Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Öğrencilerin CHP'ye 'burs öfkesi' dinmiyor - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.02.2009, 11:07   #11
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Öğrencilerin CHP'ye 'burs öfkesi' dinmiyor

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkiyede belediyelerin çoğu Akpartili oldugu için yine Chp-Akparti çekişmesine döndü burs işi. Şöyle bir durum daha var belediyeler yıllardır burs veriyordu. chp nin aklına yeni mi gelmiş belediyenin görevinin kamu hizmeti oldugu burs vermek olmadıgı.
İşte çekişmeye neden olduğu içinde anayasa haklı bulduğundan bu davayı bu şekilde sonuçlandırmıştır.
Benim belediyem şu kadar senin belediyen bu kadar yaptı çekişmesi yerine işi tek bir kuruma verip oradan dağıtım yapılması en mantıklısı. Türkiye'de belediyeler sadece AKP'nin değil, CHP ve diğer partilerinde çok sayıda belediyelikleri var.
Şu konuda haklı olabilrisin geç kalma konusunda sana katılıyorum, çok önce yapabilirdi, fakat bunu neden yaptı demekte yalnış geçte olsa yapılan şey doğrudur.
Alt 12.02.2009, 11:27   #12
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1240 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

%100 yalan haber %100... Neden Ankara Belediyesi, İzmir Belediyesi ve diğer tüm belediyeler bursları çatır çatır ödüyor???? Girin sitelerine bakın... Bir tek İstanbul Belediyesi ödemiyor... Yalan söylüyor Zaman Gazetesi... Anayasa Mahkemesine gidenin anlamı şuydu... Herkes kafasına göre burs vermesin, Kredi Yurtlar Kurumu var onun kontrolünden geçsin, ona belediyeler, vakıflar bilgi versindi... Şimdi de o yapılıyor bütün belediyeler burs vermeye devam ediyor İstanbul belediyesi vermeyince suç CHP'nin mi oluyor... İstanbul Belediyesi kimde??? Yalan haber yapıyor Zaman Gazetesi... Terbiyesizler...
Tekrar okudumda haberi terbiyesizliğe bak Belediyenin yaptığı. Açıklamaya bak... "burs alacak öğrencilerin belgeleri vereceği tarihin Anayasa Mahkemesi kararından sonra bittiği için yasa gereği burs veremediklerini bildirdi." yahu İzmir büyükşehir belediyesi daha bu ay başladı bursları ödemeye... Belge toplama işide 2 ay önce anca bitti... Bu kadar arsız olunur yani... Belediyenin gelirlerini yiyin bitirin 3 iş yapın 4 para yiğin sonra da çocukların ceplerine gözünüzü dikin... Haklısın Erdal gardaşım ÖĞRENCİLERİMİZİN SUÇU NEYDİ... BU KADAR ÖĞRENCİNİN, CEBİNE EL UZATMAK DOĞRU MU? YAZIK DEĞİL Mİ? BUNUN HESABINI NASIL VERECEKSİNİZ?

Bu arada bende CHP'li değilim, sadece haksızlıklara, yalancılığa, terbiyesizliğe tepkisiz kalamam
Saygılar..

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2009, 12:03   #13
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1240 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in konu ile ilgili açıklaması:

“Anayasa Mahkemesinin belediyelerin öğrencilere burs verme yetkisini iptal etmesi kararını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna, “Belediyelerimiz burs vermek istedikleri öğrencilerin listesini bize gönderecek, parayı bize aktaracak, bursları biz dağıtacağız. Bursların iptali söz konusu değil. Anayasa Mahkemesi çocuklarımıza kötülük yapmaz” şeklinde yanıt verdi.

Burda çocuklarımıza kötülüğü yapan ne CHP ne Anayasa Mahkemesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesidir.... Herşey açık... Aynı partiden başka bir yetkilinin (hemde konu ile ilgili en yüksek mercii) bu açıklaması yeterlidir heralde Zaman Gazetesinin yalanını ortaya koymak için...

Saygılar..

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2009, 12:04   #14
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1057 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Çok yerinde oldu bu belediyelerin burs vermesinin yasaklanma olayı. İhtiyaç sahiplerinden başka herkes alıyordu.

Gercekten ihtiyacı olanlara da yazık oldu...
Alt 12.02.2009, 12:10   #15
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İşte çekişmeye neden olduğu içinde anayasa haklı bulduğundan bu davayı bu şekilde sonuçlandırmıştır.
Benim belediyem şu kadar senin belediyen bu kadar yaptı çekişmesi yerine işi tek bir kuruma verip oradan dağıtım yapılması en mantıklısı. Türkiye'de belediyeler sadece AKP'nin değil, CHP ve diğer partilerinde çok sayıda belediyelikleri var.
Şu konuda haklı olabilrisin geç kalma konusunda sana katılıyorum, çok önce yapabilirdi, fakat bunu neden yaptı demekte yalnış geçte olsa yapılan şey doğrudur.
Neden yaptı?? Çünkü kötü kullanılıyordu, adam kayırmaca oluyor burslar teftişten geçmediği için yandaşlara verilme ihtimali artıyordu... Bu yönde de şikayetler gelince Anayasa Makemesine başvurdu...

Saygılar..

Alt 12.02.2009, 12:20   #16
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2341 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Neden yaptı?? Çünkü kötü kullanılıyordu, adam kayırmaca oluyor burslar teftişten geçmediği için yandaşlara verilme ihtimali artıyordu... Bu yönde de şikayetler gelince Anayasa Makemesine başvurdu...

Saygılar..
Tebrik ediyorum kardeş çok doğru söyledin muhtaç olanlara verilmiyordu bunlara ben bizzat şahit oldum ve kanım donmuştu; yine diyorum Türkiye burası ne olacağı belirsiz hakkımızdan hayırlısı.
Alt 12.02.2009, 12:54   #17
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in konu ile ilgili açıklaması:

“Anayasa Mahkemesinin belediyelerin öğrencilere burs verme yetkisini iptal etmesi kararını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna, “Belediyelerimiz burs vermek istedikleri öğrencilerin listesini bize gönderecek, parayı bize aktaracak, bursları biz dağıtacağız. Bursların iptali söz konusu değil. Anayasa Mahkemesi çocuklarımıza kötülük yapmaz” şeklinde yanıt verdi.

Burda çocuklarımıza kötülüğü yapan ne CHP ne Anayasa Mahkemesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesidir.... Herşey açık... Aynı partiden başka bir yetkilinin (hemde konu ile ilgili en yüksek mercii) bu açıklaması yeterlidir heralde Zaman Gazetesinin yalanını ortaya koymak için...

Saygılar..
İşinize geldiği zaman Hüseyin Çelik in açıklamasının doğrulugunu savunup delil olarak kullanıyorsunuz.
Alt 12.02.2009, 13:11   #18
ERTAN0082
Yiğido

ERTAN0082 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ERTAN0082 Şuan ERTAN0082 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.04.2009 11:26

Tecrübe Puanı: 637 ERTAN0082 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

ne zaman adam oluruz? beni besleyenin beni öldüreceğini anladığımız zaman

ben, bop eş başkanının bana ne verdiğine değil beni nereye götürdüğüne bakarım
ERTAN0082 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2009, 13:18   #19
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 10:38

Tecrübe Puanı: 812 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

CHP' nin amacı bişey yapmak değil ki yıkmak. adeta bir yıkım ekibi gibi çalışıyor.
Alt 12.02.2009, 13:28   #20
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 854 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

Saygılar..

peki iyi düşünüyorsunda, şimdi kykya geçtiğinde tek ele geçmiş olmayacakmı? ve sonuçta o kurum hangi siyasi irade ile yönetiliyorsa bu sefer daha büyük haksızlık olmayacakmı sormak isterim...

en azından belediyeler her belediye farklı bir siyasi görüşün temsilcisi ve her kesime yardım yapılıyor. mutlaka istisnalar olur. burada asl mesele bu işin tekele düşmesi, hemde yardım gibi bir konunun, kyknın bağımsız olacağı ve bağımsız bir dağıtım yapacağı ne kadar doğru acaba...

belediyeler bu işin can damarı ve öğrencilere gerçekten çok güzel yardımlar yapılıyor. şimdi bu sayede bu yardımlarda düşecek, ve düştüğü gibi kyknın tekelinde artık o kurum siyaysi olarak kimin etkisindeyse işte gelen yardımlar oraya kayacak. yani böyle dahada acı bir tablo kaçınılmaz gibi gözüküyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)