Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.03.2009, 14:19   #4031
cafer_ank
Yiğido
NO AVATAR

cafer_ank Şuan cafer_ank isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.04.2009 01:02

Tecrübe Puanı: 601 cafer_ank FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Avcı amca
büyük geçmiş olsun
ben Mustafa Tayyar
Cafer Sarıkayanın oğluyum
Allah acil şifa versin
cafer_ank isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 19:04   #4032
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1061 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

bekir geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Alt 02.03.2009, 19:53   #4033
mithat sarikaya
Yiğido

mithat sarikaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mithat sarikaya Şuan mithat sarikaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.11.2010 10:38

Tecrübe Puanı: 622 mithat sarikaya FAZLA SÖZE GEREK YOKmithat sarikaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
adisli_avcı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
selamin aleyküm bir süre sizlerden ayrıkalmak zorunka kaldim böbrek ten amaliyat oldum şu anda tedavi görmekteyim 10 15 gündür siteden haberim yok allaha emanet olun hoşca kalın
gecmis olsun emmioglu ALLAH Acil sifaversin
mithat sarikaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 20:25   #4034
By_CharisMa_15
Yiğido

By_CharisMa_15 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

By_CharisMa_15 Şuan By_CharisMa_15 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.03.2009 17:45

Tecrübe Puanı: 639 By_CharisMa_15 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Beitrag Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
mithat sarikaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bir agabirde arkadasi
arkadasinyolu gurbete duser derken yillargecer arkadasin aklina gelir gidip agami bir ziyaret edeyim gunlerce yolgittiktensonra aganin konagina varir nihayet negorsun adam bir suru kopek adama saldirir adam yerden tas alir kopeklere atar ama birine atar oburleri saldirivalevrir adamin aklina hemen guzel bir fikir gelir ve biryuksegecikar agasina bagirir aga gelir kopeklere host der adam selamete erer MEVLANA soyleder ne ugrasiyorsun zalimlerle munafiklarla ALLAHA havale etki selamete eresin tabi HZ MEVLANA BASKA GUZEL ANLATIYOR BUNU

HEMŞERİM BU GÜNE KADAR GÖKMENGİL KÖPEK DEGILMIYDI SEN ACIK YAZMAMISSIN BEN YAZIYORUM... SİZLER BUGUN MU KADAR ZALIMLERI NEDEN ALLAH' A HAVALE ETMEDINIZ... SENİN AMCALARIN AMCA COCUKLARIN ZALIMLERIN YANINDA... SEN YADA SENIN GIBI KISILER NEYIN PESINDESINIZ GUMUSDERE YI KANDIRMAYA MI CALISIYONUZ HATTA KAYINPEDERIN ZALIMLERIN YANINDA SIZIN ALAGEYIK OLDUGUNUZU O KOY BILIYOR.. AMA ALEVİYE BAKARAK KURT MUSLUMAN DIYEBILIRLER SENIN BU SITEDE FAZLA ŞİŞMENE GEREK YOK.... BU SITEYI FAZLA MESGUL ETME SANA CEVAP VEREN YOKK... BENIMDE CEVAP VERMEMIMIN SEBEBI SON ZMANLARDA SITEYE COK GIRMEYE BASLAMAN.. BENDE BU YAZIYI O YUZDEN YAZMAYA MECBUR KALDIM HEMSEHRIM.. ZALIM FALAN ARAMAYIN ZALİMLİGİ KENDINIZDE ARAYIN OKOYU BU KONUMA SIA GETIRDINIZ BU KONUDA BENLE TARTISMAYIN..SANAL ORTAM OLDUGU ICIN COK NET YAZAMIYORUM SIZ O KADAR ASIL BIRI DEGILSINIZ BEN ORDA BELIRTTIM KURTE BAKRAK SIZ MUSLUMANSINIZ FAZLA SITEYE GIRME SİZLER ICIN HAYIRLI OLUR DMEK ISTIYORUM KK

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
By_CharisMa_15 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2009, 10:32   #4035
yiğit ADISLI
Yeni Yiğido
NO AVATAR

yiğit ADISLI Şuan yiğit ADISLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2009 10:13

Tecrübe Puanı: 0 yiğit ADISLI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM.TESADÜFEN RASTLADIĞIM FORUM SİTENİZE İSTEYEREK DAHİL OLDUM.BEN SAKARYADA YAŞAMAKTA OLAN BABA TARAFIMDAN ADISLI OLUP KISIRALİN TORUNU ADNAN RUHİ ÜZÜMKAYAYIM.40 YILDIR SAKARYADA YAŞAMAMA RAĞMEN İKİ DEFA ADISA GİTTİM VE ATA TOPRAKLARIMI ZİYARET ETME MUTLULUĞUNU YAŞADIM.BİR KERESİNDE DE BABAM VE ANNEMİ GÖTÜRDÜM.NASİP OLURSA YENİDEN GELECEĞİM.SİZLERLE SOHBET ETMEK KÜLTÜRÜMÜ VE SOYUMUN İNSANLARI İLE TANIŞIP HASBİHAL ETMEK İÇİN HAZIRLADIĞINIZ BU SİTEYE ÜYE OLMAKTAN ŞEREF DUYDUM.SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM
yiğit ADISLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2009, 12:30   #4036
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 20:28

Tecrübe Puanı: 716 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yiğit ADISLI Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM.TESADÜFEN RASTLADIĞIM FORUM SİTENİZE İSTEYEREK DAHİL OLDUM.BEN SAKARYADA YAŞAMAKTA OLAN BABA TARAFIMDAN ADISLI OLUP KISIRALİN TORUNU ADNAN RUHİ ÜZÜMKAYAYIM.40 YILDIR SAKARYADA YAŞAMAMA RAĞMEN İKİ DEFA ADISA GİTTİM VE ATA TOPRAKLARIMI ZİYARET ETME MUTLULUĞUNU YAŞADIM.BİR KERESİNDE DE BABAM VE ANNEMİ GÖTÜRDÜM.NASİP OLURSA YENİDEN GELECEĞİM.SİZLERLE SOHBET ETMEK KÜLTÜRÜMÜ VE SOYUMUN İNSANLARI İLE TANIŞIP HASBİHAL ETMEK İÇİN HAZIRLADIĞINIZ BU SİTEYE ÜYE OLMAKTAN ŞEREF DUYDUM.SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM
sEVGİLİ KARDEŞİM SİTEMİZE HOŞGELDİN SİZLERİN ARAYIP BU FORUM SAYFASINI BULMANIZ VE ÜYE OLMANIZ BİZİ ZİYADESİ İLE MEMNUN EDİYOR.BABANA ÇOK SELAMLAR. BABANNEN DURUYORMU EĞER YAŞIYORSA ONADA SELAMLARIMI İLETİNİZ. BABAN BELKİ BENİ TANIMAZ AMAM BABAMI İYİ TANIR ABDULLAH AÇIK BABAMIN ADI
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2009, 12:35   #4037
mehmetacik58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 716 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
adisli_avcı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
selamin aleyküm bir süre sizlerden ayrıkalmak zorunka kaldim böbrek ten amaliyat oldum şu anda tedavi görmekteyim 10 15 gündür siteden haberim yok allaha emanet olun hoşca kalın
SELAMALEYKÜM DAYI OĞLU GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.HERKESE SELAMLAR
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2009, 18:03   #4038
adisli_avcı
Yiğido

adisli_avcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

adisli_avcı Şuan adisli_avcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.01.2010 20:44

Tecrübe Puanı: 608 adisli_avcı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yiğit ADISLI Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hoş geldin kardeşim senide aramızda katılmana sevindim bende sakarya hendekte oturuyorum babannan akrabamolur rahmetli dedeni iyi tanırdım köye geldiği zaman bize uğramadan gitmezdi ben çöp hasanın torunuyum mehmetin oğlu bekirim babannen iyi tanır selamlar hoşca kal
adisli_avcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2009, 20:16   #4039
mithat sarikaya
Yiğido

mithat sarikaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mithat sarikaya Şuan mithat sarikaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.11.2010 10:38

Tecrübe Puanı: 622 mithat sarikaya FAZLA SÖZE GEREK YOKmithat sarikaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

[quote=By_CharisMa_15;382045]HEMŞERİM BU GÜNE KADAR GÖKMENGİL KÖPEK DEGILMIYDI SEN ACIK YAZMAMISSIN BEN YAZIYORUM... SİZLER BUGUN MU KADAR ZALIMLERI NEDEN ALLAH' A HAVALE ETMEDINIZ... SENİN AMCALARIN AMCA COCUKLARIN ZALIMLERIN YANINDA... SEN YADA SENIN GIBI KISILER NEYIN PESINDESINIZ GUMUSDERE YI KANDIRMAYA MI CALISIYONUZ HATTA KAYINPEDERIN ZALIMLERIN YANINDA SIZIN ALAGEYIK OLDUGUNUZ
sevgli hemserim sen hic hayatinda MESNEVI SERIF okudunmu ben osozleri kasitli olarakta yazmadim hem HZ MEVLANADA senin yonlendirdigin taraf icin yazdigini dusunmuyorum geyiklerden bahsediyorsun demekki? ben cok sey yazarim burayada terbiyem musade etmedi kim oldugunuda merak etmiyorum zaten kendini cok iyitanimlamisin
mithat sarikaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2009, 22:51   #4040
mehmetacik58
Usta Yiğido

arkaadaşlar bu forum sayfası yeni kendine gelmeye başladı burası siyaset yapma yeri değil isteyen gitsin siyasetini başka platformlarda yapsın.Lutfen birbirimize karşı kırıcı ve aşağlayıcı kelimeler ve cümleler kurmayalım.Önce kendimize saygı gösterelim.Hepinize teşekkür ederim

Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir)