Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.05.2009, 21:11   #4211
anti israil
Yiğido
NO AVATAR

anti israil Şuan anti israil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2010 22:13

Tecrübe Puanı: 604 anti israil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

arkadaşlar kimseyle dalaşmak istemiyorum.herkezin yaptığı kendine .sitenin havasını germek,havayı bozmakta istemiyorum.istemeden olumsuz bir hava oluştu.amacım bu değildi.hepiniden özür diliyorum.
anti israil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2009, 15:00   #4212
abdullah naci
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

abdullah naci Şuan abdullah naci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2010 22:03

Tecrübe Puanı: 625 abdullah naci FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DÜNYALIK CEBE KONUR KALBE DEĞİL.KALBE KONURSA,OZAMAN SUSUZLUĞU İDERMEYEN SUYA BENZER,İÇTİKÇE SUSATIR.

HZ.ALİ HARP MEYDANINDA HASMINI YERE YATIRIR.KILICINI İNDİRECEK,ADAM HZ.ALİNİN YÜZÜNE TÜKÜRÜR.HZ.ALİ ADAMI BIRAKIR ÖLDÜRMEZ.ADAM SORAR NİÇİN BENİ ÖLDÜRMEKTEN VAZGEÇTİN HA.ALİ NEFSİM ARAYAGİRDİ.ÖNCE SENİ ALLAH RIZASI İÇİN ÖLDÜRECEK SEVAP KAZANACAKTIM ŞİMDİDE NEFSİM İÇİN.GÜNAHA GİRECEKTİM ONUN İÇİ VAZGEÇTİM DER.

Konu abdullah naci tarafından (22.05.2009 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abdullah naci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2009, 16:30   #4213
merderli
Yeni Yiğido

merderli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

merderli Şuan merderli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.05.2009 13:16

Tecrübe Puanı: 642 merderli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben Mustafa GÖKMEN Belediye Başkanı anti israile cvp; Anti israil Ben bugün Belediyemizde otururken Beldemiz sayfasını okuduk ama Gümüşdereli olanlar kimliklerini açık ve resimleri ile yazıyorlar, ama siz anti israil adında yazıyorsunuz sözde israil karşıtı oluyorsunuz ama hareketleriniz israil gibi gizli, kapalı oluyorsunuz, gocunacak bir şeyinizmi var Allah'A Çok şükür Gümüşdereli olupta gocunacak bir şeyi olanları hiç bilmiyorum ben yoksa siz gümüşdereli değilmisiniz neden gizli yazıyorsunuz yarasamısınız yarasalar karanlıkta çıkarlar Eğer delikanlı isen Diğer Gümüşdereli Hemşerilerim gibi açık kimliğini yazar insanlar sizi tanır, Hitabetin güzel vaaz verir gibi yazıyorsun ama gizli k....cıklık olmaz Gümüşdereliye yakışmaz, Diğer açık kimliği olan Gümüşdereli hemşerilerime selamlar. sözüm açık olanlara değil
merderli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2009, 20:22   #4214
kayabaşı
Yiğido

kayabaşı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kayabaşı Şuan kayabaşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2011 19:02

Tecrübe Puanı: 595 kayabaşı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bak anti israil bu siteye bir daha yazarsan gerisini sen düşün tamammı koççum ********lik yapıp bir daha yazarsan aklını alırım senin akıllı ol şerefsiiizz ***** ismini açıkla lan ****nin çocuğu bak ben açıklıyorum murat kayabaşı yandaşlarınada söyle köpeklerini salmasınlar kendileri gelsinler seniinnn a....... si....... terbiyesiz ******** **** bir daha yaz anam avradım olsun fizandada olsan bulur aklının a..... ko...... hadi yaz bakalım ******** israilli köpek gibi özür dilersin işte öylee haysiyetsiz ukalee sana var ya diyecek laf çok taaa yeri değill ah bi elime geçsenn ********
kayabaşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2009, 20:38   #4215
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2013 23:05

Tecrübe Puanı: 661 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SELAM GÜMÜŞDERELİ ARKADAŞLARIM

sitemiz beldmiz ve geçlerimiz için yararlı olmalı kısır cekişmeler olmasın ben baştan beri söyledim biz hep gümüşdereliiyiz hep herkes kendini tanıtsın dedik dikat ederseniz herkes anı resimlerini koyması için ayrı bir köşe yaptık mehmet hoçada cok yazdı hersez kendini tanıtsın diye cok yazdı halede yazıyor anti israyil arkadaşımız kendini gizledi ben cok söyledim kendini tanıtmasını istedim ama tanıtmadı beldemizdeki sorunları dile getirdi belki doğru yazdı ama önce kendini tanıtıp yazsaydı daha iyi olacaktı ama bilmem nedense kendini tanıtmak istemedi burdaki amacımız gümüşdereye neler yaptık neler yapa biliriz onlarla ilgili yazmakta yarar oldunu düşünürüm ama nedense hep kısır cekişme ortamına cekmekde bulunan arkadaşlarımız olmuştur ben bu kişileri cok ğarip ol duklarını düşündüm eminimki gümüşdereye yararlı olmak isteselerdi bu sitedyi gerkinleştirmezlerdi antiisrayil arkadaşım ben eminim bu olumsuz luklardan kendisinin kesin nebali var ondan kendini açıklamaktan kaçtı saygılar

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2009, 21:01   #4216
kayabaşı
Yiğido

ya kınaşoğlu abi arkadaş iki aile arasında arabuluculuk yaptım diyor tutmuş olayları başka yönlere çekiyor saygısızca ukalaca şeyler yazıyor ama onu tanıyanı buldum biz diyoruzki beldemiz için güzel şeyler yapalım site turizme açmak vesayre adam tutmuş mustafa gökmen böyle mustafa gökmen şöyle kimse kimseyi kötülemesin düşmanıda olsa herkes bir gün hak ettiği cezayı bulur diyorum ortamı germekten başka bişey yaptığı yok ********in kendini tanıt diyorum oda yok böyle ********leri sitemizde barındırmayalım lütfen herkes gerekeni yapsın diyorum her ne olursa olsun saygılarımı sunarım iyi akşam lar abi murat kayabaşı

Konu kayabaşı tarafından (22.05.2009 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: isim
kayabaşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2009, 22:19   #4217
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 20:28

Tecrübe Puanı: 716 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

Murat KA>YABAŞI heyacanını anlıyorum çok kızdığında belli ben defalarca yazdım herkes kimliğini açıklasın diye ama bazıları açıklamadı.Yukarıya yazdığın kelimeleri sana hiç yakıştıramadım.Sen onları yazarak kendini düşürüyorsun.Böyle insanları kaale almayacaksın cevap verdikçe dahada olayın üstüne gidiyorlar. Biz burda "GÜMÜŞDERE" için ne yaparız nasıl yardımcı oluruzun peşindeyiz yoksa geçmişi irdeleyip birilerini suçlayarak hiç bir yere varamayız. ama yinede sakin olmakta fayda var diyorum.
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2009, 23:59   #4218
BAHATTİNÖZDEMİR
Yiğido

BAHATTİNÖZDEMİR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BAHATTİNÖZDEMİR Şuan BAHATTİNÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2010 14:52

Tecrübe Puanı: 601 BAHATTİNÖZDEMİR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Uzun süredir siteye bakamadım.
Ama bu anti israil meselesi fazla abartılıyor.
Cevap verilmzese yazacğını sanmyorum.
Ben bu adamın sitede açık adıyla yazı yazan birisi olduğunu düşünüyorum(Yani bir açık bir de gizli adı var)
Yakışıksız küfürleri de hiç doğru bulmadım.
Özellkle kayabaşı çok yakışıksız şekilde yazmış.
Bunu kendisine özel mesaj göndererek yapabilrsiniz.
Her ne kadar ortam çok elverişsiz olsada köyümüz için neler yapabiliriz onu konuşalım.
Bir yılda gümüşdereli en az 10 öğrenci üniversite sınavında iyi yerleri kazanmalı.
Bazen krizler fırsat ta oluşturabilir.
Olumlu ortam olması durumund aiyi şeyler olabilceğini düşünüyorum.

ŞU ANDA GÜMÜŞDERELİ OLUP LİSE SON SINIFTA BULUNAN VE ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANAN VEYA LİSEYİ BİTİRMİŞ ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİN İSİMLERİNİN YAZILMASINI ARZU EDİYORUM.
İSİMLERİNİ TESPİT EDELİM VE KİMLER NERELERİ KAZANACAK TAKİP EDELİM.

Konu BAHATTİNÖZDEMİR tarafından (23.05.2009 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
BAHATTİNÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2009, 19:58   #4219
kayabaşı
Yiğido

mehmet hocam bahattin hocam kötü sözlerimden dolayı siz değerli büyüklerimden özür diliyorum murat kayabaşı

TARİHTEN O ESKİ KAHRAMANLAR GELSİN
FATİHLER YAVUZLAR SÜTÇÜ İMAMLAR GELSİN
KADEHLE MENFAAT TOKUŞTURANLAR DEĞİL
VARSA
MUHSİN YAZICIOĞLU GİBİ YÜREK TOKUŞTURANLAR GELSİN
murat kayabaşı

Konu kayabaşı tarafından (23.05.2009 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Alt 24.05.2009, 07:28   #4220
anti israil
Yiğido
NO AVATAR

anti israil Şuan anti israil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2010 22:13

Tecrübe Puanı: 604 anti israil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazacak çok şeyvar,ama fayda vermeyeceği için şimdilik yazmıyorum.kötüsöz sahibinindir. keskin sirke küpüne zarar veririr.anlıyorumki herkez olayların farkında kimin ne yaptığını biliyor ama birilerin den çekinerek gerçekleri söylemiyor.zaten bende bunu diyorum.bu site kimsenin babasının malı değil istediğim gibi yazarım kimse karışamaz. beğen meyen okumaz muhatap olmaz.ben biriyle sevdiğim değer verdiğim için muhatap oldum,o işi çıkmzlara sok tu daha öncede yazdım amacım kimseyle kavga değil.ama birileri işi devamlı kavgaya çekiyor.kendileri bilirler.işlerin sonu allaha varır.hesabı allah görür.zaman herşeyin şahidi ve ilacıdır.bekleyin görün.boşuna heyecanlanlanmayın panik yapmayın.her şeyi allah idare ediyor.allah yapı yor.ben onun yaptığı herşeye (kadere)razı olmuşum.herkezi seviyorum yaratandan ötürü.
anti israil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir)