|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
Alıntı:
dogru sözün nesini yanlis anlayalim gardas haklisin valla malesef kizlarimiz artik cebdeki paraya bakiyor, burdan hepsini kiniyorum ![]() güldügüme bakma gercekten artik kizlar niye böyle bilmiyorum erkegin mertligine delikanliligina adamliga bakmiyorlar cebinde parasi olsun ati ,arabasi , yati kati olsun istiyorlar hepsi maddiyatci olmus , manevi deger önem gösteren kalmadi ... simdi sizler diyeceksinizki sen öyle degilmisin ??? ben maddiyatci degilim azla kanaat etmeyi cok sükür bilinlerdenim |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 803
![]() |
Ne zormuş delikanlı olmak. Ondan pek piyasada bulunmuyor anlaşılan.. ( Şaka tabi.)
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
piyasada delikanlı diye dolasan okadar capulcu var ki insan gercek delikanlı kimdir diye merak ediyo.........Ama yinede bence delikanlıların nesli daha tükenmedi...
Delikanlı adam sahte isimle veya isimsiz chat yapmaz ![]() Delikanlı adam kodu mu oturtur. ![]() delikanlı adam çakıp oturttuğu kişiden gelecek tepkiye razı olandır ))Delikanlı adam ayagini yorganına göre uzatmaz. Uygun yorganı yoksa yorgansız yatar ![]() Delikanlı adam avucunu yalamaz ![]() Delikanlı adam gaza gelmez. başlıgına her yazana laf yetiştirmez ![]() Delikanlı adam papuç kadar diili olan kızlarla muhatap olmaz. ![]() delikanlı kız senin gibi delikanlıyı da takmaz ![]() delikanlı adam kurtlar vadisini kaçırmadan izler tabi delikanlı kızlarda ![]() Delikanlı adam kendisinden şişko kızlarla zaten yazışmaz ![]() delikanlı kız gideceği zamanı bilir olay sullanmadan toz olur ![]() delikanlı adam çorabının kirlenip kirlenmediğini burnuna götürerek kısa süreli koklayarak anlarr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı adam güzel diye kızların peşine düşmez ![]() delikanlı kızlar kolay avlanmazlar ![]() delikanlılık söylemekle olmaz delikanlı adam sevdiği kızı günde beş kere arar.. delikanlı kızda sevgilisinin her dediğinde aramaz ![]()
|
|
|
#24 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ben demiştim istisnalar illaki olur diye ![]()
|
|
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 14:48
Tecrübe Puanı: 1205
![]() |
bu kitap ´beni anlatiyor
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() srilanka Şuan
Son Aktivite: 07.06.2009 14:23
Tecrübe Puanı: 669
![]() |
gerçekten kızlar artık çok tuhaflaştı ben bi bayan olarak bazen kızların yaptığı harektlerden utanıyorum yani o derece:(kızlar için yakışıklı olsun,parası olsun,zengin olsun tamamdır bide artık bi kişiyle sınırlı kalınmıyor bikaç kişi birden idare ediliyor nereye gidiyor sonumuz ya!!!ALLAH hayır etsin.seviyorsan seviyorum dersin sadık kalırsın kardeşim mutluluk parayla pulla güzellikle olmuyor.mesela ben çok seviyorummmm.bana bkleme dediği halde sevdiğimi bekleyecem bekleyecem çünkü seviyorum yalnızca onu seviyorum parasını yakışıklılığını değil onu o olduğu için seviyorum güzel yüreğini,gözlerini seviyorum ama artık sevgi herkesin dilinnde farklılaştı.gerçek anlamını yitirdi istisnalar hariç...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|