Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.03.2009, 20:44   #4121
BAHATTİNÖZDEMİR
Yiğido

BAHATTİNÖZDEMİR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BAHATTİNÖZDEMİR Şuan BAHATTİNÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2010 14:52

Tecrübe Puanı: 601 BAHATTİNÖZDEMİR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Memleketimizin yetiştirdiği kıymetli insan Muhsin YAZICIOĞLU'nu taşıyan helikopterin dün(25 mart 2009) K.Maraş'ta düştüğünü öğrendik.Kendisinden ve yanındakilerden şu ana kadar sağlıklı bir haber alınamadı.yetleri tespit edilemedi.
Çok üzüntülüyüz.Bir an önce sağlık haberini bekliyoruz.Kendisine dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.Okuyanların da dualarda bulunmasını istirham ediyorum.
BAHATTİNÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 21:17   #4122
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2013 23:05

Tecrübe Puanı: 661 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayın muhsin yazcı oğluna ve tüm hemşelileimize biran önce yetişilip bi haber allınmasınna bizle sabırsızlıkla bekleriz tüm gümüşdereli olarak doğalarımızla yanındayız sayın genelbaşkanımız tüm hemşerilerimiz doğa ev iyilik dilekleriniz bpp genelbaşkanı yazıcı oğlu için olsun üzgünüz sayın başkanım

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2009, 09:37   #4123
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 20:28

Tecrübe Puanı: 716 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

TARİH 25/032009 YER KAHRAMANMARAŞ GÖKSUN İLÇESİ KIRSALI; DEĞERLİ İNSAN BBP BAŞKANI VE YANINDAKİLERİ TAŞIYAN HELİKOPTER SAAT 15.55 SIRALARINDA BİLİNMEYEN BİR SEBEBLE(bÜYÜK İHTİMAL HAVA MUHALEFETİ) DÜŞÜYOR. ARADAN İKİ GÜN GEÇMESİNE RAĞMEN HENÜZ ENKAZA ULAŞILAMADI. BİRAN ÖNCE ENKAZA ULAŞILIP SAYIN MUHSİN YAZICIOĞLU'NA ULAŞILMASINI İSTİYORUZ DUALARIMIZ SİZİNLE SAYIN BAŞKANIMIZ ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

BUGÜN AKŞAM SAATLERİNDE SAYIN MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN ÖLDÜĞÜ HABERİNİ ALDIK, ALLAH KENDİSİNE VE BERABERİNDE ÖLENLERE RAHMET EYLESİN,AİLESİNE,BBP YE VE TÜM TÜRK HALKINA BAŞŞAĞLIĞI DİLKİYORUM.

Konu mehmetacik58 tarafından (27.03.2009 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 12:25   #4124
resulbudak66
Yiğido

resulbudak66 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

resulbudak66 Şuan resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.09.2013 18:38

Tecrübe Puanı: 643 resulbudak66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bütün dualarımız senin le sivasın yiğit evladı ümitlerimiz hala bitmedi

Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır

Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum

Gözlerim parke parke taş duvarlarda

Açılıyor hayal pencerelerim

Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum

Kekik kokulu koyaklardan aşarak

Güvercinler ülkesinde dolaşıyor

Bir çeşme başı arıyorum

Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp

Mis gibi nane kokuları arasında

Ruhumu dinlemek istiyorum

Zikre dalmış her şey

Güne gülümserken papatyalar

Dualar gibi yükselir ümitlerim

Güneşle kol kola kırlarda koşarak

Siz peygamber çiçekleri toplarken

Ben çeşme başında uzanmak istiyorum

Huzur dolu içimde

Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum...

Muhsin YAZICIOĞLU

TÜRKİYE ONUN İÇİN DUA EDİYOR

sivas çooooooook büyük bir evladını kaybetti diyemiyorum hepimizin başı sağ olsun
çok üzgün olduğumu belirtmek isterim ve bütün sivasında aynı düşündüğüne cani gönülden inanıyorum sebni seviyoruz muhsin başkan

Konu resulbudak66 tarafından (28.03.2009 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 18:32   #4125
adisli_avcı
Yiğido

adisli_avcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

adisli_avcı Şuan adisli_avcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.01.2010 20:44

Tecrübe Puanı: 608 adisli_avcı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başkanımız saygıdeğer büyük insan bu gün hakkın rahmetine kavuşmuşdur kendisine ve dava arkadaşlarımıza allahtan gani gani rahmet dilerim sivasımızın güzide yetişmiş evlatlarından olan gönlümün başbakanı ruhuna rahmet okuyalım ailesine ve tüm türk halkının başı sağ olsun seni ve seninle hakkın rahmetine kavuşmuş olanları kalbimizde yaşatacağız mekanınız cennet olsun peygamberimize komşu olsunlar
adisli_avcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2009, 20:15   #4126
BAHATTİNÖZDEMİR
Yiğido

Muhsin YAZICIOĞLU gibi yiğit bir vatan evladının hakkın rahmetine kavuştuğu haberini almış bulunuyoruz kendisine ve birlikte aynı kaderi paylaşan dava arkadaşlarına Allahtan rahmet diliyorum.
Yakınlarına,sivas halkına ve büyük türk miietine baş sağlığı diliyorum.
Yaşarken kıymeti bilinmeyen kıymetli insanlar vardırya yanıbaşımızda dururlar varlığından haberdar olmazsınız. yada o kadar fark etmezsiniz.
Ancak aramızdan ayrılınca farkında oluruz değerlerinin.
Muhsin yazıcıoğlu milletimiz ve özellikle sivasımız için eşi değeri bulunmaz bir insandı.
gerekli değer verildimi ben çok o kanaatte değilim.
Milletvekili olarakbile çok zor seçildi.
memelketimizin her yerinden gelen gelen mesajları gördükçe kadri bilinmediğine çok daha fazla üzüldüm.
Hakkında herkes iyi şeyler söyleyebilmek için birbirleri ile yarışıyorlar.

Memleketimizin bu yiğit insanın anıısına vefalı davranacağına güveniyoruym.
Muhsin yazıcıoğlu gümüşereyi de iyi bilirdi.
Gümüşderede onu çok iyi tanırdı.
Bizimde özel bir huhkukumuz oluşmuştu.
bu sebeplede kendisinin ve kadrosunun kıymetli insanlardan oluştuğunu çok
daha ayakından müşahade ettik.

Bu vesileylede bu dünyanın na kadar boş ve fani olduüğunu birbirimizi üzmeye kırmaya hiç vakit bulunmadığını hatırlatmak istiyorum.
Gönül yapmak varkan gönül kırmaya hiç vakit olmadığını özellikle belirtmek istiyorum.
Seçimlerin ülkemize,
sivasımıza ve
özellikle köyümğze hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
BAHATTİNÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2009, 08:35   #4127
mehmet ozdemir
Yiğido

mehmet ozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet ozdemir Şuan mehmet ozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.12.2010 21:15

Tecrübe Puanı: 618 mehmet ozdemir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir saniye sonrasına bile hükmedemediğimiz bir hayat için fırıldak olmaya gerek yok
muhsin yazıcıoğlu

bu söz her şeyi anlatıyor.onun dürüstlüğünü ,dik duruşunu ,karakterini ,samimiyetini...üzücü olan şey yaşarken hak ettiği değeri bulamayışı.ülkemiz ve özellikle sivasımız onu çok arayacak.Allah rahmet etsin...

Konu mehmet ozdemir tarafından (29.03.2009 Saat 08:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
mehmet ozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2009, 22:47   #4128
AbdulazizBAKIREL
Yeni Yiğido

AbdulazizBAKIREL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AbdulazizBAKIREL Şuan AbdulazizBAKIREL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2009 23:52

Tecrübe Puanı: 0 AbdulazizBAKIREL isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Selamün aleyküm 2009 seçimleri ne oldu seçimi kim kazandı ya hiç haberimiz yok İhşallah bu yıl Kavgasız geçti ama son duyumlar yine sağlıklı değil gibi amaha hemşerim gözlerinizi yerimmmm. esatzade.
AbdulazizBAKIREL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2009, 23:33   #4129
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 20:28

Tecrübe Puanı: 716 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
AbdulazizBAKIREL Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Selamün aleyküm 2009 seçimleri ne oldu seçimi kim kazandı ya hiç haberimiz yok İhşallah bu yıl Kavgasız geçti ama son duyumlar yine sağlıklı değil gibi amaha hemşerim gözlerinizi yerimmmm. esatzade.
aleykümselam kardeş kim olduğunu bilmiyorum ama gümüşderde MHP adayı Mustafa GÖKMEN beldeiye başkanı seçildi. Şimdilik durum sakin döğüş kavga yok
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2009, 00:22   #4130
BAHATTİNÖZDEMİR
Yiğido

Umarız köyümüz olumsuz haberlerle değil başarılarla adından söz ettirir.

Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir)