![]() |
#2961 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayrettin Tarhan Zaraya Gidem
![]() |
#2962 |
Usta Yiğido
![]() Hastanenin Kapısı Hastanenin kapısına kar doldu Gafil düştüm yüreğime dert oldu Anam hastaneye bende yatmazdım Hastanenin köşeleri yurt oldu Açma pencereni girmesin yeller Bugün efkarlıyım bilmesin eller Köyüme varınca veremli derler Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Merdivenden çıktım yanbasa basa Ciğerim kurudu kan kusu kusu Biliyorum anam ömrüm çok kısa Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Cebimde kalmadı artık metelik Sorma anam sorma ciğerim delik Ağzımdan geliyor kan bölük bölük Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Mezarım üstünde yayılan koyun Gelin komşular öldüysem soyun Nazlı yar gelmeden mezara koyun Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme
![]() |
#2963 |
Usta Yiğido
![]() Numan DİL YANSIN Yıktın Evimi Söndü Ocagım Perişan Ettin Yoktur Dermanım Yaktın Sen Beni Sende Yanasın Adına Canêy Diyen Dil Yansın Kararmış Bahtım Aydınlanmıyor O Gitti Dostlar Canım Yanıyor Ölüm Vurmuş Beni Umursamıyor Adına Canêy Diyen Dil Yansın Neydi Seni Benden Alıp Götüren Neyin Ugruna Tükettin O Güzel Günlerimizi Bu Kadar Ucuzmuydu Sevdanın Fiyatı Kaç Kuruşa Sattın Sevdamızı Hepsi Oyunmuş Anlayamadım Sevdan Yalanmış Boşa Aldandım Şeytan Bakışın Ben Sevda Sandım Adına Canêy Diyen Dil Yansın
![]() |
#2964 |
Usta Yiğido
![]() Zarali Gelin Kenan Cali ..............
![]() |
#2965 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ...Yavuz Bingöl - Urfaya paşa geldi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2966 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bana dönek demiş i....birisi bak hele hele....................İbrahi m Türkmenli
![]() |
#2967 |
Usta Yiğido
![]() Melihcan - Sensiz yasayamam Cantanem bu sarkim sana, kulak ver bu aska, sen benim herseyimsin, en derinden nefesimsin, iyiki varsin canim, canyoldasim, arkadasim, sensizlik zor gelir artik bana.. Sensiz olamam ben artik, sensiz yasayamam, sensiz kalbim atmaz artik yürek yaram..
![]() |
#2968 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zeki Erdem.
KARÇİÇEĞİMAyrı düştü yolumuz ne arayıp ne sorduk Sen orada ben burda mutlumu olduk Kar çiçeği misali sararıp solduk Unutamadım seni unutamıyorum Yüreğini başkasına verme kar çiçeğim Kapıların açık kalsın bir gün geleceğim Senden uzak olsamda ben sensiz değilim Canımın içinde bie can sensin gül çiçeğim Seni seviyorum can yüreğimden İsmin düşmez bir an dilimden Bu nasıl hasret beter ölümden Avutamadım kendimi avutamıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Candan Erçetin -- SeNsizLik...
çok zor gelse bile yaşar ögrenirim .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zeki Erdem.
Sen Belalım Yıllar sonra seni tekrar görmek ne güzel Gözlerim doldu dilim tutuldu Seni tanıdığım o ilk gün gibi Hiç değişmemişsin Oysa ben Ben sararıp soldum Eriyip tükendim senden sonra Biliyor musun Ardından kaç kez ölmeyi düşündüm yapamadım Seni unutmak için her şeyi denedim beceremedim Senden başkasını sevemedim Ben onsuz nefes alamazken O beni çoktan unutmuştur diyordum Ama o gün O gün gözlerinde okudum ki Sende beni hala seviyorsun Benim sevdiğim kadar olmasa bile Sen Sen zaten hiç bilmedin ki Bir Allah bir ben biliyorum Seni nasıl sevdiğimi Senden sonra dert ortağım şarkılara Türkülere döktüm yüreğimi Dur da dinle Dinle.... Kanımın her damlası Dolaşır sen diye Gözlerim yolunda Ellerim duada Gelirsin bir gün diye Bedenim başka elde Ruhum kalbim seninle Gündüzüm gecemsin Kederim neşemsin Yaşarsın sen benimle Sen belalım...Sen benim içimde Alevler içinde Yanan kor ateşim Sen benim hevesim Aldığım her nefesim Bir asır sensizim ben Uzaklarda mutsuzum ben Ağlarım gülemem Kimseyi sevemem Seni sevdim kuzum ben Bu canım senin olsun Yolun bahtın açık olsun İçimi döktüğüm Ağlayan mektubun Sana son hatıram olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|