![]() |
#261 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Parçalandım
Ve her bir parçamı ayrı yere bıraktım Birini açık denizlerin en derin yerine attım Kürek çektim uzaklaştım dönüp Arkama bakmadım bile Birini yüksek dağların zirvesine Çıkardım Hiç kimse kurtarmasın kurda kuşa yem olsun diye Birini hiç unutmadığım o Küçük şehirde bıraktım Dönemedim kim bilir Belki dönsem de bulamazdım Önce savruldum yok oldum Sonra dinlendim duruldum Ve her giden parçam Yerine yenisini doğurdum Daha güçlü daha sakin Daha mutlu daha suskun Daha olgun daha kırgın Daha yalnız daha yorgun Parçalandım Ve her bir parçamı ayrı yere bıraktım Birini tanıdık bir vişne Ağacının dibine ektim Soramadım filizlendi mi Sürgün verdi mi Birini çok sevdiğim bir Dostta unuttum İstedim geri vermedi Meğer benden Pek hazetmezmiş Birini büyük bir aşk Uğruna ateşlere attım Bilerek isteyereK ama asla Pişman olmadım Önce savruldum yok oldum Sonra dinlendim duruldum Ve her giden parçam Yerine yenisini doğurdum Daha güçlü daha sakin Daha mutlu daha suskun Daha olgun daha kırgın Daha yalnız daha yorgun CANDAN ERÇETİN -PARÇALANDIM
![]() |
#262 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4548
![]() |
![]() MUTLU OL YETER
Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce tanrı sonra sensin Bir tek dileğim var mutlu yeter. Kimse dolduramaz inan yerini Bu şarkıda aşkımızın yemini Hiç düşünme mecnun muyum deli mi Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bu şarkımda aşkımı anlattım sana Duymazsan sevgilim üzülmem buna Alıştım yıllardır ben yokluğuna Bir tek dileğim var mutlu ol yeter
![]() |
#263 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 677
![]() |
![]() Gözümde uyku var bu ne yorgunluk
Sevilmek olmazsa sevmek mutsuzluk Hasretim aşkına susuz çöl gibi Gitmiyor gönlümde sana susuzluk Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor aşk dolu sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek bu işkenceler Bu şarkım gönlümün hasret şarkısı Ümitsiz aşkımın ümit şarkısı Bir değil yüz değil bin yıl geçsede Alamaz gönlümü senden başkası Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor gündüzler sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ayriligin vaktidir askim sana emanet ayriligin vaktidir askim sana emanet ana sutu gibidir askim sana emanet ana sutu gibidir askim sana emanet bir kunyedir bu sana ardir namustur cana gözun gibi bak ona askim sana emanet askim sana emanett
icimde bir huzun var hic olmadi bu kadar gidiyorum nazli yar askim sana emanet icimde bir huzun var hic olmadi bu kadar gidiyorum nazli yar askim sana emanet ömrum bitti biyerde askina kara perde omrum bitti yerdee askina kara perde sahidindir mahserde askim sana emaner sahidindir mahserde askim sana emanet bir kunyedir bu sana ardir namustur cana gözun gibi bak ona askim sana emanet askim sana emanet icimde bir huzun var hic olmadi bu kadar gidiyorum nazli yar askim sana emanet icimde bir huzun var hic olmadi bu kadar gidiyorum nazli yar askim sana emanet askim sana emanettt |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yüküm ağır çok yorgunum
Gel birde sen yorma Olan oldu giden gitti Gel üstümde durma Aklım çoktan firar etti Ne olur hesap sorma Can dayandı can dayandı Gönül yandı can dayandı Senin için her acıya her çileye can dayandı yaaar yaar yaaar can yanar Hayat denilen şu kavgada Kalbim yenik düştü sevdada Hep sırtımdan vuran şu kahpe dünyada TEK SENİ SEVDİM BEN HEP SENİ SEVDİM YAR Sende beni anlamassan Başka kim anlaaaar? Herşeyini kaybettim bir tek umudum var Umurumda değil dünya yokluğun yaralar Deprem gibi üzerime çöker hatıralar Can dayandı can dayandı Gönül yandı can dayandı Senin için her acıya her çileye can dayandı yaaar yaar yaaar can yanar Hayat denilen şu kavgada Kalbim yenik düştü sevdada Hep sırtımdan vuran şu kahpe dünyada TEK SENİ SEVDİM BEN HEP SENİ SEVDİM YAR Sende beni anlamassan Başka kim anlaaaar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Çok Şükür Köylüyüm
Ceketim yamalı Tenim toprak kokar Bil ki her lokmada Alnımın teri var Sermayem bileğim Talebim yok benim Dünya sizin olsun Yüreğim tok benim Emeğim kutsaldır Ne olur hor bakma Tahsilim yok ama Yemem haram lokma Helaldir aşım Gözümde yaşım Belim bükük ama Dik durur başım Beyler hatır sormaz Tabip neşter vurmaz Doğduğumdan beri Derdim düğüm düğüm Çünkü ben köylüyüm Vurgun nedir bilmem Soygun nedir bilmem Bildiğim bir şey var Derdim düğüm düğüm Çok şükür köylüyüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() garip gönlüm nice umutlar varken, hayata bomboş bakmış bir meçhule eş olmuş bu garip gönlüm. sevgi şefkat doluyken acılara uğramış bir zalime eş olmuş bu garip gönlüm severmiş sevilmezmiş bir anlık bir hevesmiş sevgiye mezar olmuş bu garip gönlüm insanlıktan sevgiden acı nasibin almış kadere boyun eğmiş bu garip bönlüm tiryakisi olmuşum acıların dertlerin oyuncağı olmuşum ben bu sevginin arasında kayboldum çilelerin dertlerin dertlere mekan olmuş bu garip gönlüm arasında kaybolmuş hayal ile gerçeğin dertlere mekan olmuş bu garip gönlüm şiir: dedim ya güzelim, kaybolmuşum hayal ile gerçeğin arasında. senmisin hayal yoksa sevginmi anlamadım, çünki sen gayet rahat ve tasasız duruyosun. yüklemişsin derdini tasanı bana, halinden gayet memnun görünüyorsun. ama şunu unutmaki güzelim sen benim için bir hayal, sen benim için bir hatıra, sen benim için bir sevgi katilisin sevgi katili, sevgi katilisin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Gitme yakında dur hemen
Hasret çekemem ki yeniden Sormadın niye böyle üzgünüm Bilmedin ki beni sen Sensiz kederdeyim Bilmedin niye böyle üzgünüm Sormadın ki bana sen Sensiz ne haldeyim Ah beni böyle yalnız Öksüz bırakıpta gitme Ölürüm solarım derdime Dermanım ol Yorgun düştü yüregim Yorgun seni çok sevmekten Gel sen bende seni bul |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() Senden çok uzakta bir yerlerdeyim
Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ansam Yağmur yağar buralara Kısacık bir aşktı bu yaşadığımız Tatlı bir oyundu oynadığımız Sence başka ne olabilir bu Bence üzerimize Yağan bir yaz yağmuru Bence üzerimize Yağan bir yaz yağmuru SINEMMMMMMMMMMMM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() canım yandı
Öyle bir sevdaydı ki Biz bir nefestik Hayat bize tospembe Güler geçerdik Sonra birdenbire Kaybolup gittin sen Savrulan bir yaprak gibi Aramaz oldun Çağırmaz oldun Benim canım yandı haberin mi vardı Telefonlara bile cevap vermezsin Bir ihtimal kaldı seni eller aldı Bu gönül merak eder söyle nerdesin SİNAN ÖZEN
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|