|
|
#591 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GÜNAYDIN her seher açan al gülüm GÜNAYDIN visale yürünen yolum, GÜNAYDIN ağzımda en tatlı Mukaddes üç harfli hecem GÜNAYDIN vatanım kentim bucağım GÜNAYDIN şefkatli ana kucağım GÜNAYDIN sevgiyle yanan ocağım Sevdamı tüttüren bacam GÜNAYDIN şiryanda her an atanım GÜNAYDIN aşk ile doğup batanım GÜNAYDIN saflığı mesken tutanım Karlı dağlardaki yücem GÜNAYDIN sevincim kederde vayım GÜNAYDIN şelale besleyen çayım GÜNAYDIN buluta girmeyen Ay’ım En parlakyıldızlı gecem GÜNAYDIN baharım şimşek çakışlım GÜNAYDIN yüreği sevda nakışlım GÜNAYDIN can parem kahve Gönül ülkemdeki racam GÜNAYDIN GÜNAYDIN dünyanın en melek yüzü GÜNAYDIN içimde dinmeyen sızı, GÜNAYDIN Derviş’in yemyeşil gözü, Gönlümün sultanı benim GÜNAYDIN
|
|
|
#592 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sürgünmüdür Çektiğim Bilmem
Gözlerindeki Yaşları Hiç Silmem Ellerini Uzatsanda Gelmem Sen Beni Ömrünce UNUTAMASSIN |
|
|
|
|
|
#593 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yine seni siirlerle anlatmaya calisdim
Yine beceremedim Yine seni anlatacak sözleri bulamadim Yine seni anlatacak sözleri ararken Yine hayallerde kendimi buldum Yine o hayallerde seninle bulusurken Yine senin sevdigin gibi gülümsedim Yine hayallerde sana elimi uzattim Yine elimi uzattigim anda kayboldun Yine sadece hayallerde kaldin Yine gözlerim doldu ve basimi egdim Yine sensiz caresiz bir haldeyim Yine seni delicesine özlemekteyim A.G.
|
|
|
#594 |
|
Moderator
AÇ KAPIYI BEN GELDİM
Korka korka değil, usul usul değil Elim yüreğimde çarpa çarpa geldim Aç kapıyı bak ne diyeceğim Bir senin ellerinden, bir senin gözlerinden Dişlerinden dudaklarından Nergisler Ocak ayında açtı Kendimden bahsetmeyeceğim Yediveren güllerden Duvardan sarkan güllerden Çocuklardan, sabah erken okula giderlerken Atlardan bahsedeceğim Kan ter içinde atlardan. Aç kapıyı bak ne diyeceğim Ne kadar küsülü çocuk varsa barıştırdım, oynuyorlar Tam kırk çeşit sarmaşık gül buldum Penceremin dibinde açacak. Ekinleri dolu vurmadı, Çekirge gelmedi, Kurak olmadı. Yorgunum demeyeceğim, Bir evimiz olsa demeyeceğim, Yüreğim daralıyor demeyeceğim. Bir baksan gözlerime Başını çevirmeyeceksin, Yürüyüp gitmeyeceksin, Elini çekmeyeceksin. Bir baksan gözlerime Dağda yakılmış ateşler göreceksin. Aç kapıyı kim geldi bak Bak nasıl havalandı güvercin. Açmam diyemezsin artık, Aç!
|
|
|
#595 |
|
Moderator
Açelya Çiçeği
Salınıp yürürsün uçarcasına, Bir uğur böceği gibisin güzel. Pembe pembe, al al yanaklarınla, Açelya çiçeği gibisin güzel. Öyle ılık meltem gibi bakarsın, Bahar gibi burcak burcak kokarsın, Sımsıcak sarılıp, sanki sıkarsın, Sen ana kucağı gibisin güzel. Güneş gözün bana dikildiğinde, Boynun hafif yana büküldüğünde, Saçların omzuna döküldüğünde, Ağustos sıcağı gibisin güzel. Çehrende her şeyin yerli yerinde, Gözün ezberimde, kirpiklerin de, Gül açıyor, gülünce her yerinde, Gülistan bucağı gibisin güzel. Öyle güzelsin ki, anlatmaz kelam, Belki ruha ilaç, mü’mine selam, Sanki şu elimde tuttuğum kalem, Bir ceylan bacağı gibisin güzel. Nazlı Nazlı, bir bir yürüyüşünle, Gönlümü ardında sürüyüşünle, Yaşın yetkin ama görünüşünle, İlkbahar göceği gibisin güzel.
|
|
|
#596 |
|
Moderator
ACEMİ ŞAİR
Ne farkın var senin şiir hırsızlarından Onlar mısralarımı Sen duygularımı çaldın "Uçurum çiçeğim" dedim uçtun "Şiir gözlüm " dedim sustun "Yosun gözlüm" dedim soldun "Sen bensiz ben sensiz az mı ağladık dedim" güldün "Ne ateşler yaktım senin için" dedim söndün "Ben böyle olacak adam değildim" dedim küstün Ve bir sabah Ne var ne yoksa içimde Çalıp götürdün Görüyorsun işte Sen de acemi şairler gibi Doğmadan öldün.
|
|
|
#597 |
|
Moderator
AY KARANLIK
Maviye/Maviye çalar gözlerin, Yangın mavisine/Rüzgarda asi, Körsem/Senden gayrısına yoksam Bozuksam/Can benim, düş benim, Ellere nesi? Hadi gel, Ay karanlık... İtten aç/Yılandan çıplak, Vurgun ve bela Gelip durmuşsam kapına Var mı ki doymazlığım? İlle de ille/Sevmelerim, Sevmelerim gibisi? Oturmuş yazıcılar Fermanım yazar N'olur gel, Ay karanlık... Dört yanım puşt zulası, Dost yüzlü, Dost gülücüklü Cıgaramdan yanar. Alnım öperler, Suskun, hayın, çıyansı. Dört yanım puşt zulası, Dönerim dönerim çıkmaz. En leylim gecede ölesim tutmuş Etme gel, Ay karanlık... AHMED ARİF
|
|
|
#598 |
|
Moderator
ACI yasamak ugruna ölmek bu olsa gerek sevmek ugruna aci cekmek bu olsa gerek hayat ugruna savasmak bu olsa gerek peki ya sen ugruna uzulmek niye? Yilmaz Erdogan
|
|
|
#599 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gidiyorum artık, gidiyorum buralardan
Senden kalan son damla umudum da tükendi işte Ama aklımda sıcak bir gülüşün Bir de beni her gördüğünde nefretle bakan gözlerin var Gidiyorum belki yeni bir hayal kırıklığına Gidiyorum belki de her güneşin doğuşunda Beni yeniden umutlandıracak başka bir aşk diyarına Gidiyorum, ama vazgeçemediğimden Gidiyorum, ne kadar kızsam da Her ne yapsam da her defa yine sana aşık olduğumdan Gidiyorum. Beni hiç bırakmayan yalnızlığımda hâla yanımda Acı acı gülümsüyor bana Ama kızamıyorum ona, en vefalı dost gibi Her acımda, her umudumda, her hasretimde.... Gidiyorum, çünkü ağlamaktan kurudu artık gözyaşlarım Sensizliği taşımaktan çürüdü omuzlarım Her an bu acıyla yaşamaktansa Son defa, kalbime hançerini saplar giderim. Ama sen bir gel de, hiç düşünmeden gelirim Sen bir defa sev de, ben bin defa ölürüm Mutlu ol artık kahpe kader, yenildim sana Her ne yaptımsa sevdiremedim sana kendimi Acımadan yıktın her defasında ümitlerimi Bensa düşünmemiştim sevmekten başka hiçbir şeyi Mutlu ol gidiyorum artık Ama beni sakın unutma Gidiyorum, beni hep gülen gözlerimle hatırla. Yusuf TEPEKAYA
|
|
|
#600 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BİTMENİN ZAMANIMIDIR?
Sahile vuran hırçın dalgalarla Deniz isyanlarda; Saçlarımın arasında göz kırpan aklarla Zaman masum mudur? Gündüzler geceleri, Geceler gündüzleri kovalarken Ben yorulduğumda, Zaman yorulmaz mıdır? Yıllar mı bırakıp gidiyor, Yoksa biz mi tüketiyoruz yılları? Yakamıza yapışmış dönüp duran el Yoksa zamanın mıdır? Bir yılın daha son ayında Ağıt yakarken Aralıkta Her şeyi yoluna koymuşken İşin yoksa tekrar dön dur; BİTMENİN ZAMANIMIDIR? |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|