![]() |
#5281 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Demet Akalin - Mucize
isim neydi? cikaramadim? adin neydi? hatirlamadim? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5282 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Cevdet Bagca - Megerse
![]() ![]() |
![]() |
#5283 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Cevdet Bağca - Kırgın
derdimden verem olsam tuttussam kerem olsam sürmem seni tenime yarama merhem olsan
![]() ![]() |
![]() |
#5284 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() sivas fm
Çekilmez oldum bu ara Belimi büküyor hasret Diyorlar sabret Her yalnız uyandığımda Alıyor bir telaş beni Gittiğinden beri Issız gelir bu şehirler Uzaklıklar artık bana bana yeter Birde sen böyle yapma yar Yalnızlık bana çok ağır Çok zor geliyor Neyleyim yarim olmayınca Yalnızlık bana fermandır Neyleyim yarim olmayınca Sevdaya düşmek haramdır Neyleyim yarim olmayınca Ölürüm vakit tamamdır Neyleyim yarim olmayınca Yaşayamam ki banamı soruyosun tatlı dilli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5285 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Cevdet Bağca - Kırgın
( Verem Olsam ) derdinden verem olsam tutusşam kerem olsam sürmem seni tenime yarama merhem olsan kurumuş yaprak olsam bi çorak toprak olsam içmem bir yudum senden kerbelada su olsan bu türküye kesinlikle hastayim, bir kirginlik ancak bukadar güzel dile getirilebilir, en sevdigim eserlerden biridir...
![]() ![]() |
![]() |
#5286 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ezginin Günlüğü - 1980
sigaramın dumanına sarsam saklasam seni sigaramın dumanına sarsam saklasam seni gitme gitme gittigin yollardan donulmez geri gitme gitme el olursun sevgilim incitir beni
![]() ![]() |
![]() |
#5287 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bülent Serttas Söyleme Seher Yeli Sitem Götür O Yare Ona Selam Saldığımı Söyleme Düşmüşem Derdine Amma Ne Çare Boynu Bükük Kaldığımı Söyleme Söleme Nolur Söyleme Söyleme Sakın Söyleme Ona Deki Seni Candan Sevmemiş Ona Deki Sana Yalan Söylemiş Ona Deki Senlen Gönül Eylemiş Hasretinden Öldüğümü Söyleme Söleme Nolur Söyleme Söyleme Sakin Söyleme De Mazlumi Seni Çoktan Unutmuş De Bu Sevdan Kuru Hayal Umutmuş Senden Ayrılalı Başka Yar Bulmuş Saçlarımı Yolduğumu Söyleme Söleme Nolur Söyleme Söyleme Sakin Söyleme Bir Başıma Kaldığımı Sararıpta Solduğumu Per Perişan Olduğumu Söleme Nolur Söyleme Söyleme Sakın Söyleme... [/i][/b] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5288 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sezen Aksu - Firuze
bir gün dönüp bakınca düşler içmiş olursa yudum yudum yıllarını ağla ağla firuze ağla anlat bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu kıskanır rengini baharda yeşiller sevda büyüsü gibisin sen firuze sen nazlı bir çiçek bir orman kuytusu üzüm buğusu gibisin sen firuze duru bir su gibi bazen volkan gibi bazen bir deli rüzgar gibi gözlerinde telaş yıllar sence yavaş acelen ne bekle firuze bir gün dönüp bakınca düşler içmiş olursa yudum yudum yıllarını ağla ağla firuze ağla anlat bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu acılı bir bakış yerleşirse eğer kirpiğinin ucundan gözbebeğine herşeyin bedeli var güzelliğinin de bir gün gelir ödenir öde firuze duru bir su gibi bazen volkan gibi bazen bir deli rüzgar gibi gözlerinde telaş yıllar sence yavaş acelen ne bekle firuze .... Bu aralar her dinlememde yeniden mest oldugum ender sarkilardan biri...
![]() ![]() |
![]() |
#5289 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() Aslı Güngör Ferhat Göçer
Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür Gitme kal desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5290 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sezen Aksu - ben sende tutuklu kaldım
ne senden öncesi ne senden sonrası ne senden öncesi ne senden sonrası ayrılık aman ölümden yaman geçmiyor zaman geçmiyor ne anam, babam ne hoş hatıram yetmiyor canım yetmiyor ben sende tutuklu kaldım kendi hayatımdan çaldım yedi cihan dolandım bana mısın demiyor ben sende tutuklu kaldım kendi hayatımdan çaldım yedi cihan dolandım bana mısın demiyor sakladım gözlerimi sustum hep sözlerimi yandım yar közlerimi,ahhhh savur savur bitmiyor ben sende tutuklu kaldım kendi hayatımdan çaldım yedi cihan dolandım bana mısın demiyor
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 28 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 28 Misafir) | |
|
|