Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.10.2008, 15:03   #31
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RüStü ElmaS Şuan RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Rüştü Elmas'a Büyük Görev

Türk İnisiyatif Grubu (TİG) Almanya da yaşayan Türklerin sorunları ile ilgilecek ve burada Türkiye adına lobi girişimlerinde bulunacak önemli bir kuruluş, memleketimiz ve hemşerilerimiz için çalışacak bu önemli kurumda yer almak beni sevindirdi, yoğun tempomuza rağmen dava memleket davası olunca bu görevi geri çeviremedim.

Böylesi önemli görevleri insan tek başına yürütemez, sizlerin iyi dilekleri ve duaları beni ve çalışma arkadaşlarımı yüreklendiren en önemli etkendir. Türk İnisiyatif Grubunun yeni yönetim kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Buradan iyi dileklerini ve tebriklerini sunan hemşerilerimide teşekkür ediyorum.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2008, 13:32   #32
sade58
Tecrübeli Yiğido

sade58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sade58 Şuan sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.04.2011 22:57

Tecrübe Puanı: 745 sade58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Rüştü Elmas'a Büyük Görev

Buradan Rüstü Elmasa bu yeni görevinde basarilar dilerim insallah bu görevin hakkindanda basariyla gelecektir.Ayrica TIG gibi bir olusumda görev alarak baskan yardimciligina getirilmeside bizleri bir sekilde gururlandirmistir. Arkadasimizin basarisini her gecen gün dahada net bir sekilde görmekteyiz.
Tesekkürler Sivaslilar ismini heryerde duyurdugun icin.
Sivas ve Sivaslilar seninle gurur duyuyor.
sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2008, 14:08   #33
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AyhanBayrak Şuan AyhanBayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.10.2013 06:29

Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISIAyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISIAyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISIAyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Rüştü Elmas'a Büyük Görev

Öncelikle herşeyden önce benim değerli sayın başkanım ayrıca herzaman beraberce birçok organizelere el attığımız ve bir çok zorluklara göğüs gerdiğim canım arkadaşım RÜŞTÜ ELMAS senin bu yeni görevinde başarılı olacağını adım gibi biliyorum.

Şunuda belirtmek istiyorumki TİG İnsiyatif gurubunuda buradan tebrik ediyorum gercekten almanyada gerçekleştirilmesi çok zor bir oluşumu gercekleştirerek bir araya getirmeyi başardılar. İnsallah bundan sonra bizlere daha fazla is düşeceğinide unutmamamız gerektiği kanaatindeyim

Derlerya bir elin nesi, iki elin sesi vardır ata sözü ne kadar doğru bir söz olduğunu ortaya koyuyor şimdi buradan sadece sivaslilara seslenmek istemiyorum bütün Türkiyeye ve yurt dışındaki Türk insanlarına sesleniyorum birlik olmanin zamani geldide geçiyor. Egerki birlik olamassak sesimizi nasil duyuracagiz örnek olarak avrupadaki Türkler birlik içerisinde olarak heryerde böyle TİG gibi oluşumlarını oluştursalar bizim ülkemizi en kısa zamandada avrupa birliğine girmesindede büyük rol almiş olacagı kanaatindeyim neden olamasinki

Haydin şahlanmanin zamanı, birlik zamanı, oluşum zamanı, gücümüzü gösterme zamanı, sesimizi duyurma zamanı
Alt 17.11.2008, 14:47   #34
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4545 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Yurt dışında yaşayan Türklerin siyasi ve ticari haklarının korunması yönünde çalışmalarda bulunacak olan Türk İnisiyatif Grubunun yönetim kuruluna ve sevgili kardeşimiz rüştü elmasa yeni görevlerinde başarılar dilerim
Alt 17.11.2008, 22:55   #35
Fatih Bayrak
Yiğido

Fatih Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bayrak Şuan Fatih Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.01.2011 12:07

Tecrübe Puanı: 10 Fatih Bayrak isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Rüştü Başkanim bir cok konuda oldugu gibi
Türk İnisiyatif Grubundaki (TİG) görevindede bizleri
en iyi şekilde temsil edeceginden eminim.
Tüm Sivas ve Sivaslilar olarak seninle gurur duyuyoruz.
Alt 18.11.2008, 07:35   #36
ABDULLAH DUMAN
Usta Yiğido

ABDULLAH DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ABDULLAH DUMAN Şuan ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29

Tecrübe Puanı: 1050 ABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISI

allah kolaylık versin eminim başarılı olacaktır rüştü abi

Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2008, 12:52   #37
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 15:25

Tecrübe Puanı: 746 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

yeni görevindede başarılı olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun. Bizde gurur duyuyoruz.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)