|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komik Sözler
-------------------------------------------------------------------------------- ♥ olm sende ne ders calisiyon,cek kopyanin hasini, cekme karne yasini... ♥ yag bakkalda, un cuvalda, sevgilin son durakta... ♥ karin olmak istiyorum karin, ey benim kardan adamim... ♥ doktorum sigaradan uzak durmami soyledi, ben de bir metrelik bi agizlik yaptirdim... ♥ bir kazan varmis. Bu kazan cok iyi dans ediyormus. Acaip oryantal yapiyormus. Muhtesem kiviriyormus. Bu kazana ne denir? Iyi oynayan kazansin... ♥ kusura bakma birader, seni birine benzettim.olabilir, babam cok gezermis... ♥ abi bi sen bayarsin bi de celal bayar... ♥ sen terlemissindir, sana terlik getiriyim... ♥ zorla guzellik olmaz, estetikle olur... ♥ dun evde canim sikildi ,kafama gore takilayim dedim. Tamirciye girmisim. Biraz kafam bozuktu da... ♥ bizim bir tanidik vardi,paraya para demezdi, cunku "r" leri soyleyemezdi... ♥ ben bir cocuk, sen bir cocuk, yaptik bir cocukluk, olduk uc cocuk... ♥ erkekler park yeri gibidir. Iyilerin hepsi kapilmistir... ♥ bebeginizin altina yapmasini istemiyorsaniz cevirin ustune yapsin... ♥ sol kulagini kapatirsan sag duyulu olursun... ♥ hicbir onyargim yok. Butun insanlardan nefret ediyorum, o kadar... ♥ erkekler hep tanri once bizi yaratti diye ovunurler. Ama bu gayet normaldir. Cunku her sanatci eserini yaratmadan once bir musvettesini yapar... ♥ babama degerimi sordum "dunyalar kadar" dedi, dunyanin degerini sordum "bes para etmez" dedi. ♥ bende seytan tuyu yok, epulasyonla aldirdim. ♥ bu tup bebek hatali: Surekli gaz kaciriyor. ♥ gencligim aci veriyordu , ameliyatla aldirdim.... ♥ oyle yalnizdi ki toplu mezarliga gomulmeyi vasiyet etti. ♥ tarihte 16 devlet kurmus ve 15 devlet batirmis bir milletiz... ♥ size yapilmasini istemediginiz seyi baskalarina yapin...cok zevkli oluyor
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|