Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
'Sivas ve Başbağlar Ergenekon'un işi' - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.01.2009, 22:55   #9
çılgın_türk
Tecrübeli Yiğido

çılgın_türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çılgın_türk Şuan çılgın_türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.04.2012 18:32

Tecrübe Puanı: 712 çılgın_türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 'Sivas ve Başbağlar Ergenekon'un işi'

sivasın olaylarının bir düzen, planlanmış bir olay olduğunu artık herkes biliyor. bunu en iyi sivaslılar bilir zaten orda yargılananların bir çoğu sokaktan geçen vatandaş bir çoğumuzun akrabası da vardır belki. benım bir komsum var işine giderken yakalamışlar falan sonra bi yolunu bulup almanyaya kaçmış kaç senedir memleketine dönemiyor... yani tezgahı herkes biliyordu ama kimsenin ortaya çıkarmaya gücü yetmiyordu.. sesini biraz çıkaranlarıda öldürüyorlardı... tuncay güneyin kasedi bile 2001 de 8 sene beklenmiş bu operasyonlar için demekki güçlerinin zayıflaması beklenmiş yada bir zaaf beklenmiş.. yada adam gibi adamlar yüksek yerlere gelmiş ve artık bu mikrobun vucuttan atılmasına karar vermişler olay bu bence ...

çok büyük bir örgütlenme ile karşı karşıya olduğumuzu her gecen gün daha iyi anlıyoruz. ama bence bir örgüt değil birden çok örgüt var ve bu birleşimler birbirleri ile çatışma içinde belki bunu fırsat bilen devlet erkleri harekete geçti ve zayıfladığını gördüğü anda tehlikeli olan tarafa baskınlar yaptı . beni en çok sevindiren bu gözaltılara tsk nın karşı çıkmaması zira artık onlarda gördüki iki gün önce elinin altındaki adamlar kendilerine kafa tututor ve artık denileni değil kendi istediklerini yapıyorlar. artık bu olayların sonu nereye gider bilmiyorum ama inşalah savclarımız bu olayı alınlarının akıyla bitirirler.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
çılgın_türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)