Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.03.2009, 21:31   #41
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Siyaset Seviyesizleşti

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sevgili cley kardeş üye yazmış ki arabayla 24 saatte gidilirken diyor bak arabayla!edirneyle sivas arası tamı tamına 1119 kilometreymiş.10 saatte gitmek için en az saatte 111 kilometre yapmanız lazım.saatte 111 den aşagıya düşmeden 10 saat gidilecek yol newyork tada yok los angeles tada yok biliyormusun inceledim bunları.tren daha gelmedi gelirse ankara sivas arası 3 saate inecek ama henüz ortada trende yok yolda yok bu trene en az 3 yıl sonra binebilcez ozaman da bu tren meselesini konusuruz Allah kısmet ederse.
İyi bir şoför ve iyi bir arabayla çok rahat gelirsin 10 saatte. Otobüsler bile 110 km ile gidiyor çoğu yerde.
Alt 22.03.2009, 21:37   #42
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2263 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İyi bir şoför ve iyi bir arabayla çok rahat gelirsin 10 saatte. Otobüsler bile 110 km ile gidiyor çoğu yerde.
110 km nin altına düşmeden gitmek gerek cley.10 saatte gidecem diye ölsünmü vatandaş.kaç yerde gidersin 110 km ile bırak otobüsü taksiyle.türkiyenin her yeri konya ovası değilki.istanbuldan sivasa kural tanımayan otobüslerle giderim genelde 10 saatte girdiğimizi hatırlamıyorum hadi yolda mola verdi diyelim kaldıralım molaları ancak 10 saat zorla olur.ama bide bu istanbula gelmek için edirneyle istanbul arasındaki 227 kilometreyide gecmek lazım.10 saatte istanbul sivas arası olursa en 2.5 saattede istanbul edirne arası var.ne kadar iyi şöför olursan ol akla mantıga sıgmıyor 10 saatte edirne sivas arası!benim takıntım incelemeden yazılan yorumlara oldu.ben hep inceliyorum internet elimizde ölçüp biçip çıkartın sonucu 10 saatte istanbul sivas olur ama edirne sivas arası olmaz
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2009, 21:41   #43
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

10 saat dediysek 10:00:00 değilki. söz gelimi 10 saat. Önceden saatler süren yollar şimdi daha kısa sürede geliniyor demek istiyoruz.
Alt 22.03.2009, 21:45   #44
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2263 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
10 saat dediysek 10:00:00 değilki. söz gelimi 10 saat. Önceden saatler süren yollar şimdi daha kısa sürede geliniyor demek istiyoruz.
ama sende 10 da girilebilir diye yorumlar yapıyon bende diyom ki bırak 10 u 10:59:59 da bile girilmez kardeş bırak bu konuda partici olma bence cünkü cografi olarakta buna elverişli değil ülkemiz ve de araçlarda elverişli değil tabi!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2009, 22:01   #45
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 715 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben bu sitenin sadece Sivas'a özgü;Sivaslılar sitesi olduğunu zannediyordum.Ama görüyorum ki Sivaslılar sitesi adeta siyaset sitesine dönmüş.Arkadaşlar beni şu parti,bu parti;şu lider iyi şu lider kötü ilgilendirmiyor.Beni Güzel Sivas'ımızı bu işten nasıl etkileneceği;Sivas'ımızın gelecekteki vizyonunun nasıl olacağı ilgilendiriyor.Yiğidi öldüreceksin ama hakkını da vereceksin.Sivas'ın eski durumu ile yeni durumunu kıyaslayacaksın;yapılan projeleri değerlendireceksin ona göre karar vereceksin.Sivas'ta yaşayan insanımız belki farkedemiyor ama şehrimizde yapılan çalışmaları da kimse gözardı edemez.Sivas'ı analiz ederken siyasi görüşünü birtarafa bırakacaksın;Sivas'ın çevresini dolaşacaksın;Oğuzlar Parkını,Etembey Parkını,Pünzürük Parkını,Esentepe Parkını,Mehmet Akif Ersoy Parkını,Osmanpaşa Parkını,Tuzlugöl Parkını,AKSU'yu,PAŞABAHÇEYİ,So ğuk çermiği, tek tek gezeceksin notunu vereceksin.Belediye Başkanıyla hiç tanışmadım;partisine hiç oy vermedim ama yaptığı tüm olumlu projeleri de taktir ediyorum.Mutlaka olumlu yanlarının yanında olumsuz;eleştirebileceğimiz çok yönü de olabilir.LÜTFEN HANGİ BAŞKAN OLURSA OLSUN SİYASİ KİMLİĞİNE DEĞİL YAPACAĞI PROJELERE;HİZMETLERE DEĞER VERELİM;ELEŞTİRİLERİMİZİ DE ONA GÖRE YAPALIM....HERŞEY SİVAS İÇİN.....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2009, 23:01   #46
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 794 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gidici bunlar gidici, bir yandan numan hoca bir yandn ılıçdaroğlu ve baykal, karayalçın, kocaoğlu, canalioğlu, büyükerşen, tayyibimizi yavaş yavaş gömecek türk siyasi tarihine
o bir yandan bu bir yandan.....bi nevi haçlı ordusu demek istiyosun herhalde..........ya abi ben sana kaç kere söylicem artık alış bu tayyibe.......adam daha en az 10 sene başbakan........5 senede cumhurbaşkanı olacak...........takma kafanı abi valla hasta olacaksın............alış alış.........

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İkis sınırdışı edelim kurtulsun siyasette Türkiye'de... Seviye yükselsin yükselsin de, sonuçta sadece Baykal Erdoğan felan değil, Belediye başkan adayları da seviyesiz.... Sadece Baykal demeniz garipsetti beni o kadar seviyesiz adam varken Türk Siyasetinde, öznel bakmanız şaşırttı o bakımdan hatırlatmak istedim Erdoğan'ı da, yoksa örneğin Melih Gökçek geldiğinden beri seviyesiz ve bu lugatı Türk siyasetine ne yazık ki bu adam soktu...

Saygılar...
benim sadece baykalı demem garipsetti demek...........peki senin sadece akplileri demene ne diyecez..........tayyip,melih ooooooooo.........varmı başka........

Konu titizyiğido tarafından (22.03.2009 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2009, 23:45   #47
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1250 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Baykal'ı söylüyorum, Mehmet Sevigen ve Önder Sav'ı da ekleyeyim sonra Mustafa Özyürek de diyeyim....
İki genel başkandan da kurtulalım siyasetin seviyesi yükselsin dedim... Ama Melih Gökçek'i ise siyasetin seviyesizleşmesinin bir numaralı nedenidir diye bir tespitin içerisinde kullandım. Tıpkı Ertuğrul'un Turgut Özal'ı örnek vermesi gibi... O Turgut Özal'la başladı dedi, haklı bence de öyle ama Melih Gökçek bunun asıl büyümesine neden olan adamdır...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2009, 07:49   #48
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Haftasonunu İstanbul mitinglerle geçirdi. Çağlayan da 3 ayrı partinin mitingi vardı. Burada büyük bir nezaketsizlik, hazımsızlık, yönetim beceriksizliği ve iktidarın kötüye kullanımına şahitlik etmekten büyük üzüntü duydum. 3 Partinin de aynı alanda miting yapmasını istemek ne büyük bir ayıptır. Çağlayan sabah saatlerin Chp mitingi ile uyandı, büyük organizasyonlarda her zaman yaşandığı gibi miting geç başladı ve geç bitti, sırada bekleyen Saadet partililer mağdur, Chp'liler mazur oldular. Saadet Partisi mitingi ile Büyük Birlik Partisi mitingi aynı saatte ve aynı alanda yapılmak zorunda kaldı. İki parti arasında sadece Top Sahasının tel örgüleri vardı. Sesler bir birine karıştı, gençler bir birine düştü. Neyseki iki partinin de yöneticilerinin sağduyulu yaklaşımı ile büyük bir olay yaşanmadı. Hele hele BBP'lilerin miting yapmaya zorlandıkları alan içler acısıydı. Hava yağmurlu, yer Toprak sahası olan Gürsel Spor Kulübü, millet çamur deryası içinde...
Yöneticiler adil olmalıdır, adaleti elden bırakırsanız bumerank gibi döner dolaşır bu adaletsizlik sizide vurur. Şu son mitinglerle iktidar partisi haksız rekabet oluşturmuştur ve gölgeli sandık iddialarına yol açmıştır. Eşitlik adalet değildir eyvallah ama ortada bir seçim varsa az oy alacağı tahmin edilen partilerede, çok oy alacağı tahmin edilen partilerede iktidar eşit mesafede durmalı en azından iktidar gücünü baskı olarak kullanmamalıdır.
İstanbul mitinglerinin yer ve zamanını belirleyen İstanbul Valiliğini, buna göz yuman hükümeti bu kararından dolayı kınıyorum.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2009, 08:30   #49
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Ertugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haftasonunu İstanbul mitinglerle geçirdi. Çağlayan da 3 ayrı partinin mitingi vardı. Burada büyük bir nezaketsizlik, hazımsızlık, yönetim beceriksizliği ve iktidarın kötüye kullanımına şahitlik etmekten büyük üzüntü duydum. 3 Partinin de aynı alanda miting yapmasını istemek ne büyük bir ayıptır. Çağlayan sabah saatlerin Chp mitingi ile uyandı, büyük organizasyonlarda her zaman yaşandığı gibi miting geç başladı ve geç bitti, sırada bekleyen Saadet partililer mağdur, Chp'liler mazur oldular. Saadet Partisi mitingi ile Büyük Birlik Partisi mitingi aynı saatte ve aynı alanda yapılmak zorunda kaldı. İki parti arasında sadece Top Sahasının tel örgüleri vardı. Sesler bir birine karıştı, gençler bir birine düştü. Neyseki iki partinin de yöneticilerinin sağduyulu yaklaşımı ile büyük bir olay yaşanmadı. Hele hele BBP'lilerin miting yapmaya zorlandıkları alan içler acısıydı. Hava yağmurlu, yer Toprak sahası olan Gürsel Spor Kulübü, millet çamur deryası içinde...
Yöneticiler adil olmalıdır, adaleti elden bırakırsanız bumerank gibi döner dolaşır bu adaletsizlik sizide vurur. Şu son mitinglerle iktidar partisi haksız rekabet oluşturmuştur ve gölgeli sandık iddialarına yol açmıştır. Eşitlik adalet değildir eyvallah ama ortada bir seçim varsa az oy alacağı tahmin edilen partilerede, çok oy alacağı tahmin edilen partilerede iktidar eşit mesafede durmalı en azından iktidar gücünü baskı olarak kullanmamalıdır.
İstanbul mitinglerinin yer ve zamanını belirleyen İstanbul Valiliğini, buna göz yuman hükümeti bu kararından dolayı kınıyorum.

Ertuğrul kardeşim çok güzel yorumlamışın eline yüreğine sağlık,
Ayrıca İstabnbul Valisi Muammer Güler'de devletin valisi gibi davranmayıp iktidarın bir birimi gibi davrandığı için özellikle onuda ben kınıyorum.
Alt 23.03.2009, 10:05   #50
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1100 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

aynı alanda iki miting olmaz deyip dertleri chpyi sadetle ve bbp ile karşı karşıya getirmekti, amaç bu niyet kötü adice, siyaset dışı inşanlık dışı,
maksat aynı alanda farklı siyasilerin buluşması kargaşa ve kaos yaratmaktı, ama halkımız eski halk değil artık bu kamplaştıran ayrıştıran zihniyetin tuzağına düşmedi çok şükür, kimse kimseye kötü niyetle davranmadı, ama akp ve valilik hariç
bunun hesabı bir gün sorulacak elbet kökü amerikadaki bu iktidardannnnnnnnnn

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)