![]() |
#4951 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 884
![]() |
![]() Mustafa Sandal - Gönlünü gün edeni
heyt be gece gece aska geldim : ))
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 884
![]() |
![]() Mustafa Sandal - en kötü ihtimalle
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Yiğido
![]() ![]() sarissa_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.09.2011 00:39
Tecrübe Puanı: 600
![]() |
![]() rafet el roman : gonul yarasi
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ali San
SARI GÛLLER SENİ SARI GÜLLERE BENZETİYORUM AMA AYRILIK KOKMA SENİ YANA DÖNE ARIYORUM HER TARAFTA GÖZDEN KAYBOLMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI SENİ UÇURUMLARA BENZETİYORUM AMA UÇMAYA KALKMA SENİ DELİLER GİBİ İSTİYORUM AMA DELİYİM SANMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI... Konu Kardelencicegi tarafından (01.02.2009 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ali San
Sari Güller SENİ SARI GÜLLERE BENZETİYORUM AMA AYRILIK KOKMA SENİ YANA DÖNE ARIYORUM HER TARAFTA GÖZDEN KAYBOLMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI SENİ UÇURUMLARA BENZETİYORUM AMA UÇMAYA KALKMA SENİ DELİLER GİBİ İSTİYORUM AMA DELİYİM SANMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI... Bügün dogum günümü kutlayan 108 Ahmet ünal Aliciya Sonsuz sevgilerimle. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() cem karaca
bindik bir alamete gediyoz kıyamete
![]() |
#4957 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1020
![]() Edip Akbayram - Aşk Olsun Sana Çocuk
Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Elbette Türkiye'de en uzun koşuysa devrim O onun en güzel en güzel yüz metresini koştu İlk o fırladı lüverden en sekmez mermisiylen En hızlısıydı hepimizin en hızlısıydı hepimizin İlk o göğüsledi ipi Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Ama aşk olsun
![]() |
#4958 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Süleyman Hep Başbakan, Hep Başbakan
Kim söylüyor bilmiyorum, çok hoş bir şarkı ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1020
![]() Adı Deniz Olmalı - Hüseyin Karakuş
Bir çocuğumuz olmalı Adı deniz olmalı Deniz dedim adına Adı deniz olmalı Bir çocuğumuz olursa Adı deniz olmalı Deniz kadar engin Deniz kadar çoşkun Deniz kadar sıcak Deniz kadar güzel Bir çocuğumuz olmalı Adı deniz olmalı Deniz dedim adına Adı deniz olmalı Üzerindekiler bana yabancı değil, Suratındaki yaralar, karalar, kirler Bana birisini hatırlatıyorsun küçüğüm Üzerindekiler bana yabancı değil, Yırtık süeterin, pantolonun, çizmen, çorabın Sakın pişman olma, kızma, kızdırma Sembol olmak, katil olmaktan çok daha zor Yemekten, içmekten, direnmek zor küçüğüm Ben, ben kimim diye sorarsan Biz, biz tabiatla kardeşiz Yemeyle, içmeyle Hatta uçakla, suyla, kuşla, böcekle Ama yine de Bana ne olmuş diye soruyorsan Kızma, kızdırma Hani doğruluktan, dürüstlük doğar derler ya Bence sana Deniz çarpmış küçüğüm Ki, ben beni bildim bileli Ne, ben beni buldum kendimde Nede kendim, beni buldu bende İşte ortalığın arazisi olup kaynadık dünyanın kazanında Dünya kazan oldukça ben bir kepçe Doldum tabaklara birden daha çok kere Hani ya gülüm işçi olup emek dökercesine Ben, beni bildim bileli Ne ben, beni buldum kendimde Nede kendim, beni buldu bende Sen bir başka maya gör Çocuk olursun bir yandan severler Bir yandan döverler Okursun adam olursun, İş bulamadın mıda hiç dinlemez söverler Ben, ben boks şampiyonu olamam ki dostum Hayatı nakavt edeyim Ben kültürümü hayata adadım Hayatı tanımlayamıyorum Hayat nedir acaba _? Hergün paket paket içtiğimiz sigaralar mı Akşamları eve gelen babamın Boş o bomboş bakışları mı Bilmiyorum !!! Yıldızlardan kopup gelmişti dünyama Yıllanmış ağaçların dökülen sarı yaprakları gibiydi Etraf toz, toprak, kan, göleç Adına ne seheryeli diyebiliyorum nede tozpembe Ama şunu çok iyi biliyorum ki Bir çocuğumuz olursa Adı DENIZ olmalı, İster kız ister erkek Farketmez hiç biri Fakat bakışları farketmeli Güneş gibi olmalı Aydınlatmalı her tarafı Her bir yandan bir bir Bir çocuğumuz olursa adı DENIZ olmalı DENIZ kadar engin, DENIZ kadar coşkun DENIZ kadar sıcak, DENIz kadar güzel Bir çocuğumuz olmalı Adı DENIZ olmalı DENIz dedim adına Adı DENIZ olmalı...
![]() |
#4960 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aynur Haşhaş - Meyhaneci
Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek istiyom Bir yarin elinden yaralıyım ben Aman meyhaneci doldur ver bana Bugün içecegim ben kana kana İsmin kaçırandır söyliyeyim sana Bütün serhoşların kıralıyım ben
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|