![]() |
#3711 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
![]() SeRDaR OrTaC------HaDiSe-------DüŞMan!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 883
![]() |
![]() Erdem Yener - Geç
içimde bir parça sen zorluyorsun tüm duvarlarımı bu kadar büyük çaba neden? pıhtılaşmış aşkımız gürül gürül akarken her yana bir kez bile bana dokunamadın kanlı sana evine dön diyemem artık bir evin yok aslında seni kendi yalnızlığınla gördüm gördüm sakın çağırma gelemem artık bir hayat yok aklımda tüm büyük yangınlarda yandım yandım kimi şeyler için çok geç kimi şeylerse zaten imkansız hayatta uğraşma, herkesin istediği en uzağında kimi şeyler ulaşılmaz kimi şeylerse zaten yok bu hayatta uğraşma, herkesin hissettiği en yakınında artık hiçbir şey istemem, senden gittiğin yerde kal sadece geri dönme sakın geri gelme sana geriye dön diyemem artık bir geçmiş yok aslında seni kendi yalnızlığımla gömdüm gömdüm sakın soru sorma bilemem artık bir cevap yok aklımda tüm büyük yangınlarda yaktım yaktım kimi şeyler için çok geç kimi şeylerse zaten imkansız hayatta uğraşma, herkesin istediği en uzağında kimi şeyler ulaşılmaz kimi şeylerse zaten yok bu hayatta uğraşma, herkesin hissettiği en yakınında
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Behiye Aksoy - Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor
Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni buldum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten Daha zor geliyor Alışmak bir yara Bağrımda kanıyor Sen yoksun kollarım Boşluğu sarıyor Alıştım birtanem alıştım sana Alıştım sana birtanem Yokluğuna dayanamam İnan sensiz kaderimle Tekbaşıma savaşamam Ben seninle varolmuşum Benim seninle bir sarhoşum Sen yanımda olmayınca Gayesizim bomboşum Alışmak sevmekten Daha zor geliyor Alışmak bir yara Bağrımda kanıyor Sen yoksun kollarım Boşluğu sarıyor Alıştım birtanem alıştım sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#3714 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Niran ÛNSAL HAYRANIM Seninle biran ömre bedel Geçtiğin yollara gönlümü serdim ara sıra gel Gözüne kurban sözüne hayran Gözgöze geldiğim herseferinde eridi bu can Hayranım kaşına gözüne maşallah Razıyım çilene derdine eyvallah Çarpıldım boyuna posuna bismillah Razıyım çilene derdine ah Bazen uğra bize yok hiç kötü niyetim Bir çift tatlı söze yaralı gönlümü mest edeyim Bazen uğra bize yok hiç kötü niyetim Tatlı sohbetinle yaralı gönlümü mest edeyim... Ahhh yalvara yalvara, ağlaya ağlaya eriyorum ahhh seviyorum ahhh söyledim halimi, anla biraz beni banada günah seviyorum ahhh, eriyorum ahhh söyledim halimi, anla biraz beni banada günah.. HAYRANIM... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Çoğu zaman olduğu gibi
Kazım Koyuncu-Ella Ella
![]() |
#3716 |
Navigator
![]() Musa Eroglu Ceylan gözlerine kurban olduğum Ceylan gözlerine kurban olduğum Tanrı selamını almaz mısınız Mevlam sizi süs için mi yaratmış Siz gel demeyince gelmez misiniz Gurbete giderler azıgın kalır Kimisi giderde kimisi kalır Kimi sevap için Kabe'ye varır Kabe kapınızda bilmez misiniz Sümmaniyem ben bu derdi niderim Başım alıp diyar diyar giderim Yarın mahşer günü dava ederim Siz mahşer yerine varmaz mısınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Navigator
![]() Sürgün Gibi Masallarda
Uzaklarda bir düş kur Yapayalnız bir gülüş ol O gülüşlerden bir ev kur Delilenme git gelme dur O zamansız zamanlarda Eğri büğrü sevdalarda Büküle büküle kıvrılan İnanılmaz tutkularla Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Dışı akşam içi gündüz Yüzü bahar içinde güz Gölgelerde gizliyiz Gölgelerde gizliyiz Uzaklarda bir düş kur Yapayalnız bir gülüş ol O gülüşlerden bir ev kur Delilenme git gelme dur Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda................. Ilhan Irem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3718 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zerrin Özer.......................... ....Bu Aşkın Izdırabını
![]() |
#3719 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 879
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sakın bir söz söyleme
Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım taş olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan Kara toprakla dolsun Anmasınlar adını Candan anan dudaklar Sana benim gözümle Bakan gözler kör olsun :( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Navigator
![]() Nükhet Duru Düskünüm sana Ömrümü koyduğum kumar gibisin öylesine tutkun, düşkünüm sana unutmak, vazgeçmek mümkün değil kaderimden vurgun, düşkünüm sana sensiz geçen güne düşman gibiyim seninle bahtiyar, sensiz deliyim izin ver ömrümü sana vereyim öylesine sevdim, tutkunum sana, düşkünüm sana tuttuğum yollardan döndürme beni aşkınla yansam da söndürme beni istersen hep ağlat güldürme beni vazgeçemem senden düşkünüm sana |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir) | |
|
|