|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yeni Yiğido
![]() karabelalı Şuan
Son Aktivite: 14.06.2009 21:53
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
seweceksen birini sev
Çırpınır yüreğim,martı misali Karanlık geceler,yarin hayali Nereye baksam o,durur şemali Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Anılar canlanır,fotoğraflarda Sesin yankılanır,hep duvarlarda Hayalin dolaşır,boş odalarda Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Maziyi ararım,boş kadehlerde Yok oldu anılar,hor ellerimde İki damla yaş var,yar gözlerimde Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Ağlasam duymazsın,gelmezsin geri Duydum unutmuşsun,çoktandır beni Yeni bir sevgili,öpmüş tenini Ömür geçip gitti,aladı gözüm Satırlara döktüm,şimdi aşkımı Şarkılara yazdım,bilki adını Kalbime hapsettim,duygularımı Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Yağmur olup düştün,sıcak tenime Süzüldün gizliden,hücrelerime Esir ettin beni,hüzünlerime Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Yalvardım tanrıya,dönersin diye Diz çöküp önünde,ağlarım yine Mahrum ettin beni,gülüşlerine Ömür geçip gitti,gülmedi yüzüm Hayata küstüm ben,yoruldum artık Yarin yüreğinden,kovuldum artık Azrail geldi yar,tanındım artık Ömür geçip gitti,ağladı gözüm.YADA HEÇ SEWME YAW |
|
|
|
| Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|