor ve bütün millet bunu seyrediyor.
Alt 08.11.2008, 20:22   #15
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: -->: Cinayet Zanlısı Yakalandı

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cocuklara sahip cikmak lazim, suclularin cezasini kanun vermeli, mafya filmleri ile büyüyen mafya filmlerinde ki karekterler idol ediliyor ve bütün millet bunu seyrediyor.
Güzel bir konuya değindin sandallı tşk. ler
Bugün hemen hemen her tv.kanalında erken saatlerde eli bıçaklı kan vahşet ,cinayet kafa kesme filmlerinden geçilmiyor,
İzlemesinler diyeceksiniz ama çocuk bunu dinlermi? Etkilenmemesi mümkün değil.Eminim ki o tür filmleri o saatte avrupada tv.lerde yayınlansın erken saati bırakın belkide geç vakittede yayınlamazlar,
Başta bu tür kalitesiz çocuklara kötü örnek olacak filmleri bir şekilde yasaklayıp yayınlatmamak ve yayınlayanlara ağır cezalar vermek.Bazı konularda sert tutum şart.
Alt 08.11.2008, 20:30   #16
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4553 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Avrupada 14 yasinda ki bir cocuk en gec 8 bucuk 9 gibi yatakta olur, o tür filmler saat 10`dan sonra baslar, katillerin mafyanin halk kahramani gibi gösterildigi filmler reyting ugruna toplumun gelecegi olan cocuklarin uyku saatinden önce gösteriliyor, daha akl-i kamil olmamis yürekler onlara imreniyor ve onlarin yaptigini yapiyor, biz yetiskinlerde böylelerini asacaksin, keseceksin diye fetvalar savuruyoruz. Bu bizim gelecegimiz ve gelecegimizi karartan diziler, filmler yayinlanmamali.
-öyle degil mi Polatim.
-Haklisin abi, kaldirilmali bu tür filmler.
Alt 08.11.2008, 21:23   #17
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: -->: Cinayet Zanlısı Yakalandı

Alıntı:
Avrupada 14 yasinda ki bir cocuk en gec 8 bucuk 9 gibi yatakta olur, o tür filmler saat 10`dan sonra baslar, katillerin mafyanin halk kahramani gibi gösterildigi filmler reyting ugruna toplumun gelecegi olan cocuklarin uyku saatinden önce gösteriliyor, daha akl-i kamil olmamis yürekler onlara imreniyor ve onlarin yaptigini yapiyor, biz yetiskinlerde böylelerini asacaksin, keseceksin diye fetvalar savuruyoruz. Bu bizim gelecegimiz ve gelecegimizi karartan diziler, filmler yayinlanmamali.
-öyle degil mi Polatim.
Bazı şeylerin önmeni almayıp ondan sonrada şöyle, böyle diye ahlanıp sızlanırız,
Herşey baştan yapılmalı yani tahsilden başka eğitim aile içi eğitim çok önemli,
Daha 3-5 yaşındaki çocuğa babası "hele oğlum şu amcaya bir küfür et bakiyim" çocukta küfür edince kahkahayı basıp onu havaya zıplatıp tutarsa o çocuk büyüdüğünde ne yapacak ne uygulayack. Sanırım herşeye temelden başlamak lazım ama zor dostum ya gerçekten çok zor.
Alt 08.11.2008, 21:42   #18
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı yıldız Şuan sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.02.2012 01:17

Tecrübe Puanı: 672 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: Cinayet Zanlısı Yakalandı

Alıntı:
.Bu bizim gelecegimiz ve gelecegimizi karartan diziler, filmler yayinlanmamali.
-öyle degil mi Polatim.

Televizyonda 24 saat ne yayınlanırsa yayınlansın; davranışların sınırlarının diziler tarafından değil, yasalar tarafından çizilmesini çözüm olarak görüyorum..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2008, 21:43   #19
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 786 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hiç dikkat ediyor musunuz son günler de ahlaksızlığın sayısında büyük artış var. 70 yaşındakiler 14 yaşındakilere taciz yapıyor, 15 yaşındaki 13 yaşındakilere.. Allah korusun. Tecavüz, gasp aldı başını gidiyor. Herkes eline geçirdiğine bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Allah korusun..Erkek kız farketmiyor çok dikkatli olmak lazım. Cezaları indiriyorlar. Artırsınlar kardeşim artırsınlar....Hatta assınlar.
Alt 08.11.2008, 22:22   #20
SONMEZ
Tecrübeli Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONMEZ Şuan SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50

Tecrübe Puanı: 774 SONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOKSONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Cinayet Zanlısı Yakalandı

Bir Zara' lı olarak çok utandım ama;
Bir insan olarak daha da çok utandım ve düşündüm...!
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)