|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ALATLI PİLAV: yarım kg koyun eti yarım kg bulgur 1 soğan tereyağı 1 su b. nohut 1 çay b. besni üzüm alatı için: tane karabiber karanfil 5 baharat HAZIRLANIŞI: Alatlı pilav baharatlı pilav demektir. Önce kuzu etini beş çeşit baharat , tane karabiber ve karanfil ile terbiye yapın. Daha sonra etleri su ilavesi ile pişirin. Aynı karışım ile ince doğranmış soğanı da terbiye yapın. Birkaç saat sonra soğanı tereyağında soteleyin. Üzerine eti daha sonra nohutu ve üzümü ilave edip. Tuzunu ayarlayıp et suyu ilavesi ile pişirin. En son kızarmış tereyağı dökerek sıcak servis yapın. (alıntıdır)
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| bu yemeği bilrmisin ? bilmezmisin | kronik | Arşiv | 153 | 13.12.2008 14:28 |
| Üzümlü Kek | Esengül | Kekler & Pastalar | 1 | 03.10.2008 20:20 |
| İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması | izmirliyigido | Organizasyonlar | 4 | 17.09.2008 09:16 |
| Ev kadınları daha kilolu | seva | Kadınca | 3 | 12.08.2008 02:14 |
| SİDAYDER İZMİR İFTAR YEMEĞİ | izmirliyigido | Türkiye'deki Dernekler | 3 | 06.10.2007 13:31 |