|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TracyMcGrady58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2013 17:54
Tecrübe Puanı: 857
![]() |
![]() Arkadaslar, sizlerle cok begendigim ve hosuma giden bir slayt gösterisini paylasmak istedim. Inanin sizlerde duygulanacaksiniz. Konuyu kisaca özetlim sizler icin : Bir ayakkabi satici ve bir ayagi olmayan bir cocuk arasinda cok enteresant bir diyalog gerceklesiyor. Gerisinide artik sizler izlersiniz. Slayti izlemeniz icin linki tikliyorsunuz ve "free user" butonuna tiklayarak slayti indirebiliyorsunuz. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Karamellll58 istegi üzerine acilmistir. Slayti kendisinden aldim ve tesekkürlerimi sunuyorum kendilerine ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yasaklı
![]() Karamellll58 Şuan
![]() Son Aktivite: 24.11.2008 19:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() TEŞEKKÜR EDERİZ PAYLAŞIMIN İÇİN ELLERİNE SAĞLIKKK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() cok tesekkür ederim canim kardesim cok güzel bir slayt Cok duygulandim ve gözyaslarimi tutamadim. Bir kez daha her günüzmüze ve her animiza sükretmemiz gerektigini hatirlamis oldum.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bende bir zamanlar hep hayal ederdim kırmızı elbisemin altına kırmızı ayakabı olsun isterdim ama bu ayakabıyı giyinebileceğimi hep hayallerimde ayna karşısında canlandırırdım inanıyorumki giyineceğim bir gün bu hikayeyi okuyunca gözlerimden önce içimdeki ses canlandırıyor..
tşkler kardeş bu hikayeyi tekrar okumama fırsat verdiğin için...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AYAKKABICI (güzel bir hikaye) | fratt | Arşiv | 15 | 28.10.2007 17:37 |