![]() |
#81 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnsanoğlunun varlığından bu yana çıkan savaşlar, ya din, ya ırk yada milliyetçilik adına çıktığı görülmüştür. Ben daha iyiyim ben daha üstünüm mantığı,
Dünyaya baktığımız da insanoğlunun aynı güneşten faydalandığı aynı gökyüzünü paylaştığı aynı oksijeni soluduğu ve aynı fiziksel yapıya sahip olduğunu hepimiz biliyor ve görüyoruz. Dünya üzerinde insanlar barışı hoşgörüyü evrensel barışı geliştirme yerine hala aksi tarafa çabalamaktadır. Bu dünya herkese yeter, sevgiyi, barışı, huzuru yakalamakta yine biz insanların elinde. Arkadaşlar yorumlarınız ortam germeye yönelik olmasın, hepimiz insanız hepimiz bir kalp taşıyoruz, bu kalplerden sevgiyi hoşgörüyü insanlığı asla uzaklaştırmayalım. Yorumlarımız birbirimizi incitecek şekilde olmasın lütfen. Bu hassasiyeti lütfen gözardı etmemenizi rica ediyorum. . .
![]() |
#82 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1053
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
senin fikir savaşı dediğin şey küfürmü , bravo sana, yazdıklarını birde sen gözden geçir derim yaptığın ayıp, lütfen moderatörden acilen yapılan bu saygısızlığı ortadan kaldırsın yoksa ben gerekeni yasal yollardan yaparım, hakaret etme hakkını sen nereden kimden ve ne adına alıyorsun bırak bana lalo lolo yapma , inanç deyip kendine paye çıkarma , senin inançta benimki ne , seninki fikirde benimki ne beyin salyasımı, çabuk özür dile germe bu mutlu günü
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1053
![]() ![]() ![]() |
![]() Ben müze yapılmasına sonuna kadar karşıyım.Ama ne yazıkki günümüz siyasetçileri birlik olmuş alevi toplumunun (bizim yapamadığımız) her isteklerini şartsız şurtsuz oy kapabilmek için yapıyorlar.Yalakalık diz boyu...Yavuz Sultan Selim Padişahımız 8 sene padişahlık yapmış eğer bir 8 sene daha yapsaymış şimdi bunları zaten konuşmuyor olurduk...Her zaman Osmanlıya bela olmuş bir toplum şimdide Türkiye Cumhuriyetine Bela oluyor..
şu anlayışı ortadan kaldırmadan kardeşlik, din , iman müslümanlık demek ayıp değilmi buna ne cevap veririsin sen alperen merkez , ne merkeziyse , kendine şeyh diyenden hocadan, reisten geçilmez oldu ortalık, bırakın bunları be , nadam gibi adam olun harbi olun dik durun , insan olun, sizden başka 7 milyar insan olduğunu unutmayın
![]() |
#84 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ...Kangallı... Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2010 12:02
Tecrübe Puanı: 640
![]() |
![]() Adam vurmaz, ADAM YAKMAZ, BEN YOLUMA KURBAN OLAM ( Ali Kızıltuğ )
![]() |
#85 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2216
![]() |
![]() bu konu daha önce açılmış ve millet yeteri kadar birbirine girmiş ve son bikaç gündür herkes bişeyler yazıyor.dilin kemiği yok ama elin kemiği var.bende karşıyım böyle bir halkı ikiye bölecek bir olaya karşıyım.burda dövüşen adamlar müze olunca allah muhafaza hergün orda kavga ederler sonra birand sırıtarak haberleri sunarken sık sık bunları duyarız.
hiç bir tarihi eserine ve gecmişine sahip çıkmayan insan 92 vakaasını tekrar yaşatmak için kolları sıvadı.karanlık güçler yine birilerinin yanmasıyla ısınacak.peki sizin elinize ne gececek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
NE MUTLU İNSAN OLABİLENE
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
ee yani ne ilgisi var benim yazdıklarımla.bi sonuc cıkaramadım.ben yukarda yakacaz atacaz kesecez demedimki kopyalayıp biz yakmayız kesmeyiz yaradılanı severiz yaradandan ötürü yazıyosun.bence en iyisi sen daha bu konuya cevap yazma sonra başkalarıda yazmasın kapansın gitsin |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
![]() Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 668
![]() ![]() |
![]() peki ABİRCAN efendi YOBAZ ve İNSANLIK DIŞI... Hakaretlerini günümüze yorumlamanızın anlamı nedir?..Bu forum açılalı aylar oldu ama yorum sayım ya 2 yada 3..! Ben bu olayların tekrar alevlenmemesi taraftarıyım ama hala yobaz kelimesini araya sıkıştırmanız pekte barışçı bir zihniyete sahip olduğunuzu göstermiyor..
Bu arada hala İSRAİLDEKİ GAZZE saçmalığınızın açıklamasını yapmadınız..?
![]() |
#90 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |