|
|
#121 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yine Yalnızlık
Neden mi sana her haykırışımda ağlıyorum Neden mi en yakınımdayken yalnızlığını özlüyorum Neden mi son nefesimde senin kokunu içime çekiyorum Hata belki ama Aşk başlı başına yanlışlık Gözlerine vurgunum kalbine yanık Bu aşkın mecalini sende bulmak olsa da yazık O zaman hem sana yazık Ben bana yine yalnızlık Haydar Arıtan
|
|
|
#122 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Adı: Gül
Gülü vurmuşlar Gül Sokağı’nda, Uzanmış üç adım yatıyordu gül... Bir adam usulca bir uçuruma, "Sevi için" deyip atıyordu gül... Ve bir kız kanatıp hüznü boyuna, Hepten sevgisizlere satıyordu gül... Gülü vurmuşlar Gül Sokağı’nda, Uzanmış üç adım yatıyordu gül... Bülent Özcan
|
|
|
#123 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
**Sevgin Kadar Güçlüsün
SEVGİN KADAR GÜÇLÜSÜN Benden uzaktasın ama; Bir yerlerde olduğunu, biliyorum. Oralarda, beni sevdiğini, Yine beni düşündüğünü biliyorum. O bana yetiyor. Sende benim varlığımı biliyor, Beni sevdiğini, Düşündüğünü hissediyorum. Bu duygu, Bana mutluluk veriyor. Bedenler ayrı kalsa bile Ruhlar birleşiyor. Sevginin diliyle, Ruhlar konuşuyor. Tutulan güzel dilekle Hayat anlam kazanıyor. Belki de mutluluk bu. Sevinçler, kederler paylaşılıyor. Ben, senin, Bir yerlerde varlığını bilmem, Beni sevdiğini, Beni düşündüğünü bilmem Hayatıma anlam katıyor. Yalnızlığım yok oluyor. Seni düşünerek geçen hayatımın Bir amacı oluyor. Ve Yaşadığımı anlıyorum. Çünkü sevgi varsa hayat var. Ey sevgili, Bu dünyada Mutluluğun ölçüsü sevgidir. Neyi, ne kadar seviyorsan Hayatta o kadar varsın Yani hayattasın Varsın. Yaşarsın Sevgin kadarsın.. Ve Güçlüsün Duyguların çoğalır, Geleceğe ümitsin Sıkıntı, dert içinde, Sevgin kadar güçlüsün Bu sözlerden sonra; Sevgi hasrettir Sevgi, güzellik, Sevgi umuttur Sevgi yaşamak Sevgi, gülen yüz Sevgi, bakan göz, Sevgi; sıcaklık Sevgi yaşamak Sevgi, amaçtır, Sevgi bir kaygı Sevgi, içten söz. Sevgi yaşamak. Sevgi bir kucak, Sevgi tutan el Sevgi Uçuşmak Sevgi; yaşamak Sevgi umuttur Sevgi kaynaşmak, Sevgi sabırdır Sevgi; yaşamak Sevgi emektir, Sevgi bereket Sevgi hayattır Sevgi; yaşamak Sevgi sıcak söz Sevgi busedir Sevgi i yakan göz Sevgi; yaşamak Sevgi biterse Hayat anlamsız Amaç yok olur Duygu kaybolur Acıma kalmaz, İnsanlık olmaz Sevginin yerini Hiçbir şey almaz. Nerede güzellik Orada sevgi var Sevgisiz bu dünya, Sanki bir mezar Duyguların çoğalır, Geleceğe ümitsin Sıkıntı, dert içinde, Sevgin kadar güçlüsün
|
|
|
#124 |
|
Navigator
AĞLAMAK...
Yüzümde hissediyorum bir ıslaklık. Nedir bu bilmiyorum. Gözyası diyorlar Hayır.sadece gözyası değil. Sessizce haykırmak.Acı sevinç,aldatılmak, hepsi içinde.Canım yanıyor.İçim kanıyor. Fırtınalar kopuyor sessiz sedasız içimde.Yürüyorum bir karanlıkta.Sanki o yol hiç bitmicek aydınlığa ulasamayacagım.Sanki her akan yas o yolu dahada uzatıyor. Bu yuzden istemiyorum. Islanmasın yüzüm akmasın gözlerimden yas. Uzamasın daha fazla yalnız basıma karanlıkta yürüyüsüm. korkuyorum.Yok ki tutan elimden.Elini uzatan ben tutmadan cekiyor.Kayboluyor karanlıkta.Yetisemiyorum.Kosma ya calısıyorum.Ayaklarım yerinde sayıyor.Neden o yolun bitmediğini anlıyorrum.Yalnız olmuyor. O karanlık yok sadece birinin tüm kalbiyle sevgisiyle elinden tutup sana yönünü göstermesiyle bitermiş. Yoksa sende o yolda kaybolan bir cok genç gibi boğulur gidermişsin sessizce sesini duyuramadan!!!
|
|
|
#125 |
|
Navigator
Yine Sen Yoktun Yine Sen YoktunOysa sen yoktun Hep o buluştuğumuz köşede Elimde bir gül sanki yokluğuna ağlar gibi başı önüne eğik mahzun mahzun duruyor, Ve yine sen yoktun Hep seni düşündüğüm hayallerde Hayallerim bile hayal etmek istemiyordu yokluğunu Hala yoktun o eski resimlerde Silinmiş gitmişti sanki hayalin resimlerden Gözlerim inanmıyor kan ağlıyordu yokluğuna Yine sen yoktun, Hatıra defterim bile hasret kalmıştı Zor alışmıştı şiir defterim ayrılıklara Yalancı sevdalarımı karalıyordum Teselli adına Yine sen yoktun, Fakat içimde bir umut Geleceğin güne hasret bir yürek İçimde sen sevgisini besleyen bir kalp Evet hala bekliyorum seni o köşede Dön gel yine aynı gecede... İmran Baysal
|
|
|
#126 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
|
#127 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu kez alnından öpüyorum Gidiyorum iki gözüm Neden diye sormazsın Seni bu yüzden seviyorum Gece uyurken açık olmasın üstün Ayaza meydan okuma kalın giyin Kendi gider hatırası kalır Evladiyelik değil aşk dediğin Kirli sakallarımı sevdiğinden beri Hasat mevsimi gelmedi yüzüme Ayrılık ensemizden hiç inmedi Ellerimse başka ele değmedi Sana benden yalan yok alnım açık gülyüzlüm Ve hakkını helal et yıldız gözülüm Yar yar benim için ağlama bana o koyar) Gezdiğimiz yerler gördüğümüz günler ) nakarat Yakama yapışırda hesap sorar ) Ne bir ölüm ayırıyor ne bir celse Onurum elimde gururum cebimde Ve şimdiden seni özlüyorum Sen şimdi bensiz akşamları sineye çekersin Gizli gizli ağlarsın biliyorum Kimseye yokluğumu hissettirmezsin Seni bu yüzdne seviyorum Paramız olacaktı Ve boy boy çocuklarımız Zenginlik hayellerimi fukarlara Baba olabilme özlemlerimi Yetimlere bırakıyorum Bunlar hem vasiyetim hem son sözüm Alnım açık gül yüzlüm Hadi sende sil gözyaşlarını Ve hakkını helal et yıldız gözlüm Yar yar benim için ağlama bana o koyar) Gezdiğimiz yerler gördüğümüz günler )nakarat Yakama yapışırda hesap sorar )
|
|
|
#128 |
|
Navigator
ISYAN ETTI GÖNLÜM:
Agardi saclarim gözlerine bakarak. Karardi dünyam askini tadarak. Hic kaldi feryatlarim sevgini anlayarak. Yandi bu gönül aglayarak. Bikti yasamdan tad almayarak. Kaldi sonumuza son bir yaprak Isyan etti gönlüm kadere utanarak. Aldi sevdigimi elimden kaparak. Birakti beni yalniz dertlere koyarak. Sarardi benligim ugrunda yanarak. Isyan etti gönlüm kadere utanarak...
|
|
|
#129 |
|
Navigator
*Göçmen Kızı
O masal ülkelerinin birinde İnsanlar birbiriyle dostça yaşardı.. Ve bu ülkede pekçok sevilen Bir Göçmen Kızı vardı... Kuş cıvıltılarından tatlı bir sesi Meltem rüzgarından ılık nefesi Bir defada büyüleyen, herkesi.. Ceylan gibi ürkek bakışı vardı... Delerdi kalpleri, kirpik uçları Bembeyazdı o çocuksu avuçları Kömürümsü simsiyah saçları Ve kahverengi gözleri vardı... Benim için bu kız bülbüle çile Güzellikte meydan okur, tomurcuk güle -Aşka sevgiye inanmam - derken bile Tatlı bakışlarından sevgi akardı... Onsuz içimde dolu anlamsız pekçok sızı Belki bir melekti O, belki Çoban Yıldızı Nasıl da bambaşkaydı bu Göçmen Kızı Gecemde, gündüzümde yalnız O vardı... İçimdeki anısının buruktur tadı Sevgilim olmadı ya, bana yetiyor adı Sevgililerin özlemi, o güzel mehtabı Kıskançlıktan çatlatacak bir yüzü vardı... Herşeyimdi O benim, geçen yıllarımda Onsuz günlerimde dünyam çok dardı İçtiğim sigaranın dumanlarında Düne kadar O´nun hayali vardı... HAYIR...HAYIR...AŞIK FALAN DEĞİLDİM O´NA KIŞ GEÇEN ÖMRÜMDE O, SADECE BİR BAHARDI... Mustafa Şahin (Çumralı)
|
|
|
#130 |
|
Navigator
SEVGİ ÜZERİNE
Kendimi hissetmiyorum sensiz zamanlarda Söz dinletemiyorum benliğime hala seviyorum.. Boyası dökülmüş paslı demir oldu yüreğim Yağmur yağıyor puslu gözlerim ağlamaklı. Hala seni düşünüyorum dizlerim çözülüyor. Gizli uzak kahredici bir aşka düştüm dönmem dönemem. Hayat her zaman doğrusal değil Yanlışa düştüğüm zamanlarda oluyor elbet Ama sen en doğru yanlışımsın Hala seninleyim senden şehirlerce uzakta olsamda Yolların beyaz çizgileri kadar aklımdasın sonsuz İnzivaya çekilmiş tınıların sessizliğini alacağım Canlanacak renklenecek hayatın umudunu katacağım Çelişkilerin çakışma hızını keseceğim gülüm Gerekirse durduracağım dünyamı seni unutmadan Diğer beni atacağım sırf sensizliği düşündüğü için Birgün bitecek bu yorgunluk rahat edeceğim. Duygularım özgürleşecek ben özgürleşeceğim Kaçak tedirginliğim bitecek sarılacağım hayata Ama hala sendeyim meşgul ediyorsun tüm beynimi Kolların kavuşamayacağı kadar büyük sevdam
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|