![]() |
#2381 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Yonca Evcimik - vurula vurula hadi sevin bana ne borcun var ne de minnetini isterim hadi uçur kaçır kendini ben gereken acıları çekerim hadi uyan koparıp yerinden kalbimi sana vereyim yalan bu öğretilenler yalan bırak beni bildiğim gibi seveyim kapına geldim kendime rağmen diye sen beni deli mi sandın sonuna kadar açtım sana içimi sana ne ben seve seve yandım yenilirim kendime hiç utanmam aşk ile ölümüm doğumum savunmam sığınmam vurula vurula yürür dururum
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2382 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Rihanna - Don't Stop The Music
Please don't stop the music -lütfen müziği durdurmayın (4x) It's gettin late -vakit geç oluyor I'm making my way over to my favorite place -kendi yolumu favori mekanıma çeviriyorum I gotta get my body moving shake the stress away -hareket eden vücut kıvırışımla stresi uzaklaştırmam lazım I was looking for nobody when you looked my way -kimse için bakmıyordum benim yoluma baktığın zaman Possible candidate (yeah) -olası aday ( evet ) Who knew -kim bilirdi That you'd be up in here looking like you do -yaptığın gibi baktığını anlayacağını You're makin' stayin' over here - impossible -burada bir duruş yaratıyorsun - imkansız Baby I must say your aura is incredible -bebek, söylemeliyim ki havan olağanüstü If you dont have to go ( don't ) -eğer gitmek zorunda değilsen ( gitme ) Do you know what you started -biliyor musun neyi başlattığını I just came here to party -buraya sadece parti için geldim But now we're rockin on the dancefloor -ama şimdi danspistinde sarsıyoruz Acting naughty -yaramazı oynuyoruz Your hands around my waist -ellerin belimde Just let the music play -sadece bırak müzik çalsın We're hand in hand -el eleyiz Chest to chest -göğüs göğüse And now we're face to face -ve şimdi de yüz yüze I wanna take you away -seni uzaklara getirmek istiyorum Let's escape into the music -gel müziğin içine kaçalım DJ let it play! -DJ bırak çalsın! I just can't refuse it -karşı koyamıyorum Like the way you do this -yaptığın gibi Keep on rockin to it -onu sarsmaya devam et Please don't stop the -lütfen durdurmayın Please don't stop the -lütfen durdurmayın Please don't stop the music -lütfen durdurmayın müziği (2x) Baby are you ready cause it's getting close -bebeğim, hazır mısın çünkü git gide yaklaşıyor Don't you feel the passion ready to explode -tutkuyu hissetmiyor musun patlamaya hazır What goes on between us no one has to know -aramızda neler olduğunu kimse bilmek zorunda değil This is a private show (oh) -bu kişisel bir gösteri Do you know what you started -biliyor musun neyi başlattığını I just came here to party -buraya sadece parti için geldim But now we're rockin on the dancefloor -ama şimdi danspistinde sarsıyoruz Acting naughty -yaramazı oynuyoruz Your hands around my waist -ellerin belimde Just let the music play -sadece bırak müzik çalsın We're hand in hand -el eleyiz Chest to chest -göğüs göğüse And now we're face to face -ve şimdi de yüz yüze I wanna take you away -seni uzaklara getirmek istiyorum Let's escape into the music -gel müziğin içine kaçalım DJ let it play! -DJ bırak çalsın! I just can't refuse it -karşı koyamıyorum Like the way you do this -yaptığın gibi Keep on rockin to it -onu sarsmaya devam et Please don't stop the -lütfen durdurmayın Please don't stop the -lütfen durdurmayın Please don't stop the music -lütfen durdurmayın müziği (2x) Please don't stop the music -lütfen durdurmayın müziği Ma say ma sa, Ma ma coo sa Ma say ma sa, Ma ma coo sa (4x) Please don't stop the music -lütfen durdurmayın müziği (2x) I wanna take you away -seni uzaklara getirmek istiyorum Let's escape into the music -gel müziğin içine kaçalım DJ let it play! -DJ bırak çalsın! I just can't refuse it -karşı koyamıyorum Like the way you do this -yaptığın gibi Keep on rockin to it -onu sarsmaya devam et Please don't stop the -lütfen durdurmayın Please don't stop the -lütfen durdurmayın Please don't stop the music -lütfen durdurmayın müziği (2x) Ma ma say ma ma sa, Ma ma coo sa Ma ma say ma ma sa, Ma ma coo sa (4x) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2383 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Demet Akalin - Gururum Kalk gururum bugün burdan gidelim Ne olur ona yenilmeyelim Hadi dik dur toparlan gidelim Gel gururum her zalim böyle değil Eğileceksen sen gerçek aşka eğil Gözlerinden kurtul da gidelim Oooff teslim etme beni ona Son kelime aşktan sana Artık seni sevmiyorum Kalbime dönüyorum Sevdama ağlıyorum Umrumda değil ki onun Aşk benim sonum
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lal-ı Reyhan - seyduna türkulerı
dertler altında kalan can çekişen yüreğime bir yanıt gibi geldin ağlayan yüreğime bir ince soluk oldun yüreğim çıktı güne ışığım oldun, umudum oldun yüreğim oldun sevdam senle ağlarım, senle gülerim senle yaşayıp senle ölürüm ben karlar altında kalan buz kesen düşlerime bir güneş gibi doğdun amansız kışlarıma bahar güneşi oldun zemheri kışlarıma ışığım oldun, umudum oldun yüreğim oldun sevdam senle ağlarım, senle gülerim senle yaşayıp senle ölürüm ben |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2385 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Toygar Işıklı - Sardunyalar en son sardunyalarda soldular sen orda ben burda yüreğim yanar bu ayrılık değil ölüm bana ne olur ağlama kıyamam sana bu aşk saklı içimde sende gitme acılarla olmaz böyle ayrılık niye o masum yüzünde sessiz çığlıklar gibi her sözün git desende kal desende yaş dolar gözüm o masum teninde yorgun ellerinde hep hüzün sensizlikten her nefeste yaş dolar gözüm dokunma yaralarıma içimde çıkmaz yollara yapma dudaklarınla kalbime dokunup onu acıtma vurma yaralarıma kar yağmasın baharıma yapma dudaklarınla kalbime dokunup onu acıtma
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1048
![]() ![]() ![]() |
![]() ördü kader ağlarını .............................. .........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ABDULLAH DUMAN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2387 |
Yeni Yiğido
![]() şeytanrecordzs Şuan
![]() Son Aktivite: 25.03.2009 16:49
Tecrübe Puanı: 609
![]() |
![]() crazy osman yalan aşklara geslin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar şeytanrecordzs'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2388 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hüseyin Yıldırım - Değmezmiş Sana !
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar EyüphanAydın'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2389 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Murat Dalkilic - Kasaba Zaman zaman seni o saran Düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateşlerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok Yaşanan kısmet Sonrasınıda ben konuşmam Sevmem nispet Al herşeyini yanına, yüreğine Benden ne ateş olur ne soba Söz veremem yarına Bana senden ne köy olur ne de kasaba
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Günce Koral - Nezaket orta yaşlar yakın artık belirdi tek tük beyazlar ne çok zaman harcamışım meğer şimdi ne koparırsam kar dünya işleri beklesin dinlensin biraz telaşlar kaçırmadan trenleri küsüp bizi terketmeden aşklar… dost gördük düşman gördük alıştık haliyle direndik istikbal hayaliyle hayat biraz da tesadüf bu yüzden insan daha çok sevişmeli yariyle ömür geçiyor güzelim hadi kalbini dinle esas işimiz yaşamak olmalı ille de ille fazlasında gözüm yok hiç dünya malı en nihayet ne ağır kayıplar verdik lakin kopmadı ya kıyamet mülkiyetsizim sevgilim yüksüzüm, hükümsüzüm küçük şeyler sevindirir beni mesela biraz nezaket… dost gördük düşman gördük alıştık haliyle direndik istikbal hayaliyle hayat biraz da tesadüf bu yüzden insan daha çok sevişmeli yariyle ömür geçiyor güzelim hadi kalbini dinle esas işimiz yaşamak olmalı ille de ille Sezen Aksu
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|