|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Biz Sami Aydın'ın adaylığını son dakika yaptık çünkü kendisi hali hazırda belediye başkanı ve tüm Sivas tanıyor. Ama partilerin aday gösterdiği kişileri Sivas'ta çok kimse tanımıyor. (Eski Başkanlar hariç) Her açılan konu kesin haber yapılacak diye bir şey yok. Burada sadece sizin için değil diğer üyeler içinde durum aynı. Bende başka bir şehirdeyim ve bulunduğum yerden internet üzerinden ulaşıyorum Sivas'a bilerek konuşalım diye boşuna söylemiyorum. Eşitlik her zaman var boşuna sitede yine eşitlik yok mavraları çıkarmaya çalışmayın. Eğer eşitlik olmasa biz şimdiye dek açtığınız Chp haberlerini silmiş olurduk. Bizim ulaşamamadığımız veya göremediğimiz haberleri üyelerimiz açtığında karışmıyoruz. Üslubun konusunda yazdıklarını bir daha oku ve bence bir daha düşün.
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1203
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] gibi örneklerle.... Üslubum hakkında 1 tek kelime haricinde herşeyin arkasındayım... Düzeltme şansım olmadığı için düzeltemedim, attıktan sonra okudum ve düzeltme vaktim geçmişti, saçmalıyorsun kelimesi için özür dilerim.... Ancak onun dışında söylediğm her kelimenin arkasındayım. Ve bu düşüncemdede devam ediyorum, görünen köy kılavuz istemiyor... Saygılar...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
-ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER- | Abdurrahman 58 | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 188 | 26.08.2009 00:52 |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Börteçine Asena zincirliyken | Dilsad Hatun | Serbest Kürsü | 1 | 22.01.2009 12:03 |
Seyyid Muhammed Raşid-El Hüseyni (K.S.) | 4Eylul | Dini sohbet | 9 | 17.09.2008 15:01 |
Çalınan Msn Adresini Geri Alma KESİN ÇÖZÜM | fertelliyim | Arşiv | 1 | 09.05.2008 15:16 |