![]() |
#6711 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 883
![]() |
![]() Erkan Güleryüz - Yegane
aranizda dinlemeyen varsa mutlaka bir sekilde dinlesin cok ama cok hos... Ebru Yaşar - Ölesim Geldi
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (29.04.2009 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6712 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönül3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 20:54
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
![]() ne dinliyorum murat başan dan gülümse anneyı dınlıyom bu bır asker yazılmış bende bır asker annesıyım
![]() |
#6713 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ebru Yasar - Dürüst olabilirdin
bu sarki da 4-5 yillik ama eskimeyecek bir parca müthis güzel ya
![]() ![]() |
![]() |
#6714 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1103
![]() ![]() |
![]() recebim - şehitler ölmez
(ş*e*r*e*f*s*i*z pkklılar ![]()
![]() |
#6715 |
Yasaklı
![]() bjkli metin 21 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.04.2009 03:36
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() osman öztunç muhsinler ölmez şehid oldu boz kurdum var olsun diye yurdum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6716 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ebru Yasar - Dürüst Olabilirdin
Yalanlarla Ne Gecti Eline, Söyle Bende Bileyim, Bu Askta Bi Hatali Var Ise, Cezami Kes Cekeyim. Sevmek Güvenmekti Benim Icin, Sevmek Inanmakti Sana, Simdi Sen Yoksun Ardinda, Akan Göz Yaslarim Var. Bana Daha Dürüst Olabilrdin, Seni Öylede Sevebilrdim, Sevmek Aldanmakmis Meger, Aldandim Ne Diyeyim. Yalanlarla Ne Gecti Eline, Söyle Bende Bileyim, Bu Askta Bi Hatali Var Ise, Cezami Kes Cekeyim. Sevmek Güvenmekti Benim Icin, Sevmek Inanmakti Sana, Simdi Sen Yoksun Ardinda, Akan Göz Yaslarim Var. Bana Daha Dürüst Olabilrdin, Seni Öylede Sevebilrdim, Sevmek Aldanmakmis Meger, Aldandim Ne Diyeyim.
![]() ![]() |
![]() |
#6717 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 658
![]() |
![]() şiki şiki baba
hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo… şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo… gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aşkını sorma sakın yaşımı ne olursun sevgilim darda koyma başımı şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo… şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba aşkımı anlatmaya varmıyor benim dilim ne kadar da güzelsin benim canım sevgilim utanma sakın benden ben de hoşlandım senden gel beraber olalım bize ne el alemden şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo… deli ediyor aşkın olmuşum inan şaşkın allaha yemin olsun sen herkesten başkasın bir kelebek misali havalarda uçarım karşı çıkan olursa ben seninle kaçarım şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo… şiki şiki baaabaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6718 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sila - Insallah
Sende de hava kisa dönmüstür eminim ellerin dizlerini dövmüstür Zara - degmen benim gamli yasli gönlüme Şevval Sam - Gül güzeli
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (30.04.2009 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6719 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sen Kimseyi Sevemezsin - Zeki MÜREN
Sen kimseyi sevemezsin Sevmeyeceksin sevmeyeceksin Rüzgarlarin önünde Kuru bir yaprak gibi Sürüklenecek sürükleneceksin Sefkat nedir ask nedir Ömrünce bunu bilmeyeceksin Rüzgarlarin önünde Kuru bir yaprak gibi Sürüklenecek sürükleneceksin Bu şarkının sözleri sanki bumerangtır. Ona doğru gider, ama gelir seni parçalar... İster her sözünün keskin doğrulugu içini yırta yırta, ister gözyaşları içinde bir kara büyü yapar gibi, ister inanmadığın bir duaya amin dermiş gibi, ister kendi kendine kendini şikayet edermiş gibi söyle dinle, boğazındaki yumruk, kalbinde sıkışan bir düğüm. Bu kadar net, bu kadar acı söylenir mi... İçinden onu söke söke çıkarır gibi, kendi kendini eğitir gibi... Çok, ne demekse bilmiyorum artık, asil bir acı taşır bu şarkı. Dize kapanmaz,gözyaşını yutkunur.
www.sivasspor.com Konu besyo_cu tarafından (30.04.2009 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6720 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nurettin Rençber _ Ezo
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir) | |