Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?
EVET OLABİLİR 218 40,45%
KESİNLİKLE HAYIR! 161 29,87%
OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE... 121 22,45%
FİKRİM YOK???? 39 7,24%
Katılımcı sayısı: 539. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.12.2008, 23:09   #51
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4580 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?

Sanal ask oluyor ama bazen gercekten dengesiz oluyor.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 10.12.2008, 00:15   #52
dertli58
Yiğido

dertli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dertli58 Şuan dertli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2012 23:16

Tecrübe Puanı: 655 dertli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence kimse alinmasin ama sanalda bakarsan hic bi sey gercek olmaz adi ustunde zaten sanal demisler belki arannizda olan vardir ama benden bi uyarii lutfen sanaldan asik olmayin sole biraz geriye dogru gidersekk dusunecek olursak eskiden ne internet vardi nede sanal diye bi kelime vardi hic dusundunuzmu acaba eski ask lar neden ir omur boyu suruyorduu bi dusunun bakim cevabi gene sizde. Simdi ise adina sanal dedigimiz sey cikti ne gercek bi ask nede gercek bi sevgi var goruyoruz ilk gun seni seviyorum 2. gun askim 3. gun bitanem 4. gune soz takilir 2 si arasinda 5. gunde dugun tarihleri alinir peki sizce bu normal bisemi sonucta hayatinin en onemli seyini yapacaksin 5 gun icinde hic bise olmaz . bilmiyorum ne kadar dogruyum ama benim dusunce buu
dertli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2008, 00:27   #53
sevgim 58
Usta Yiğido

sevgim 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sevgim 58 Şuan sevgim 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2015 00:53

Tecrübe Puanı: 1051 sevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblick

ne sanalda nede gercek hayata ask yoktur, olsada ask gecer gider, ASK sadece birisine erisemeyecegin zaman asktir eristigin zaman sonrasinda ne kalyiyor kosaman "HICBIRSEY"
Alt 10.12.2008, 00:34   #54
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2231 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sanal ask oluyor ama bazen gercekten dengesiz oluyor.
çok güzel bi açıklama tebrikler...

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2008, 01:11   #55
seva
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 2231 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
dertli58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bence kimse alinmasin ama sanalda bakarsan hic bi sey gercek olmaz adi ustunde zaten sanal demisler belki arannizda olan vardir ama benden bi uyarii lutfen sanaldan asik olmayin sole biraz geriye dogru gidersekk dusunecek olursak eskiden ne internet vardi nede sanal diye bi kelime vardi hic dusundunuzmu acaba eski ask lar neden ir omur boyu suruyorduu bi dusunun bakim cevabi gene sizde. Simdi ise adina sanal dedigimiz sey cikti ne gercek bi ask nede gercek bi sevgi var goruyoruz ilk gun seni seviyorum 2. gun askim 3. gun bitanem 4. gune soz takilir 2 si arasinda 5. gunde dugun tarihleri alinir peki sizce bu normal bisemi sonucta hayatinin en onemli seyini yapacaksin 5 gun icinde hic bise olmaz . bilmiyorum ne kadar dogruyum ama benim dusunce buu
bunlar normaldede yaşanıyor en kötüsü bi bahanesi sanal diye sanki toplumda olmayan şeyleri bu teknoloji harikası yaşatıyor bahaneleriniz yani herşeyin bi bahanesi bulunuyor tanışıyorsunuz ve evleniyorsunuz kısa bi süre keyfiniz geçiyor boşanıyorsunuz bunun bahaneside evlilik aşkı öldürüyormuş yok yav sonra çıkyorsunuz tekrar aramaya böyle insanlık olur saçmalamayı kesin herşey insanın ellinde yapan yine biziz getiren bu sanalı sandalli arkadaşımızın gösterdiği resimdeki dengesizleşende biziz camdan yapılmıs perdenin arkasanda insan kendi kişiliğini nasıl isterse öyle gösterebiliyor isteyemde Gerçekçide olabiliyor yani siz burda ne kadar gerçekçi olmaya çabalıyorsanız diğer yandanda kesinlikle bi yalancıda oluyorsunuz bundan eminim bir çok kişide bunun farkında bilerek yapıyorlarda

evlilik kutsaldır ve hayatta bir defa yapılır ve son nefesine kadar devam eder.... . madem son nefese kadar gidecek bir iliski ise karsı tarafın gecici değil kalıcı fasıflarına ihtiyacım var "iç dünyası ve kişiliği"
ben ne o kişinin ne ailesiyle ne ortamıyla nede parasıyla yasayacağim. fizigide önemli diyorsununuz "güzellik" ah o "güzellik" pek cok zaman insanların kötü niyetlerini yalanlarını dolanlarını saklayan ruhun elbisesi zamanla eskiyecek yıpranacak toprak olacak o elbise....
tabii satdıklarında önemli hayatını etkiliyecek seyler ama belli bir zamana kadar......

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 11.12.2008, 14:07   #56
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53

Tecrübe Puanı: 782 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEDENİ GÜZELLİĞİ ÖN PLANDA TUTANLARA SORUYORUM..ŞU İMTİHANI YAPSINLAR EŞLERİNİN VEFATINDAN SONRA BELLİ OLUR GERÇİDE. ONLARIN RUHUNA MI BEDENİ GÜZELLİĞİNE Mİ AŞIK OLMUŞLAR SEVMİŞLER ..EĞER BDENİ GÜZELLİK İSE ONA Bİ MORG YAPTIRR HER ÖZLEMİNDE BAKAR ÖZLEMİNİ GİDERİRİ..EVİNİN EN GÜZEL YERİNDE DE SAKLAR ONU...ASLINDA HERKES RUHU SEVER AMA GEÇ ANLAR İŞDE...O ÇOK SEVDİĞİNİN BEDENİNİ TOPRAĞA GÖMÜNCE ANLAR....
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2008, 14:19   #57
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BEDENİ GÜZELLİĞİ ÖN PLANDA TUTANLARA SORUYORUM..ŞU İMTİHANI YAPSINLAR EŞLERİNİN VEFATINDAN SONRA BELLİ OLUR GERÇİDE. ONLARIN RUHUNA MI BEDENİ GÜZELLİĞİNE Mİ AŞIK OLMUŞLAR SEVMİŞLER ..EĞER BDENİ GÜZELLİK İSE ONA Bİ MORG YAPTIRR HER ÖZLEMİNDE BAKAR ÖZLEMİNİ GİDERİRİ..EVİNİN EN GÜZEL YERİNDE DE SAKLAR ONU...ASLINDA HERKES RUHU SEVER AMA GEÇ ANLAR İŞDE...O ÇOK SEVDİĞİNİN BEDENİNİ TOPRAĞA GÖMÜNCE ANLAR....
Güzeli kendine hem en güzel kızı veya yakışlı erkek secipte ne olacak bi tanesinin havasını arttıracaksın ne olacak yani güzellik beş para etmez bende ki aşk olmazsa demiş aşık veysel boşuna dememiş yani en güzeli kalbimizden sevdiğimiz olsun

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 16.12.2008, 20:29   #58
gezgin_58
Usta Yiğido
NO AVATAR

gezgin_58 Şuan gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.03.2026 10:42

Tecrübe Puanı: 710 gezgin_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ask yenilirmi icilir ben bilmiyorum bilen biri varsa bana soylesin lutfennnnnnn
gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2008, 00:23   #59
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
gezgin_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ask yenilirmi icilir ben bilmiyorum bilen biri varsa bana soylesin lutfennnnnnn
aşk yaşanır arkadaş....

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 17.12.2008, 01:16   #60
SAWAS
Tecrübeli Yiğido

SAWAS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SAWAS Şuan SAWAS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.10.2012 22:48

Tecrübe Puanı: 684 SAWAS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hani televizyonda internet reklamı varya dönerci İngilizce konusuyorda abartıyor abartıyor.En sonunda I love you diyor. Nasılsa kendini gören bilen yok internette...Atıyorda atıyor.Aslında bu reklam yalancılığa teşvik ediyor bence...

Yani demek istediğim internetteki aşk ancak o dönercinin attığı kadar olur...Yalanla dolanla...
SAWAS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)