|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] O GELIYOR Alem sancılar içinde Ses geliyor müjde niyetiyle Yer gök ne duruyorsunuz Yıkanın, arlanın kirlerinizden… En güzel insan teşrif ediyor O geliyor o Rabbimizin İsmini isminin yanına yazdığı Muhammed Mustafa S.A.V geliyor. Toprak yeşertsene filizlerini Bulutlar döksenize damla damla rahmetinizi Yollar uzayın yâre doğru Ey ümmetim diye seslendiği insanlar Siz asın yüzlerinize özlemli maskelerinizi Gel efendim diyerek açın kapılarınızı.. Toplayın evinizden Efendimiz görmesin günahlara daldığınız eşyalarınızı Gaflet örtüsünü bugün kaldırın üzerinizden Beyazlar giyin… Bugün doğdu efendiler Efendisi Kuşatın gül kokularıyla bu âlemi Sahte gözyaşları çekin gözlerinize Nefsinize söz geçsin bugün Mevlit Kandili.. Hasretiz sana ya Resul Allah diye sızlanın… Ey insanlar hadi sarılın salâvat hatimlerine… Bugüne has dualarla süsleyin sözlerinizi Secdelere varsın alınlarınız… Şefaat ya Resul! Şefaat ya Resul! Hangi yüzle geldim kapına demeden haykırın gönülden… Öylesine bir doğum değil ey yeryüzü Üzerine basacak olan Nebiler Nebisi… Ateşleri söndüren, putları deviren, sevgi yumağı, .nur tanesidir bu gelen… Özümüzdeki sevginin kaynağıdır o Bizi biz yapan ama bizim anmadığımız Seviyoruz dediğimiz ama sünnetinden kaçtığımız Vefanın can damarı, daima ayakta duran vefa sancağı Kuranı ayet ayet yaşayan, O kuranın gerçek anlamı.. O geliyor duydunuz değil mi? Radyolar, televizyonlar duyurdu haberini… Bugün Peygamberimiz doğdu kutlayalım dediler… Yazıldı yine efendimizi anlatan şiirler… Bugün ortaya çıktı sevginin eylemi cümleler… Asırlar önce gelen Nebiyi şimdi mi sevdiler… Her günü onun gibi yaşamaktan acizler… Kalplerini yoklamadan, yalnız mübarek olsun demekle yetindiler… Ah Efendim! Şimdi ben de bu dediklerimin içinde Bende Sen’sizliğin sefilliğinde… Zehra öner
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sabiha Serin Siir Kösesi | Sabiha Serin | Şiirler | 169 | 02.09.2010 10:50 |
SELAM SANA YA MUHAMMED MUSTAFA | Esengül | Serbest Dini Konular | 5 | 10.03.2009 01:29 |
Hz. Muhammed Mustafa (a.s) (571 - 632) | haythuyt | Peygamberler Tarihi | 1 | 01.09.2008 10:24 |
Peygamber ve Ehli Beyti'ne Karşı Salavat'ın Faydaları | eyupk | Muhtelif konular | 0 | 05.06.2008 12:29 |