|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Dini Konular Güncel ve Özgün yazılar, Makaleler buraya |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#7 |
|
Yeni Yiğido
![]() o diyarın aşığı Şuan
Son Aktivite: 05.02.2013 13:42
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ateş düştüğü yeri yakar,bekara hanım boşamak kolaydır.Atatürk Çanakkalede mehmetçiğe size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum dedi bunun izahı nasıl olur.son olarakta vakit durumunuzu bilemiyorum ama ZEHRANIN GÖZLERİ adlı bir sinema filmi var birkaç saatlik bir film izlemenizi tavsiye ederim ona rağmen fikriniz aynı kalırsa söyleyecek hiçbir şey yok.(film israil topraklarında geçen zulmü konu alıyor israilli bir general İsmail adlı bir gencin kızkardeşinin gözlerini zorla kendi çocuğuna nakil yaptırıyor zehra kör oluyor.yahudide top tank füze vs. filistinlide taş ve sapan silahla savaşımda hiç şansı yok.İsmail,israilli generalin köşküne kutlama gecesi bir şehadet operasyonu düzenler vs. vs. izlemenizi önemle rica ederim.selamlar.ALLAHA EMANET OLUN.
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|