|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yeni Yiğido
![]() RECEP_YÜKSEL Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2010 12:05
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
![]() Ben de bişeyler yazayım bari bu gün susanlar yarın hiç konuşamazlar
alışmak kötü bir duygudur Atalarımız ne demiş alışmış kudurmuştan daha beterdir demiş Onun için ki düşünün örnek gündemde olan doğalgaz yaz boyu 100/85 zam yapılan kışın bu zamı fark eden milet olarak fatura ele geçince isyan ediyoruz yani adam faturayı kesmiş biz sonra ittiraz ediyoruz önemli olan fatura basılmadan ittiraz edebilmek ama yok biz alışsığız zamlara ne demiştik geçmişte alıştıranlar şimdi o hastalığı atamıyorlar onun içinki ben sumak istemiyorum alışkanlık olmasın diye haklıya haklı haksıza haksız demeyi biliyorum İnsanoğlunun kulalndığı 3 -5 ana maddeye otomatik zam yapan bir devlet savunmak ve enfalasyona ban düşmedikten sonra ne önemi var eğri otorup doğru konuşmadıkça bu bizden yanlışda olsa doğrudur dedikten sonra kimseye laf anlatılmaz ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol BEN HERŞEYE RAĞMEN ÜLKEMİ SEVİYORUM ZAMLARA RAĞMEN VATAN HAİNLERİNE RAĞMEN ÖLÜMÜNE SEVİYORUM CANIM TÜRKİYEMİ
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|