Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.03.2009, 17:55   #10
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 777 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Madımak Oteli Satışa Çıkarıldı…

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
boşversene sen titiz , nere kaçacağım ben, asıl sen kaçma, eğer kılıçdaroğlu 5 bağımsız denetmenle 1 ay ankara büyükşehirde, 1 ay istanbul büyükşehirde hesap işlerinde çalışsa varya ortaya çıkacaklardan sonra eğer bir daha akp yi savun sana ne dersen vereceğim, adımı değiştirip tayyip koyarım merak etme sen
abi ne kadar büyüttünüz bu kılıçdarı ya........o kadar akıllı olsaydı belediye başkan adayı olmazdı..........biraz daha sabredip 2011 de partinin başına geçerdi..............ama baykal bile ondan daha akıllı çıktı onu belediye adayı yaparak ondan kurtuldu koltuğunu sağlamlaştırdı........şimdi seçilirse en fazla belediye başkanı olacak.............seçilemezse zaten kaybolup gidecek yani bu işten her halükarda baykal kazançlı çıkacak................

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)