Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Bakan Şahin'den örnek davranış - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.04.2009, 08:36   #1
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 856 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Bakan Şahin'den örnek davranış

Bakan Şahin'in başvurusu üzerine çocuklarının sigortası iptal edildi

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in iki çocuğunun kendi bilgisi dışında sigorta kapsamında yer aldığı gerekçesiyle başvurması üzerine Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sigortalılık işlemlerini iptal etti. Şahin, kısa bir süre önce Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na başvurarak, çocuklarının kendi bilgisi dışında sigortalı yaptırıldığını bildirmişti. Bakanlığa verilen dilekçede "Oğlum Burak ile kızım Büşra'nın sisteminize sigortalı olarak kayıtlı olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. 'Çocuk ve Genç İşçilerin Çalıştırılma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik'e göre velisi olduğum çocuklarımın sigortalı olmalarına ilişkin olarak ilgili işverenlerle herhangi bir yazılı sözleşme bulunmadığından sigorta işlemlerinin iptal edilmesi hususunda gereğini arz ederim." ifadesi yer almıştı. Başvuruyu değerlendiren SGK, dün sigortalılık işlemlerinin iptal edildiğini bildirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 aylıkken sigortalandığı ortaya çıkan torunuyla ilgili aynı girişimde bulunulup bulunulmayacağı merak konusu. Ankara, aa

Kaynak:zaman

Mehmet Ali Şahin, 2 yıl öncede adını kullanarak kredi için aracılık yapacağını belirten teyzesinin oğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

Bu örnek davranıştan dolayı Bakanı kutluyorum. Adalet bakanı olarak bulunduğu kurumun niteliklerine uygun bir davranış sergilemiştir. Dürüst siyasetçi olarak ortalıkta dolaşan ama 10 aylık torunun sigortalı yapan Kılıçdaroğlunun ne yapacağını merak ediyorum doğrusu.
Alt 04.04.2009, 08:41   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4580 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bakan Şahin'den örnek davranış

Bakanımız yapması gerekeni yapmış daha önce neden yapmamış acaba??
Alt 04.04.2009, 11:12   #3
abdussvs
Usta Yiğido

abdussvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdussvs Şuan abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 727 abdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOKabdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOK

Benim vekillerim kendilerini ne zaman benimle aynı seviyede tutacak bu Ülkemizde acaba?

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....

abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2009, 16:17   #4
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2255 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kılıçdarogluda 2 yaşındaki torununun sigortasını iptal ettirse.işe aldıgı 70 akrabasınıda çıkarsa
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2009, 17:01   #5
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 787 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kılıçdarogluda 2 yaşındaki torununun sigortasını iptal ettirse.işe aldıgı 70 akrabasınıda çıkarsa
aaaaaaaaa gardaş kılıçdaroğlu dürüst adamdırbu dediklerinin hepsini yapar

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)