![]() |
#6231 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() Zeki müren-İşte benim zeki müren
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6232 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uğur Işılak
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN Her bir akı karadan Seçtik memleket için En zorlu güzergahtan Geçtik memleket için Hak olan doğrumuzu Duyun bu çağrımızı Herkese bağrımızı Açtık memleket için Rütbemiz, şanımızdan Damarda kanımızdan Kendi öz canımızdan Geçtik memleket için Baba bildik devleti Aziz bildik milleti Biz şahadet şerbeti İçtik memleket için Kınamadık elleri Hoş tuttuk gönülleri Taş atana gülleri Saçtık memleket için Her şey bu millet için Her şey Türkiye için.......
![]() |
#6233 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Günel - Adı Yok
.................. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6234 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2219
![]() |
![]() Gülnaz-esmer meleğim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6235 |
Usta Yiğido
![]() Hakan Taşıyan Mutluluk Yagmuru
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6236 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bedirhan Gökçek / Başım gözüm üsütne...
![]() ![]() |
![]() |
#6237 |
Navigator
![]() Asik sefai
Bu hesap sorulacak Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş türk'e düşman göbekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten İhanete yar mı olur, yüce dağların karı Üstünüze zalım geldi bu senenin baharı Deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı Eleneceksiniz beyler ince ince elekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki türk'ün yurdu Aslımız insan neslidir türk'e semboldür kurd'u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürd'ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Feryat eylemez mi sandın yavrusuna bir ana Sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana İnsan olan cana kıymaz, nasıl kıydınız cana Anası nenni söylerken kan damlıyor belekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Alperenler şehadeti seslenirken çağrına İbrahim'in dedileri nişan oldu bağrına Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Hainlerin yaptıkları yanlarına kalır mı İhanetin affı olmaz sizi millet salar mı Vatan şehitler toprağı seni toprak alır mı Boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Şehit anaların gözündeki yaş bitsin Vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin Asın gardaş bu iti, şehitler rahat etsin Bu sefai deli oldu, senelerdir demekten............... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6238 |
Usta Yiğido
![]() Yıldız tilbe --
Çabuk olalım aşkım Her şeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir, canım Nereye istersen sür, köle diye Sensiz ölürüm cennette Seni seven kalbim sana Deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum İnan ki sensiz mutlu olamıyorum / yaşayamıyorum Bin ömrüm daha olsa Kollarında son bulsa Eğer, sana kavuşmak varsa Ölmek düğün gibidir bana Sensizlikten çok korkuyorum İnan kendimi bilmiyorum Önce allah sonra sen benim için O, bilir nasıl sevdiğimi Seni seven kalbim sana Deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum İnan ki sensiz mutlu yaşayamıyorum / olamıyorum Seni seven kalbim sana Deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum İnan ki sensiz mutlu yaşayamıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6239 |
Navigator
![]() Müşerref Akay
Türkiyem kahraman ırkıma sızmış ihanet bütün yüreklerde acı ve nefret düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türk`e Türk`den başka yoktur dost nimet ata`nın verdiği ilkelerle coşalım o`nun gösterdiği hedeflere koşalım türkiyem türkiyem cennetim benim eşsiz milletim Türklüğün gençliğin önderi Ata`m senin eserindir bu yüce vatan izindeyiz milletçe aşk ile coşan yaşa var ol cumhuriyet ey aziz vatan Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım o`nun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem Türkiyem cennetim benim eşsiz milletim......
![]() |
#6240 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 18 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 18 Misafir) | |