|
|
#161 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
.............................. .............................. .............................. ..................... |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
[url=http://imageshack.us]
[/[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ÖMRÜME BİRİCİK AŞKIMA Vazgeçmem imkansız senin aşkından Bırak bu yüreği sevdanla yansın Mutluluk getirdin benim dünyama Ömrüme ömürsün canıma cansın Karanlık bahtımın ışığı sensin Ömrümün çiçeği baharı sensin Bu gönlüm aşkından nasıl vazgeçsin Ömrüme ömürsün canıma cansın Bakışın sebebdir sevinçlerime Gülüşün çaredir tüm dertlerime Güneşsin hayatsın benim gönlüme Ömrüme ömürsün canıma cansın Karanlık bahtımın ışığı sensin Ömrümün çiçeği baharı sensin Bu gönlüm aşkından nasıl vazgeçsin Ömrüme ömürsün canıma cansın |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
[url=http://imageshack.us]
[/[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] YÜREGiMiN BEYAZ GÜVERCiNi Soguk odamin donuk duvarlariyla basbasayim Yine sabah oldu uykusuz gözlerimde Paketimdeki son sigaramda az önce bitti Birazdan yine günes dogacak buz gibi yüregime Nerdesin yüregimin beyaz güvercini. Sensizlik nicedir acitir kanayan yüregimi Baktigim her yerde sen dokundugum her seyde sicakligin var Unuttu yüregim hayata dair ne varsa Ve unutmadi seninle yasanmis hiç birseyi Nerdesin yüregimin beyaz güvercini. Sevmiyorum artik olmadigin sabahlara uyanmayi Sevmiyorum artik sensiz dogacak günesi Sevmiyorum artik penceremden odama sizan isiklari Sevmiyorum artik günaydinlari ve kendimi Nerdesin yüregimin beyaz güvercini. Bilmezdim özlemin bu kadar yürek acittigini Bilmezdim beklemenin bu kadar yürek kanattigini Yüregim aciyor yüregim kaniyor çaresizim Her nefes alisimda sen varsin attigim her adimda sana geliyorum Nerdesin yüregimin beyaz güvercini. Yine sensiz bir sabaha uyaniyorum Ve her sabah oldugu gibi bu sensiz son sabah diyorum Avutuyorum yüregimi kandiriyorum kendimi Biliyorum artik gelmeyeceksin dönmeyeceksin bana Nerdesin yüregimin beyaz güvercini. Gel ki bitsin bu yürek sancisi bu yürek kanamasi Gel ki bitsin bu soguk gitsin bu donuk renkler Gel ki günes bizim için dogsun isitsin yüregimizi Gel ki yeniden can bulsun bu yürek Nerdesin yüregimin beyaz güvercini. Hiç vazgeçmedi seni sevmekten bu yürek Gözlerindeki isik yüzündeki gülümseme Ve seni seviyorum sözlerin kulaklarimda Ellerinin sicakligi ellerimde yüreginin atislari yüregimde Nerdesin yüregimin beyaz güvercini. Nefesinle açmak istiyorum yine sabaha gözlerimi Sesinle karsilamak istiyorum dogan günesi Öpüslerine aydinlansin istiyorum odam Gel artik yeniden baslasin bu hayat Yeniden çarpsin bu yürek Seni özlüyorum Seni bekliyorum Seni seviyorum Yüregimin beyaz güvercini.... |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] YÜREGiMiN GÖTÜRDÜGÜ YERDEYiM.. SENDEYİM ... Diyorum ki bir gün sevdamı yüreğime yüklesem alıp gölgemi yanıma dağ deniz çekip gitsem... dolanır ayaklaıma güz anamın yanık ninnileri kor beni çaresiz... kalsam sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna kentlerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... kanayan bir yaradır özlemim güz kıyılarında bulutlar gibi nehirler gibi akıp gider sancıyarak mevsimlere her kirpiğimde bir gül ıslanır hangi sarkıyı dinlesem... gözlerimde bilinmiyen adresler kulağımda uğuldayan sesler durmadan bir ezgi sarıyor içimi dudağımı kanatıyor şiirler ah ben bu sevdayı kime nasıl söylesem... tanrım nedir bu gecelere sığdıramadığım hüzün yüreğimi ikiye bölen sancı nedir bu acemi sevda mavilere tutkun yanım eğer ben şair değilsem... gözlerimde mavi telaşlar yüreğimde mavi gözyaşları maviler boyu vuruldu gölgem denizi kirlenmiş bir martıyım artık ağlamaklığımı sorma ey hayat uçurumlar doldurur bakışlarımı yönümü nereye çevirsem... bir rüzgar soluğu türkülerdeyim bir martı kanadı göklerde bulutlar bulutları kovalar dalgalar dalgaları durmadan bir deniz çalkalanır bir yol uzanır durmadan önümde ah nasıl özlem kokuyor uzaklar bir bilsen..... YÜREGiMiN GÖTÜRDÜGÜ YERDEYiM.. SENDEYİM ... Diyorum ki bir gün sevdamı yüreğime yüklesem alıp gölgemi yanıma dağ deniz çekip gitsem... dolanır ayaklaıma güz anamın yanık ninnileri kor beni çaresiz... kalsam sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna kentlerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... kanayan bir yaradır özlemim güz kıyılarında bulutlar gibi nehirler gibi akıp gider sancıyarak mevsimlere her kirpiğimde bir gül ıslanır hangi sarkıyı dinlesem... gözlerimde bilinmiyen adresler kulağımda uğuldayan sesler durmadan bir ezgi sarıyor içimi dudağımı kanatıyor şiirler ah ben bu sevdayı kime nasıl söylesem... tanrım nedir bu gecelere sığdıramadığım hüzün yüreğimi ikiye bölen sancı nedir bu acemi sevda mavilere tutkun yanım eğer ben şair değilsem... gözlerimde mavi telaşlar yüreğimde mavi gözyaşları maviler boyu vuruldu gölgem denizi kirlenmiş bir martıyım artık ağlamaklığımı sorma ey hayat uçurumlar doldurur bakışlarımı yönümü nereye çevirsem... bir rüzgar soluğu türkülerdeyim bir martı kanadı göklerde bulutlar bulutları kovalar dalgalar dalgaları durmadan bir deniz çalkalanır bir yol uzanır durmadan önümde ah nasıl özlem kokuyor uzaklar bir bilsen..... |
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
YÜREGIM YANIYOR
YIKIP GITTIN BENI VIJDANSIZ YARIM NE HAKKIN VARDI BUNA BENI KIRMAYA ÜZMEYE HAYATA KÜSTÜRMEYE NE HAKKIN VARDII DALLARIMI KIRMAYA HAYATTAN BEZDIRMEYE NE HAKKIN VARDII SEVMEZ OLAYDIM DIYEMIYORUM KIYAMIYORUM SANA VIJDANSIZ YARIM SEN BIR KALEMDE YAKIP GITTIN BENI SEVIYORUM DEYIP TERKETMEK BUKADAR KOLAYMI ???? NASIL SEVGI BUU NASIL ??? SEVEN BUNU MU YAPAR !!! SEVDIGINEE NASIL KIYAR SEVMEZ OLAYDIM SENI SENI DIYEMIYORUMM CÜNKÜÜ HALA DELI GIBI ÖLÜRCESINE SENI SEVIYORUMMMM |
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Alıntı:
.............................. .............................. .............................. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|