|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Site adına gerekli açıklama yapılmıştır. Biz doğruluğuna inandığımız her haberi tarafsız bir şekilde burada yayınlamaya devam edeceğiz. Amacımız eksiklikleri, yanlışlıkları göstererek Sivas'ımızın doğru bir yolda ilerlemesini sağlamaktır.
|
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 709
![]() ![]() |
İşte bende burada haberin yanlış olduğunu belirterek bir nebzede olsa yardımcı olmaya çalıştım ama pişman oldum!
buyrun devam edin furkan bey..
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 920
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaç gündür okuyorum yorum yapmayacaktım ama inanın dayanamadım Neden Milli Piyango Lisesi ??? Evimin Tam karsısında kardeşim bu okul olumsu şeylerde var ama Süper bir okuldur yani egitimle ögretimde Sırf Milli Piyango lisesinde olmuyorki bu tür şeyler Ben Bu okuld okumadım ama Bu Haber Beni çok incitti üzdü Diger Liseleride Araştırıp Yazmanızı Rica Ediyorum Sadece Milli Piyango Lisesi olmasın bu...
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Yiğido
![]() orange58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2009 18:37
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
evet bencede okullları iyi araştırp öyle karar verilmeli milli piyango yeni okul eski okullara bakın bi neler dönüyor saygılar
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yasaklı
Başımüstüne Şuan
Son Aktivite: 02.07.2009 14:00
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Amanıın yetişin polisler jandarmalar gençlik elden gidiyor.
Dallas filmi var burda sivasın göbeginde gençlik elden gidiyor Türkiyedeki bütün okullar süper ama Milli Piyango lisesi berbatmış(!)... Ne yapacaz biz şimdi başımızı nerlere vuralım... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|