Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.05.2009, 18:34   #51
sinan-58
Yeni Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sinan-58 Şuan sinan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.08.2011 01:41

Tecrübe Puanı: 755 sinan-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: abdullatif şener partisini kurdu

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaşlar bakın ben kimseyi küçülttüğüm falan yok ...
dediğim gibi ben bu adamın yardımlarını duymadım belki de sivas*a uzak olduğumdan dolayı ...
eğer bütün bunları yaptıysa adama helal olsun demekten başka bişey düşmez bize hangi partiden olursa olsun...
ama yine de bana A.ŞENER mi M.YAZICIOĞLU mu deseler ben hiç tereddütsüz M.YAZICIOĞLU derim....
kardeş sen abdullatif şeneri kötülüyorsun ama sivas a en çok emeği geçen siyasetçi fakat muhsin başkan onun bulduğu imkanları bulsaydı oda onun kadar sivasa emeği geçeceğinden eminim fakat malesef muhsin başkanı kaybettik değerini bilemedik en azından şener başkana gereken desteği verelim ama hiç sanmıyorum sivaslı elindeki değeri kaybettikten sonra anlar
Alt 27.05.2009, 19:12   #52
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 800 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sivasa emeği geçeceğinden eminim fakat malesef muhsin başkanı kaybettik değerini bilemedik en azından şener başkana gereken desteği verelim ama hiç sanmıyorum sivaslı elindeki değeri kaybettikten sonra anlar
Sivasın Hepsi Verse bile yine barajı geçemez Gönül ister İktidar olsun Sivaslı sonuçta Fakat gerçekler var.
Alt 27.05.2009, 19:14   #53
tekniker58
Tecrübeli Yiğido

tekniker58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tekniker58 Şuan tekniker58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.08.2014 18:40

Tecrübe Puanı: 729 tekniker58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayırlı uğurlu olsun. vatana millete faydalı olsun eğer bir fayda veya yarar sağlamassa oda çeksin gitsin. hakkımızda hayırlısı
Alt 29.05.2009, 22:59   #54
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1475 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hayırlı uğurlu olsun memleketimizden birisinin parti kurması hoş güzelde bu adamın başbakan yardımcısı olduğu dönemide biliyoruz sivas*a bir faydasını görmedik seçimden seçime gelir oy toplar sonra bi daha sivas*a uğramazdı...
(metin sivasa bir faydası olmamıştır diyor)

-evet sivas*ta yaşamadığım doğru ama sivas*tan kopmuş değilim ailem orda, A.ŞENER Sivas*a yardım yaptı diyenlerede ilk kez şimdi burda rastladım oda ilginç değil mi?
ikinci bir husus tüm sivaslılar derken rahmetli M.YAZICIOĞLU da bunlara dahil mi?

(sivasa faydası yok diyen metin sivastan bi haber sivasta bile yaşamıyor)

-siz A.ŞENER*in Sivas*a yapyığı bir kaç yardım iş söyleyebilirmisiniz...
(kendisine muhsin yazıcıoglunu bir kaç icraatını söylemesini isteyenlere muhsin yazıcıoglundanda bi haber oldugu için siz a.latif şenerin icraatını söyleyin diyerek falso yapıyor)

-ŞENER*in partisi hayırlı uğurlu olsun AK partinin oylarını böler...
(ve metinin en son ekledigi yorum ak partinin oylarını böler diyerek yeni bir dala gecmiş )

kusura bakma metin sen tam bir çelişkisin bjk li metin nickiyle dolaştıgın günler var birde.birde banlandıktan sonra başka nick alınca yorumlarının sonuna bjkli yazman var.sen önce icinde sivaslı ol içinde sivası sev ondan sonra sivasa sivaslıya yorum yap

konu saptırılmış bu konu amacını dışına taşmış
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.2009, 23:58   #55
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1475 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hayırlı uğurlu olsun memleketimizden birisinin parti kurması hoş güzelde bu adamın başbakan yardımcısı olduğu dönemide biliyoruz sivas*a bir faydasını görmedik seçimden seçime gelir oy toplar sonra bi daha sivas*a uğramazdı...
(metin sivasa bir faydası olmamıştır diyor)

-evet sivas*ta yaşamadığım doğru ama sivas*tan kopmuş değilim ailem orda, A.ŞENER Sivas*a yardım yaptı diyenlerede ilk kez şimdi burda rastladım oda ilginç değil mi?
ikinci bir husus tüm sivaslılar derken rahmetli M.YAZICIOĞLU da bunlara dahil mi?

(sivasa faydası yok diyen metin sivastan bi haber sivasta bile yaşamıyor)

-siz A.ŞENER*in Sivas*a yapyığı bir kaç yardım iş söyleyebilirmisiniz...
(kendisine muhsin yazıcıoglunu bir kaç icraatını söylemesini isteyenlere muhsin yazıcıoglundanda bi haber oldugu için siz a.latif şenerin icraatını söyleyin diyerek falso yapıyor)

-ŞENER*in partisi hayırlı uğurlu olsun AK partinin oylarını böler...
(ve metinin en son ekledigi yorum ak partinin oylarını böler diyerek yeni bir dala gecmiş )

kusura bakma metin sen tam bir çelişkisin bjk li metin nickiyle dolaştıgın günler var birde.birde banlandıktan sonra başka nick alınca yorumlarının sonuna bjkli yazman var.sen önce icinde sivaslı ol içinde sivası sev ondan sonra sivasa sivaslıya yorum yap

öncelikle Barikat bu mesajı noktasından virgülüne kadar atlamadan oku...

ilk mesajımda A.ŞENER*in Sivas*a faydası dokunmadığını söylemiştim ki ben gerçekten bu adamın Sivas*a yardım ettğiğni hiç duymadım sonra adamlar da bana dediki "yok kardeş sen yanılıyosun bu adam sivas* a işte şu şu yardımları yaptı"...
Bende dedimki "eğer gerçekten bu yardımları yaptıysa adama helal olsun"...
yani ne deseydim ne dememi bekliyordun sırf ben ilk mesajımda A.ŞENER Sivas*a yardım yapmadı dedim diye adamın yaptığı yardımları görmezden mi gelseydim hala körü körüne onu mu savunsaydım ...
ben her konuda futbol olsun,siyaset olsun,vs. tartışırken her iki taraftan bakmaya çalışırım at gözlükleriyle değil çıplak gözle olaylara bakarım...
nitekim bu güne kadar hep böyle yaptım bundan sonra da böyle yapmaya çalışacağım ...
ha gel gelelim nick olayına bjkli metin nickini ben kendim değiştirmedim değiştirmek zorun da kaldım...
ve final,mesajının sonun da içinde sivas*lı ol sivas*ı sev falan gibi bişeyler yazmışsın o konu da hiç şüphen olmasın bu yaşım da bile hala sivas*a gittiğim de tekrar dönüşte Sİvas*dan ayrılırken gözlerim dolar ağlamamak için kendimi zor tutarım...

do you anderst and me?...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)