|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Muhsin yazıcıoğlu bi ara tehdit ediliyorum diyordu bence bu işin içinde bi iş var...
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1352
![]() |
![]() kaza ile ilgili sonuç ne olursa olsun tek bir gerçek var : artık Muhsin Yazıcıoğlu yaşamıyor:(
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ZALIM_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2011 18:32
Tecrübe Puanı: 711
![]() |
![]() ŞİİRLER HARİKA YÜREGİNE SAGLIK
![]() |
#15 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1056
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
nihayet ülkücülerde uyandı ama bazılarımız için geç artık, bu ülke çok ama çok derin acılar yaşadı, kardeş kardeşi kırdı, maraşta , sivasta çorumda gazide, ümraniyede hep bu tezgahlar kuruldu, çoğunda kimi saf ülkücüler kullanıldı, kimi gönüllü kaldı, kimi alet edeildi, çoğu siyasi yapılar sağadan soldan aynı elde silahlandırılarak birbirlerine kırdırıldılar, bu dönemler geride kalıp herkes yapılan yanışların farkına varınca iş işten geçmişti bazıları için, yüzlerce insan idam edildi, binlercesi gözaltılarda kayboldu, binlercesi sokak ortlarında sağ sol diye pusu kurularak öldürüldü, polisi öğretmeni işçisi memuru hep karşıt kamplarda birbirlerine saldırtıldı, oysa bu çağda bu ilkel kör döğüşü doğru değildi, ve zamanla soldan ve sağdan aklı selim sesler yükselmeye başladı, sağdan ise hemşerimiz yazıcıoğlu öenmli bir karizma liderdi artık, muhsin bey artık olgun bir siyaset adamıydı ve 50 sinde tüm gerçekliği olanca çıpkalığıyla gördü, birçok söyleminde eskiye dair yanlışlıklar pişmanlıklar vardı, dengeli bir siyaset , kişilikli bir siyaset yapmaya başladı bir kaç yıldır ama gel görki içimden onu harcadılar demek geliyor, yazık oldu bu ülkenin 70 li yılların genç kuşaklarına demek geliyor içimden, allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın, umarım bu ne olduğu belli olmayan kazamı suikastmı bir an önce netleşir , toplum vicdanı rahata erer, varsa bir sui niyet ortaya çıkarılı ve gereken cezayı bulur
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1352
![]() |
![]() malesef ülkemizin kaderi bu...ne hikmetse bu ülkeye faydalı olmaya çalışanlar tuhaf bir şekilde kazaya kurban gidiyor..
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
![]() Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 672
![]() ![]() |
![]() bir bilgide benden..
: Pilot Kaya İSTEKTEPE kazadan bir hafta önce helikopter şirketine bir hata raporu göndermiş helikopterin birkaç parçasında arıza var diye Ama o Ali SABANCI denilen****** '' parçaların maliyeti 4.000 dolar,bu kadar parayı ödeyemeyiz'' deyip geçiştirmiş..Samanyolu haber şirketin son 2 haftadaki gelir giderlerini araştırmış. : AMERİKANIN EN BÜYÜK HELİKOPTER ŞİRKETLERİNDEN BİRİNE ORTAK OLMUŞ BU ŞİRKET! bir bilgi daha vermek istiyorum.Bizzat kendim şahit oldum bu olaya. Kazanın olduğu gün gece saat 02.00 sularında maraşta olayın olduğu köydeydik.İnanın köydeki herkes seferber olmuştu.Sivastan 30 arkadaşla gitmiştik.Köyün imamını bulduk belki bir bilgi alırız diye.Helikopteri en son nerede gördüğünü sorduk.Yerini tarif etti gideceğimiz yönü tarif etti ve fazla uzak olmadığını söyledi.Sonra İstanbuldan gelen çizme,el feneri gibi bize lazım olacak şeyleri aldık ve yola koyulduk.Yarım saat yürüdük ayaklarımızı hissedemez hale geldik.Arkadaşlardan bazıları geri dönelim dedi.Dedikki Başkanımız belkide orada can çekişiyor Dayanacağız!yürüdük yürüdük yürüdük... saat 04.00'a gelmişti imanın tarif ettiği yere çok az bir mesafe kalmıştıki yaklaşık 25-30 asker bizi buldu ve geri çevirdi!Size Yemin ederimki bizden başka hiç kimsenin ayak izi yoktu.Hiç bir yetkili köylünün verdiği bilgileri umursamıyordu.. Varın sonucu siz çıkarın!Devletin bütün imkanları seferber edilmişmiş..HADİ LEN ORDAN!En ufak bir patlakta kan çıkar! bizden söylemesi!
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Merkez_Alperen tarafından (04.04.2009 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|