|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() AHMET YENİYAPAN Şuan
Son Aktivite: 01.07.2009 12:28
Tecrübe Puanı: 647
![]() |
Ankara'daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e verilmek üzere Samsun'dan yola çıkarılan ve Sivas Kongre binasında bir gün misafir edilen “Sevgi bayrağı” Erzincanlı atletlere teslim edildi Ankara'daki sırasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e verilmek üzere Samsun'dan yola çıkarılan ''Sevgi Bayrağı'', Sivas-Erzincan il sınırında Erzincanlı atletlerce teslim alındı. Sevgi Bayrağı'nın Erzincanlı atletlere teslim edilmesi nedeniyle Erzincan-Sivas sınırındaki Kızıldağ mevkisinde düzenlenen törene katılan Vali Vekili İsmail Karadaş, Sevgi Bayrağı'nın Sivas Kongre binasında bir gün misafir edildiğini hatırlattı. Şahin'den bayrağı öperek teslim alan Erzincan Vali Vekili Adem Keleş ise uğruna kanlar akıtılan, canlar feda edilen bayrağı Atatürk'ün izlediği kurtuluş yolunda, genç ve emin ellerce taşınmasına bir kez daha tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Konuşmasının ardından Keleş, bayrağı öperek Erzincanlı atletlere teslim etti. Bu gece Erzincan'da kalacak olan Sevgi Bayrağı, yarın sabah Erzincan-Erzurum il sınırında düzenlenecek törenle Erzurumlu atletlere teslim edilecek. SivasSrt
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
19 mayısı biliyoruzda samsun amasya sivas ankar bu güzergahtan gelmiyormuydu doğuya doğru gidiyor yoksa benmi karıştırdım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2237
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bayrağımıza olan sevgimiz sahip çıkmakla gösterilir..
|
|
|
#4 |
|
Yiğido
![]() ![]() AHMET YENİYAPAN Şuan
Son Aktivite: 01.07.2009 12:28
Tecrübe Puanı: 647
![]() |
Evet aynen öyle bu arada ımzan ve avatarın çok güsel...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|