|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ebru Yasar Atesim var külüm yok Karsidan gel göreyim Gel gel aman Sacin uzun öreyim Gel gel aman Senin gibi zalime Gel gel aman Nasil gönül vereyim Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Atladim gectim tasdan Gel gel aman Yasmagim düstüm basdan Gel gel aman Merhamet yokmu sende Gel gel aman Gözüm kurudu yasdan Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Azizim sefa geldin Gel gel aman Hosgeldin sefa geldin Gel gel aman Ne ben öldüm kurtuldum Gel gel aman Ne sevdin sefa verdin Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sweetgirl'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 21 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 21 Misafir) | |
|
|