Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.11.2008, 21:21   #211
murat38
Yeni Yiğido
NO AVATAR

murat38 Şuan murat38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.01.2009 11:51

Tecrübe Puanı: 0 murat38 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ASKER

Yauw Bi Sorum Olacak Lütfen Bilen Biri Varsa YAzsın Meraktan askere qelmeden qeberecem
Banada Ulaştırma dediler.

Yauw Sivasta Komando Birliği Varmı ?

Şöförlükten Komandoluğa Seçilirmiyim ?

Doğu Çıkma şansı yüzde Kaç ?

Yauw Çok Soru Sordum Amma biri cvp lasın meraktan gidicem öteki tarafa
murat38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2008, 22:54   #212
cagrikaya
Yeni Yiğido
NO AVATAR

cagrikaya Şuan cagrikaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2008 13:49

Tecrübe Puanı: 0 cagrikaya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Cevap: ASKER

Alıntı:
murat38 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yauw Bi Sorum Olacak Lütfen Bilen Biri Varsa YAzsın Meraktan askere qelmeden qeberecem
Banada Ulaştırma dediler.

Yauw Sivasta Komando Birliği Varmı ?

Şöförlükten Komandoluğa Seçilirmiyim ?

Doğu Çıkma şansı yüzde Kaç ?

Yauw Çok Soru Sordum Amma biri cvp lasın meraktan gidicem öteki tarafa
sivastan yeni gelen biri olarak cevaplayım
ulaştırma yazar ama hikaye komando birliği yok
orda ilk girdigin anda doktor sana sorar psikolojik rahatsızlıgın varmı tipine bakar
uygunsa bi K harfi koyar silüs üne komando adayı oldun demektir.
sonra 3 gün hastanede kapsamlıca bi teste girersin idrar kan testleri kulak burun boğaz dahiliye hariciye(çırılçıplaksın) eğer onlardan elenmezsen piyade komandosun. düşeceğin yerlerde şuralar... kayseri dağ komando,bolu dağ komando,siirt.tunceli,şırnak,v e benim düştüğüm yer hakkari 4.dağ ve komando tugayı otluca.sana sadece şunu söyleyim sivasta sadece tek sorun hava durumu sabit bi havası yok sabah eksi derecede kalkarsın mıntıkaya öğlen bi bakmışın 18 19 derece yanıyosun ilk 3 gün ortama alışmaya çalısırsın,sonra bi bakmışın 28.gün ve yemin töreni.ulaştırma olarak yazar ama orda görecegin araba sadece tabur komutanın jipi,tugay komutanının arabası ve ambulans başka kafana takılan şeyler varsa
cagrikaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 10:32   #213
fatihhoca
Yiğido

fatihhoca - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fatihhoca Şuan fatihhoca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2011 23:10

Tecrübe Puanı: 622 fatihhoca FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ASKER

arkadaşlar buraya yeni girenlere sölüyorum forumu baştan sona bi okuyun bilgiler var ve rahat olun yani kıyak bi yere düştünüz
fatihhoca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 11:09   #214
burakk__17
Yeni Yiğido
NO AVATAR

burakk__17 Şuan burakk__17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.01.2009 09:29

Tecrübe Puanı: 0 burakk__17 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: ASKER

Alıntı:
blue_-_magic Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaşlar bende istanbuldan 10 ekim sabah 09:10 da uçağa biniyorum varsa aynı gün uçakla giden havaalanında görüşelim herkese hayırlı tezkereler ...

kardeş bende aynı uçakla gidicem havaalanında veya uçakta görüşelim benim msn burak_gergin1905@hotmail.com istersen ekle görüşelim
burakk__17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 11:57   #215
Sinasi YARAR
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Sinasi YARAR Şuan Sinasi YARAR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.02.2009 11:34

Tecrübe Puanı: 0 Sinasi YARAR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SAMET KARDES BENIMDE 20'CI ZH TUG LOJISTIK DESTEK K. KISLA HIZMET TAKIMI MERKEZ SANLIURFA istanbuldan cuma sabahı 7:30 da ucuuorum. goruselim istersen
Sinasi YARAR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 23:16   #216
asker41_58
Yeni Yiğido

asker41_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asker41_58 Şuan asker41_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.12.2009 21:27

Tecrübe Puanı: 0 asker41_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

oo fatih hocam gelir gelmez foruma bilgileri aktarmışsın... bende çok rahattım ama ilk 3 gün kabus gibiydi. 4.gün takımın yazıcılarından oldum 30 gün boyunca sadece 1 saat koğuş nöbeti tuttum adam gibi mıntıka yapmadım. genel olarak iyiydi. Çavuşlarımız çok iyiydi blue_magic arkadaşımızın dediği gibi tahir çavuş,mustafa çavuş,ibrahim çavuş hepsi birer melek gibiydi. Takımda bu iyi davranışı hak etmeyen bir çok insan olmasada onlar ellerinden gelen yardımı yaptılar iyi davranmaya çalıştılar çok iyi insanlardı. Sivil'e gelir gelmez herkes kararmışsın dediler.. giderken herkes soğuk soğuk dedi gündüzleri yandık akşamları ve sabahları donduk ilginç bir iklimi var lakin 88/4 gidenlere hakkatten Allah kolaylık versin çok soğuk olacaktır. Yağış olacaktır gerçi yağışın olması sizin için daha iyi dershanede oturursunuz. ama insan ondanda sıkılıyor. 1 ayın nasıl geçtiğini anlayamayanlardanım bende. yemekler çok kötü değil ama köfteden bıkacağınıza eminim...

bu arada blue_magic 1 bölük 3 takım hakkında bilgi vermişsin sen bizim takımdamıydın ismini lutfedermisin tertip
asker41_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008, 01:07   #217
samet38
Yeni Yiğido
NO AVATAR

samet38 Şuan samet38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.11.2008 01:21

Tecrübe Puanı: 0 samet38 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SELAM ARKADASLAR BENDE KAYSERİDEN SAMET CEVHER 88/4 SİVAS 5 Cİ PİYADE EGİTİM TABURUNA YOLCULUK VAR KİMSE YABANCILIK CEKMESİN BİRBİRİYLE sivasa gelicek arkadaslar eklesin beklerim simdiden hayırlı teskereler !!
samet38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008, 07:11   #218
hamitgüneyli
Usta Yiğido

hamitgüneyli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hamitgüneyli Şuan hamitgüneyli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.09.2014 21:46

Tecrübe Puanı: 714 hamitgüneyli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hepinize hayırlı teskereler arkadaşlar allaha emanet olun
hamitgüneyli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008, 07:16   #219
thunder
Yeni Yiğido
NO AVATAR

thunder Şuan thunder isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2008 07:14

Tecrübe Puanı: 0 thunder FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

günaydın 88/4 sivasa çıktı ulaştırma, aralık 11 de sivastaym.askerliği sivasa çıkan arkadaşlar varsa tanışalım 5326012464
thunder isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2008, 09:28   #220
burakk__17
Yeni Yiğido
NO AVATAR

burakk__17 Şuan burakk__17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.01.2009 09:29

Tecrübe Puanı: 0 burakk__17 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sanki herkeze farklı bi tarih sölemişler teslim olmak için forumda kimisi 11 aralık kimisi 13 aralık falan diyo bana mesela 17 kasımda silüsü alacaksın bayramın 3. günü 10 aralıkta teslim olacaksın dendi böle bişy olabilir mi ki farklı farklı tarihlerde teslim olma gibi ?
burakk__17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)