|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 816
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1053
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
karslı bir caferi için varsa yoksa 3 dür namaz 5 dir vakit , o beni ilgilendirmez diyebilirsin o kadar , benide ilgilendirmez , burada islamın şekil ve şartlarını, mezheplerin uygulamalarını tartışmıyorum, sorun o değil, sorun benim yaklaşımımın ve senin benim yaşadığım dünyada bana yaklaşımının biçimi özü , samimi olarak ne yapılabilir ne yapılmalı, nasıl yapılmalı, kullanılmadan, alet edilmeden, kutsal duygular ve değerler yozlaştırılmadan kullanılmadan , birilerinin bazı emellerine alet edilmeden nasıl doğru yol bulunmalı ve bulunan yollardanda kimse incinmemeli, asıl amaç bu erdalım
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 816
![]() |
![]() Alıntı:
Burada kimseyi incitmek bende istemem ama bazı konularda, kesinlikle taviz vermem, benim için doğru yol belli; onuda söyleyeyim. o yol Kuran-ı Kerim'den geçer onun dediğin yaparsın, dürüst olursun, zina yapmazsın, içki içmezsin, namaz kılarsın, oruç tutarsın, zekat verirsin, asla yalan sözlemezsin(bir müslüman asla yalan söylemez.), komşunu gözetirsin, anne baba haklarını korursun, onlara eziyet etmezsin vs... yani kuran insana insan olmayı gösteren bulunmaz bir hazinedir. Bu hazineyi anlamak uygulamak gerekir. Zaten kuranla yaşayan bir insan asla gaflete düşmez... Ayrıca Allah'ın koyduğu bir ibadeti sorgulama hakkı hiçbir ölümlüde bulunamaz. Onun bizim ibadetimize ihtiyacı yoktur. Bir kural koyduysa uymak zorundayız. Saygılarımla.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
AYETLERİ ANLAMA KAMPANYASI | gul-i_ahmer | Serbest Kürsü | 11 | 23.10.2008 17:54 |
“KADINI CEHALETİN KARANLIĞINA GÖMDÜK” | abircan | Arşiv | 17 | 11.06.2008 18:01 |
KUR'AN OKUMAK | seva | Dini sohbet | 0 | 08.06.2008 19:16 |
Kur'an okuyarak insan oldum | seva | Dini sohbet | 2 | 06.05.2008 07:49 |