|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 706
![]() ![]() |
bak yiğiter kardeşim cevabını verdim ama silinmiş tekrar yazıyorum.
ben madımakta ölen kişiler için bayram yapmıyorum.orda ölenlerin hepsinin alevi olduğuda meçhul!aynı gün sivasta 4 kişi kaybolmuş!bu olayı gerçek sivaslıların yapmadığını çok iyi biliyorsun..Şimdide gelmiş sivaslılara laf atıyorsun sen nerelisn? sivası beğenmiyosan burda ne işin var!?..madımak olaylarının çıkma sebebini araştırırsan aziz nesin çıkıyor ilk karşına! insanları tahrik etmiş kalabalığın arasındaki 4-5 sakallıda milleti galeyana getirtip masum insanların ölmesine sebep olmuştur! Ne hikmetse aziz nesin haricindeki insanlar yanarken gelmeye itfaiye yangından yarım saat sonra gelip azizi kurtarmıştır.. burda milleti tahrik etmeye gerek yok yiğit adın gibi yiğit olmayı dene ![]()
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|