![]() |
#7311 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ABDURAHMAN ÖNÜL
GÖNLÜMÜ VERDİM RESULE |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7312 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() Ceylan
Sivaslıymış Yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça o gülüyor kim olduğun, söylemiyor Hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış … Yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça ,o gülüyor kim olduğun söylemiyor Hem cilveli hem ,nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış Gözlerin gül açıyor ben yanaşsam o kaçıyor Sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor Hem cilveli hem nazlıymış Can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi.. Öğredimki sivaslıymış sivaslıymış Hem cilveli hem, nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış…
![]() |
#7313 |
Moderator
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7314 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 777
![]() |
![]() Nil Karaibrahimgil---Seviyorum Sevmiyorum ..!!!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7315 |
Moderator
![]() Muhammed ilhan - Cennette
Gelin bizde seyredelim gelini gelini Fatma ana tel tel etmiş saçını saçını Bağışlatmış ümmetinin suçunu suçunu Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Ayağına giymiş sedef nalını nalını Hep melekler kınalamış elini elini Asya ana Meryem ana gelini gelini Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Cennetin yolunda güller açılı açılır Üzerine misku anber saçılır saçılır Düğüne gelene hulle biçilir biçilir Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Cennetin yolunda saf saf melekler melekler Arş katında kabul olur dilekler dilekler Düğüne gelmiş bütün melekler melekler Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette Muhammedin düğünü var cennette cennette O serverin bir gülü var cennette cennette __________________ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7316 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 892
![]() |
![]() Gökhan Tepe - Vur
coook tatli bisey bu yaaaa :p
![]() ![]() |
![]() |
#7317 |
Moderator
![]() Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7318 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#7319 |
Moderator
![]() Muhsinler Ölmez
Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7320 |
Navigator
![]() Muhsinler Ölmez
Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez.............
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|