|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#22 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yalnızlığa İsyanım
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Tutunamadım Hayata Gerçek Bir sevda gibi Gülüşlere yüzümü yakıştıramadım nedensiz bir acı gibi Ayrılığı Hep aklımda yaşadım Nedeni olmayan Her gözyaşım için Sevdiğimden vazgeçtim Sana gitme diyemedim,demeye cesaret edemedim Haklıydın,Sevdalarını arkana atmaya kararlıydın. Sen Gittiğin Gün Hayatım zehir Oldu Bana bu acı çok koydu Senden Kopamam Demiştim,Ama yine de kopamadım Kalbim Sende kaldı Be gülüm Dönmeni bekleyeceğim sonsuza kadar Tenim Bir başka Tenin olsa bile Bekleyeceğim Çünkü,Çünkü Evet Çünkü Ben seni Ölümüne içimde yaşadım,Ve yaşamaya da Mahkumum Çaresiz ağlasam da,Sensiz Bu alemde cehennem ateşi gibi yansam da Bakma çektiğim acılara,Hakkımca çekiyorum ama Nedendir nedendir Çok ağlıyorum Ne olur Dön Geri desem Döneceğini bilsem Hiç Düşünmem Dön Dön ne olur derdim... ÇARESİZİM ŞİMDİ BU YALAN HAYATTA sensiz bu dört duvar arasında çürümeye mahkumum Tutunamadım Sensizliğe,Tutunamadım yalnızlığa,Tutanamadım Be kader Sevdasızlıga Varmı itirazın Bu bendeki mapusluğa,Varmı kaderime isyanıma Ve gidiyorum Hayatı Bırakıp Seni De bırakıp Gidiyorum Sevgilim Giderken de Elimde Bir silah Beynimde Bir kurşun VE KALBİMDE SENİN ESERİNLE VEDA EDİYORUM |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|