|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: Türkiye'de Şu anda Kriz Var mı? | |||
Evet Kriz Var |
![]() ![]() ![]() ![]() |
84 | 63,16% |
Hayır Yoktur |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 36,84% |
Katılımcı sayısı: 133. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#161 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Onlar ezberden vazgeçeceğe benzemiyorlar. Bu ülkede üretim yok, hep hazır tüketim. İhracatımız 100 m. dolar, ithalatamız 160 m.dolar (istatistik verileri) Bu ülkeyi 7 yılda borç batağına 220 m.dolardan 500 m. dolara bunlar getirdi. IMF lerden borç paralar alıp sonrada batan belediyelerine, halka yardım bahanesiyle erzak paketleri ve üzerinede bilmem ne belediyesi armağanıdır yazıp , bedava kalitesiz kömürler yollayıp hava kirlenmesine neden olmak bunlar hep birer oy uğruna yapılan yalnışlar. O paralarla iş sahaları yaratma yerine çıkarları için avanta olarak dağıtmışlardır. Yalnış siyaset yalnış politikalar sonucu bu ülke Üretim yapamıyor. Bu ülke krizden kurtulurmu amacım asla felaket tellalığı değil yapılan yalnışları görmek ölü toprağı serpilmiş ülkem insanını birnebzede olsa bir kişide olsa gerçek anlamda bilgi sahibi olmasıdır. Bu ülkede "Bilgililer ilgisiz, ilgililer bilgisiz " olduğu sürece bu krizleri daha çok yaşayacağız, bende senin gibi iyi dileklerimi belirtiyorum, başka bişe gelmiyor çünkü elimizden.
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Borç Yigidin Kamçısıdır Okullar neden yardımcı kitap ister Okullar neden Elektrik Telefon Su paralarını ödemez Bilgisayarsız okulda mı varmış şu günümüzde Okullara ödenek göndermezmi bu devlet Allah yardımcınız olsun
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 659
![]() ![]() |
![]() okullara gönderilen ödeneğin nerelere gittiği malum.bizim müdüremizin altında ki son model arabaya.müdüremizin oğlunun kolej masraflarına.bu devletin öğretmenleri bile böyle yaşıyolar.var gerisini sen düşün kardeşim.
![]() |
#165 |
Yiğido
![]() ![]() Nazligül Şuan
![]() Son Aktivite: 22.04.2009 10:10
Tecrübe Puanı: 752
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ülkede kriz oldugunu iddia edenlere bir sorum olacak
Bu kriz kac yildir Türkiyede var?
![]() |
#166 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Türkiye nin hiç borcu yoktuda mevcuttaki iktidar yaptı sanki Borçsuz ülke olmaz heralde mutlaka ülkelerin borcu vardır. Sosyal devlet olma ilkesi neden isnsanları rahatsız eder anlamış değilim İhtiyacı olan vatandaşa vermesinde kime yardım etsin bu devlet hemde yenide değil 2003 yılından beri bu devlet kömür yardımı yapıyor yapacakta yapmaıda lazım Türkiye üretim yapmıyorda yan gelip yatıyormu IMF den borç alan belediyelerde mi varmış hangi belediyeler miş bu batan belediyeler IMF den yardımı ne için almış ne yapmış da batırmış bu belediyeler Yardımın bahanesimi olurmuş yardım muhtaçlara yapılır kim muhtaç olmadığı halde giderde Kaymakamlıkların kapısında bekler ki Kimse ama hiç kimse düşünemiyorumki 500 Kğ yakacağa oyunu satsın bu ülke insanları onurludur yapmayın insanlardaki ve devletteki yardım duygularını köreltmeyin Devlet sosyal devlet olma özelliğini korusun İnsanların yardım duygularını engellemeyin
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ve bunları çözeceğini iddia edip, Mutfakta un var yağ var ama yapacak usta yok deyip ben yapmaya geldim diyen 7 yıldır mutfakta çalışan ustanın helvalarını yemeyi bekliyoruz ama çok acı bir helva yenmiyorki... Neden sordunuz? Cevap yeterli geldimii?
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Okulun elektriğini suyunu telefonun yatırmayıp altına lüks arabaları çeken müdürelere dur deyin
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Maliye Vergi sistemi Sağlık Büyük bir kısmı bitti ama yeterli değil Çocuk ölümleri Eğitim Herkes eşit parasız ve aynı oranda eğitim alacak İçişleri Trafik sistemi Her dini milli ve özel günlerde binlerce insanı trafiğe kurban veriyoruz Çevre Yaşanabilir beldeler haline getirmeliyiz bir engelli rahat rahat tüm kamu idarelerine gitmeli sokakda rahat yürümeli engel olmamalıyız İnsan temel hak ve hürriyetleri
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Yiğido
![]() ![]() Nazligül Şuan
![]() Son Aktivite: 22.04.2009 10:10
Tecrübe Puanı: 752
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
AKP iktidare gectikden sonra kriz artti, sizi dogru anliyorum degilmi? Ama o kadar pozitif sayilari görmemezlikden gelmenizin sebebi ney? Siz AKP'ye karsi oldugunuzu bu cevabinizla bize göstermis aktarmis oldunuz. Cünkü eger burda Türkiyenin normal sartlar altinda olan krizinden bahsediliyorsa, ki siz bundan bahsediyorsunuz.... 7-8 senelik olan bir kriz degil. Eger ama Global krizden bahsediyorsaniz, ki bundan bahsetmiyorsunuz 4 - 5 aylik bir kriz. Dövizlerden felan bahsedilmis. Lütfen arastirmalarinizi iyi yapin ona göre burda bilgi vermeye calisin. Bu sadece sizin gecerli degil ArifCoskun bey. Istatiklere inanmiyorsaniz kendi istatiklerinizi yapin ve buraya aktarin derim. Ama dürüst bir istatik yapmaya calisin. Birde unutmadan, kuru ekmek sogan yediginizden bahsediyorsunuz. Eminimki kazandiginiz parayi diger lüks e giren yerlere vermezseniz, masanizdaki kuru ekmegi en azindan yasa cevirebilirsiniz. Bu konuyu acan arkadasdan bir ricam var, lütfen bu konu basligina tam olarak hangi krizden bahsettigini belirtirse sevinirim. En azindan ona görede cevap yazariz diye düsünüyorum.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ÜLKEMİZDE SİYONİZMİN YÜZÜ | albina58 | Serbest Kürsü | 18 | 30.03.2010 03:44 |
ÜLKEMİZDE EN ÇOK KÖY SİVAS'TA | EyüphanAydın | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 16 | 24.12.2009 10:46 |
İnadına kriz yok | Serd@r | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 35 | 15.12.2008 18:26 |
ülkemizde yabancı olduk. | tekniker58 | Arşiv | 1 | 12.02.2008 18:11 |