|
|
#5321 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2245
![]() |
Müslüm Gürses-Unutamadım
kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım kaç gece ağladım böyle gizlice ne yaptımsa seni unutamadım kim bilir kimler var şimdi kalbinde sen beni unuttun çoktan belkide ben hala yaşarım eski günlerde her şeyde sen varsın unutamadım her sevgi zamanla biter dediler benim ki bitmedi anlayamadım bu aşktan hayır yok unut dediler ne yaptımsa seni unutamadım |
|
|
|
|
|
#5322 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 12:23
Tecrübe Puanı: 697
![]() ![]() |
Ebru GÜNDEŞ - DERT FASLI..
|
|
|
#5323 |
|
Usta Yiğido
![]() |
erol budan-harabe gönlüm
Maksadın öldürmekse Öldür de kurtulayım Nazların yalvartmak mı Dizine kapanayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Kalbim seni istiyorsa söyle ben ne yapayım Elimden gelmiyor ki seni seni söküp atayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Harabeye döndürdün benim ömrümü benim ömrümü |
|
|
|
|
|
#5324 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#5325 |
|
Usta Yiğido
![]() |
müslüm gürses-tutamıyorum zamanı
İnadına yenilmeden aşık olmadan gel Bu gidişin sonu kötü kalbi kaybetme gel Siyahını bırak da gel derdi sil yeter Aşka zulmedip küsmesen yeter Şafağım kararır daralır geceler Yerine hiç beni koyup sarhoş oldun mu sen Kaderine boyun eğip dünle küstün mü sen Yüreğine cayır cayır kor çile saçıp Göz göre göre korku saklayıp Boğazına gömülüp sustun mu hiç Kal gittiğin yerde mutlu ol Ya da gel kalbimde tahta sahip ol Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim Ama karar ver tutamıyorum zamanı |
|
|
|
|
|
#5326 |
|
Usta Yiğido
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5327 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Zafer İşleyen - Ey Yurdum
Göz açtım seni gördüm ilk önce Ey yurdum candan öte cansın sen Vuruldum sana onsekizimde Ey yurdum yardan öte yarsın sen Ey yurdum feda olsun can sana Dökülen kanlar sana feda olsun Ey Yurdum... Bağrımda şehidimin kanı var Olamazsın başkasına asla yar Toprağım sen al beni bağrına sar Çatlasın dört yanımda düşmanlar Ey yurdum feda olsun can sana Dökülen kanlar sana feda olsun Ey Yurdum...
|
|
|
#5328 |
|
Usta Yiğido
![]() |
müslüm gürses
Çileli hayatı paylaşan bendim Anlamsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışığı bendim Beni böyle bırakıp nasıl da gittin Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yıkıp ta gitti Nereden sevdim o zalimi Beni böyle bırakıp ta gitti Aşkından başka bir aşk tanımazdım Ayrılık acısını tattırmadım ki Canım gibi sevdim yandırmadım ki Gönül defterimi kapatıp gitti Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yıkıp ta gitti Nereden sevdim o zalimi Beni böyle bırakıp ta gitti |
|
|
|
|
|
#5329 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 12:23
Tecrübe Puanı: 697
![]() ![]() |
Babaya selam damara devammm
......Ferdi TAYFUR - ACILAR Artık dayanacak gücüm kalmadı Ne olur tükenin bitin acılar Söndürün içimde yanan ateşi Dertlerime bir son verin acılar. Yıkmayın dünyamı hayallerimi Kırmayın kalbimi ümitlerimi Yok edin kahrımı kederlerimi Haksızlığa bir son verin acılar. Yeter artık bitsin bu yalnızlığım Terk edin dünyamı gidin acılar Bu kadar insafsız zalim olmayın Zulmetmeye bir son verin acılar.
|
|
|
#5330 |
|
Usta Yiğido
![]() |
babalar harbi sölüyor onlar öle çata pata insan değiller en azından
müslüm gürses Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem Artık bundan sonra sensiz olamam Kendime başka bir dünya kuramam Artık bundan sonra sensiz olamam Kendime başka bir dünya kuramam Mümkün değil benim sensiz yaşamam Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 17 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 17 Misafir) | |
|
|