Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Eglence > Oyun Odası > Forum oyunları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.11.2008, 12:24   #111
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: --->: Cevap: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

ŞİMDİ NE OLACAK?

Sitemiz yönetimi acil bir toplantı düzenleyerek, konuyu yargıya götürmeyi ve “adalet ne derse o olur biz ona razıyız” açıklamasını yapacaklar.
Sitemiz üyelerinden Berat Demir'in başbakan R.Tayyip Erdoğan'la aralarının çok iyi olduğu ara sıra aile ziyaretlerinin de olduğunu biliyoruz.
Bunun üzerine Berat Demir başbakanlığa çıkarak Başbakan R.T. Erdoğan'la bir görüşme yaptı, Erdoğan'dan konuyla bizzat ilgilenmesini ve K.Evren'e “Al tablonu mablonu git lan”
demesini istedi.
Üstteki resimde Berat Demir Başbakan R.Tayyip Erdoğan'la görüşme yaparken görülüyor.

Başbakan ile sivaslilar.net in sorunlarını BAKANLAR KURULU gündemine alınmasını görüştüm. Başbakan önümüzdeki ilk bakanlar kurulunda sorunların gündeme geleceğini bana bizzat söylemiş bulunuyor. Ayrıca Arif Abiyi İçişleri bakanı yapmasını önerdim. Arif Abi önümüzdeki aylarda bakanlığa hazırlan
Ayrıca sivaslilar.net e 2009 yılı bütçesinden 200 milyon ytl kaynak aktarılmasını başbakana ilettim. Şimdilik müjdelerim bu kadar. Görüşmemizin detaylarını ilerleyen günlerde açıklamaya devam edebilirim.
Arif abi emeğine sağlık bomba olmuş harikasın abi.
Abooovvvv... büyük gelişmeler var desene
Ben hemen antramalara başlayım o halde

berat sanki sen Ümit Karan'ı andırıyomusun banamı öyle geliyo
Alt 13.11.2008, 12:00   #112
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?

Yine yeni ünlüler ile aranızda olucaktırız...!
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008, 16:49   #113
ABDULLAH DUMAN
Usta Yiğido

ABDULLAH DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ABDULLAH DUMAN Şuan ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29

Tecrübe Puanı: 1061 ABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: Cevap: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

OLAY ! DARBECİYE DARBE İNDİ..!

Aldığımız duyumlar ve istihbarat verilerine göre haraket etmemiz neticesinde,sitemize karşı yapılacak sinsi darbe planlarını suya düşürdü. Eski Cumhurbaşkanlarından Kenan Evren'in sitemize karşı büyük bir darbe planı içerisinde olduğu ve bunu adım adım aşama kaydederek bitrme aşamasındayken, büyük gizlilik içerisinde takibini sürdüren ve Sivasspor'u çok seven, sivaslilar.net üyesi olduğu anlaşılan
Eski MİT daire başkanı, Mahir Kaynak'ın sayesinde sitemize indirilemeye ramak kala darbeye dur demesini bildik. Uzmanların açıkladıklarına göre, “olası bu darbede sivaslilar.net sitesinin büyük zarar göreceği ve uzun zamanda toparlanması imkansız gibi birşeydi” dedi. Hepimize büyük geçmiş olsun...

MAHİR KAYNAK'IN AÇIKLAMASI:

sivaslilar.net üyesi “Albina58” arkadaşımızın Mahir Kaynak'la gerçekleştirdiği roportajda şu açıklamalarda bulundu.
Eski MİT daire başkanı, Mahir Kaynak şöyle dedi;
Benim Sivas'lı çok dostlarım var, ve Sivas'lıları çok seviyorum.Bir Sivasspor hayranıyım.Sivasspor'a zarar verecek biri ,beni karşısında bulur.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]. kuruldu kurulalı da bu sitedeyim ,olan biten herşeyden haberim var. Darbeci Kenan Evren'de hain emellerini gerçekleştirmek üzereyken bana yakalandı. Elimde çok ciddi belgeler var, bunu ancak yargı temizler” dedi
Mahir Kaynak ''sadece şimdi şunu söyleyebilirim ,K.Evren çok önce askerlik yıllarında Sivas'lı bir üstdüzey subaydan gıcık kaptığı ve böylelikle Sivas'lıları pek sevmediğini biliyorum, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] olağanüstü çıkışından sonra,sırf bunun için böyle bir girişimde bulunmuş olabilir söyleyecekerim şimdilik bu kadar'' dedi.

KENAN EVREN KENDİNİ SAVUNDU:

Yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi,

Çok değerli Sivasspor'lular ve sivaslilar.net üyeleri.
Siz benden böyle Bir şey bekleyebilirmisniz? Netekim ben sadece internette sörf yapıp, tablom için güzel çıplak kadın pozları bakıyordum sadece. O esnada bir siteye girdim, meğersem sivaslilar.net miş. Mahir'le karşılaştım.
Bana “sen ne arıyorsun burada” dedi?
Bende hiiiiççç yolu şaşırdım dedim galiba...
Bir müddet sitede Mahirle dolaştık, pek çok kişiyle tanıştık, Kaptan58 diye biriyle hayli sohbet ettik askerlik anılarını vs. anlattı bana.
Daha sonra bana Mahir Kaynak site hakkında görüşlerin ne diye sordu ?
Bende dedimki nitekim, bu site çok büyümüş bu siteyi 6-7 eyalete bölmek gerek.Yönetmesi o zaman daha kolay olur bu şekilde moderatör arkadaşlar çok yorulur.
Bu sözüme Mahir Kaynak çok kızdı “sen bittin” dedi bana ve kayboldu , Mahir'le görevde olduğu zamanda onunla fazla anlaşamamıştım. Bu yüzden bana bu şekilde bir rapor hazırlamıştır.Ben suçsuzum.” Şeklinde kendini savundu.
Üstteki resimde bir savunma raporu hazırladığını ve bunu her an vermeye hazır olduğunu, söyledi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Sitemiz yönetimi acil bir toplantı düzenleyerek, konuyu yargıya götürmeyi ve “adalet ne derse o olur biz ona razıyız” açıklamasını yapacaklar.
Sitemiz üyelerinden Berat Demir'in başbakan R.Tayyip Erdoğan'la aralarının çok iyi olduğu ara sıra aile ziyaretlerinin de olduğunu biliyoruz.
Bunun üzerine Berat Demir başbakanlığa çıkarak Başbakan R.T. Erdoğan'la bir görüşme yaptı, Erdoğan'dan konuyla bizzat ilgilenmesini ve K.Evren'e “Al tablonu mablonu git lan”
demesini istedi.
Üstteki resimde Berat Demir Başbakan R.Tayyip Erdoğan'la görüşme yaparken görülüyor.
VALLA EN GÜZELİ BU OLMUŞ ............................

Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008, 17:33   #114
EyüphanAydın
Yasaklı

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Evet Abdullah kardeş...! Arif abimiz çok iyi konulara ev sahipliği yaptı
Alt 15.11.2008, 20:37   #115
umitbsr58
Yiğido

umitbsr58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umitbsr58 Şuan umitbsr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2015 22:57

Tecrübe Puanı: 690 umitbsr58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

cok guzel paylasımLar saoLun...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
umitbsr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008, 21:18   #116
abdurrahim_58
Yeni Yiğido

abdurrahim_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdurrahim_58 Şuan abdurrahim_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.01.2010 01:47

Tecrübe Puanı: 0 abdurrahim_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

allah sizin iyilignizi versin hemi guzel olmus ozellıkle emrah
Kimse Bize Galip Gelemez
abdurrahim_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008, 21:57   #117
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 789 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?

Ne güzel herkes bir şeyler demiş.............
Alt 16.11.2008, 00:05   #118
EyüphanAydın
Yasaklı

Standart --->: -->: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne güzel herkes bir şeyler demiş.............
Diyecek tabi,

Anlamadığınız için zannedersem olay yaratmak istiyorsunuz...! Herkez beğendi bir tek siz beğenmediniz demekki sorun sizde
Alt 23.11.2008, 13:34   #119
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32

Tecrübe Puanı: 959 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?

eee tık yok ortalıkta ...........................

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.11.2008, 13:39   #120
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?

Alıntı:
gürün_güzeli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
eee tık yok ortalıkta ...........................
Azıcık daha sabır yolda..................

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)